Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@03:02:23 GMT

قهرمانی که از دست رفت؛ توطئه ای در کار نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۳۰۷۳۳

قهرمانی که از دست رفت؛ توطئه ای در کار نیست

در این رقابت ها تیم ایران با ۳ مدال طلای رحمان عموزاد (۴۸ کیلوگرم)، امیرحسین فیروزپور (۸۰ کیلوگرم) و سهیل یوسفی (۹۲ کیلوگرم) و ۳ مدال نقره علی عرب (۴۵ کیلوگرم۹، مهدی ویسی (۵۵ کیلوگرم) و عرفان الهی (۶۰ کیلوگرم) و همچنین یک مدال برنز توسط ابوالفضل ولی پور (۷۱ کیلوگرم) و کسب ۱۶۶ امتیاز و بعد از تیم روسیه ۱۶۸ امتیازی بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و نتوانستد قهرمانی سال گذشته را تکرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در دیدار رده بندی وزن ۵۱ کیلوگرم، علی قلی زادگان در دور نخست برابر «ریاد اصلان اف» از جمهوری آذربایجان با نتیجه ۶ بر ۲ به پیروزی رسید و در دور دوم مغلوب «جهانگیر آحماجانوف» از قزاقستان شد. با توجه به راهیابی این حریف قزاقستانی به فینال، قلی زادگان به جدول شانس مجدد رفت که در این گروه با پیروزی برابر «ارسلام رحیم اف» از ازبکستان به دیدار رده بندی راه یافت.
وی در دیدار رده بندی در حالی که تا ثانیه های پایانی کشتی از حریف اوکراینی پیش بود با یک اشتباه و با فن «سروته یکی» حریف خود مواجه شد و با ضربه فنی شکست خورد. اما این پایان داست نبود و آزادکار نوجوان و بی تجربه ایران دست به اعتراض شدید زد و با اصرار امیر توکلیان و سایر اعضای کادر فنی به وسط تشک رفت و دست حریف اوکراینی به عنوان برنده بالا برده شد اما برابر مقررات کشتی گیران پس از پایان مبارزه باید به سمت مربیان حریف بروند و با آنها دست بدهند که قلی زادگان یکبار دیگر و با اشتباهی فاحش از انجام این کار خودداری کرد و از سوی داوران دیسکالیفه (حذف) شد و ۱۰ امتیازی که می توانست قهرمانی تیم ایران را رقم بزند به راحتی از کف رفت تا کاپ قهرمانی را دو دستی تقدیم روسها کنیم.
آیا آگاهی نداشتن آزادکار کشورمان از قوانین و مقررات در میادین بین المللی این قهرمانی را از تیم ایران گرفت یا اینکه بی توجهی به آداب و قوانین بین المللی یکبار دیگر موجب بروز این حادثه تلخ در کشتی کشورمان شد؟
آیا واقعا داوران در کشتی جهان شمشیر را از رو برای نمایندگان کشورمان بسته اند یا اینکه نداشتن یک نماینده قوی در کمیسیون داوران اتحادیه جهانی را باید مقصر اصلی این شکست قلمداد کنیم.
اگر نمایندگان ورزش کشورمان از مربیان تا ورزشکاران به اهمیت و نقش فردی خود در مسابقات آگاهی داشته باشند و با آگاهی داشتن از قوانین و مقررات بین المللی و همچنین توجه خود را به جایگاهی که دارند معطوف کنند، متوجه می شوند که نباید دست به کارهای بچه گانه و اعتراضهای نابجا داشته باشند.
به طور حتم باید بپذیریم در گذشته نفوذ برخی کشورها همچون روسها و کشورهای تازه استقلال یافته شوروی سابق در فدراسیون بین المللی کشتی (فیلا سابق) و یا کشورهای دیگر همچون ترکها، داوری های پر حرف و حدیثی را در مبارزه های کشتی رقم می زد، اما با تهدید حذف کشتی از المپیک و تغییر قوانین و سختگیری هایی که اتحادیه جهانی داشته باید بپذیریم که طی ۲ سال گذشته داوری در کشتی جهان به طرز فوق العاده ای متحول شده و کمتر شاهد ناداوری در مبارزه های کشتی هستیم که نمونه آنرا می توان در پیکارهای جهانی ۲۰۱۷ پاریس و ۲۰۱۸ بوداپست مجارستان مشاهده کرد.
به طور حتم اشتباهات اینچنین تاوان سنگینی را برای تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران به همراه داشت اما باید بپذیریم آزادکاری همچون قلی زادگان هنوز در ابتدای راه قرار دارند و به دلیل این اشتباه نباید تحت فشار رسانه ها و سایر افراد، در ادامه یکبار دیگر دست به کارهای نسنجیده ای بزند که آینده ورزشی او را تباه کند، بلکه این موضوع می تواند کلاس آموزشی برای کشتی گیران کشورمان در همه رده های سنی باشد که نباید قوانین و مقررات و احترام و ادب در میادین کشتی را بی اهمیت بدانند.

برهمین اساس نمایندگان کشورمان باید بیاموزند از زمانی که پای به یک کشور خارجی می گذارند تا زمان خروج از مسابقات، نماینده ورزشی ایران هستند و با توجه به اهمیت جایگاه ورزشی، خود را مقید به قوانین بین المللی بدانند.
از سوی دیگر برخی نمایندگان کشتی کشورمان نیز در پیکارهای نوجوانان جهان متحمل شکست هایی در لحظات پایانی شدند که به نظر می رسد، نداشتن توان مدیریت کشتی در لحظات پایانی که طی ۲ سال گذشته گریبانگیر تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی بزرگسالان شده بود، دامن کشتی گیران نوجوان را نیز گرفته است.
به هر ترتیب چنانچه قلی زادگان آن اعتراض های نابجا را نمی کرد و با مربی حریف اوکراینی خود دست می داد، ۱۰ امتیاز به دلیل کسب عنوان پنجمی مشترک به تیم ملی ایران تعلق می گرفت و به راحتی تیم ایران می توانست دومین قهرمانی پیاپی خود در مسابقات جهانی را جشن بگیرد.

آزادکاران نوجوان سال گذشته و در رقابت های جهانی سال ۲۰۱۸ در کرواسی پس از ۲۲ سال قهرمان جهان شدند. ایران برای نخستین مرتبه از سال ۱۹۹۵ در این مسابقات که به میزبانی مجارستان برگزار شد، حضور یافت و عنوان سوم را کسب کرد.  
نخستین قهرمانی آزادکاران نوجوان به سال ۱۹۹۶ باز می گردد که ایران میزبان رقابت ها بود. تیم ایران با ۲۰ شرکت کننده در قالب ۲ تیم در این رقابت ها شرکت داشت و قهرمان جهان شد.  
تیم ایران طی سال های ۲۰۱۱ مجارستان، ۲۰۱۴ اسلواکی و ۲۰۱۵ کرواسی نایب قهرمان جهان شد و در سال های ۱۹۹۷ اسلوونی، ۱۹۹۹ لهستان، ۲۰۱۲ باکو و ۲۰۱۳ صربستان در جایگاه سوم جهان قرار گرفت.  
نوجوانان آزادکار ایران طی سال های ۲۰۱۶ در رده هشتم و ۲۰۱۷ چهارم جهان شده بودند.  
مسابقه های کشتی قهرمانی نوجوانان جهان در رشته آزاد نیز در سال ۱۹۷۵ برای نخستین بار برگزار شد که این رقابت ها پس از پنج سال تعطیلی دوباره در سال ۱۹۸۰ برگزار شد.  
این مسابقات در سال های ۱۹۸۱، ۱۹۸۴، ۱۹۸۵، ۱۹۸۶و ۱۹۸۸ برگزار نشد و از سال ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۹ به طور مرتب برگزار و از سال ۲۰۰۰ دوباره این مسابقات برگزار نشد.  

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کشتی فدراسیون کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۰۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانی دختران تنیس ایران در غرب آسیا

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های تنیس کمتر از ۱۲سال غرب آسیا که از سوم تا هشتم اردیبهشت ماه به میزبانی اردن آغاز شده بود دقایقی پیش با قهرمانی تیم دختران ايران بسته شد.

لاوین حکیمی، شایلین ظفریکایی و سوگند عالیشاهی با هدایت هنگامه عزیزی در این مسابقات حضور داشتند.

دختران ايران با برتری مقابل تنیسورهایی از کشورهای اردن، لبنان، سوریه و بحرین عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دادند تا یک‌بار دیگر این عنوان به تنیسورهای نوجوان کشورمان برسد.

تیم پسران ايران نیز در دیداری حساس برابر عربستان به میدان رفته که تکلیف برنده این بازی در دیدار دونفره مشخص خواهد شد. برنده این رقابت نیز به فینال غرب آسیا صعود می‌کند.

سرپرستی تیم اعزامی کشورمان بر عهده سیدرضا کافی رئیس هیئت تنیس خراسان شمالی است.

دیگر خبرها

  • هشدار صنعاء نسبت به توطئه‌های آمریکا برضد یمن
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • قهرمانی ایران در کشتی فرنگی بین المللی جام تختی
  • قهرمانی دختران تنیس ایران در غرب آسیا
  • کشتی قهرمانی کشور؛ نفرات راه یافته به نیمه‌نهایی مشخص شدند
  • جهش تولید با رشد استعداد کارگران محقق می‌شود
  • قهرمانی دانیال سهرابی در کشتی فرنگی جام ‌تختی/ شکست سنگین بداغی مقابل سعادتی‌فر
  • ۴ مدال طلا دستاورد ووشوکاران مرد کشورمان در چین
  • مسابقات بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان در اردبیل آغاز شد
  • آعاز مسابقات بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان در اردبیل