Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-28@05:27:35 GMT

هزینه ازدواج یک و نیم میلیونی وزیر جوان

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۳۱۲۰۵

هزینه ازدواج یک و نیم میلیونی وزیر جوان

به گزارش جهان نيوز به نقل از فارس، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در مراسم روز ملی ازدواج که در محل سالن همایش های سازمان صداو سیما در حال برگزاری است، با اشاره به اینکه هزینه های ازدواجش را در سال ۸۳ با فروش یک موبایل و خط تلفن همراه آغاز کرده است، گفت: یک حلقه ۱۱۰ هزار تومانی، آینه و شمعدان، تعداد مختصر لباس، از هزینه‌های اولیه ازدواج ما بود و برنامه ازدواج را در یک تالار دولتی برگزار کردیم که مجموع هزینه‌های آن یک و نیم میلیون تومان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر ارتباطات سادگی برگزاری مراسم را گاهی از روی اجبار و گاهی از روی اعتقاد دانست و گفت: ما تصمیم گرفتیم بر اساس اعتقادات مراسم ازدواجمان را ساده برگزار کنیم.

وی به روایتی اشاره کرد و گفت: نمی‌توانیم به مردم بگوییم ازدواج ساده داشته باشید اما خانواده مسؤولان مراسم های لوکس ازدواج در تالارهای تهران برگزار کنند.
آذری جهرمی سادگی ازدواج را پشتوانه مهمی برای آینده خانواده دانست و اظهار داشت: مراسم ازدواج معمولا به نوعی تفاخر برای خانواده‌های طرفین تبدیل شده است، و اگر هزینه‌های این مرحله کاهش یابد به دوام ازدواج کمک می کند در واقع هزینه های ازدواج و مهریه در نگاه رقابتی خانواده‌ها گرفته است.

وی با تاکید بر  اینکه برگزاری مراسم‌های سنگین ازدواج، دلیلی برای اختلافات پس از ازدواج است،  ابراز داشت: فرهنگسازی عملی و عینی در این باره باید از مسؤولان شروع شود.

وزیر ارتباطات افزود: برای من که ازدواج ساده داشته ام فرهنگ‌سازی در این زمینه راحت است اما احساس می‌کنم این اتفاق در سطح همه مسؤولان رخ نداده است.

جهرمی گفت: مسوولان باید در سطح کلام و عمل یکسان عمل کنند و پیشنهادم این است که زندگی مسئولان را به تصویر بکشیم، تا آنقدر پشت قاب حرف نزنند.

آذری جهرمی معرفی نمونه‌های موفق ازدواج ساده و الگوسازی جامعه در این زمینه را حائز اهمیت دانست و گفت: شبکه‌های اجتماعی بهترین ابزار برای اصلاح الگوی رفتاری جامعه در این زمینه هستند و نباید اشکال به وجود آمده را ناشی از شبکه‌های اجتماعی بدانیم.

وی افزود: ما می توانیم از طریق شبکه‌های اجتماعی رفتار صحیح را ترویج دهیم.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: برای من اگر فرصتی پیش بیاید در این زمینه فرهنگ سازی می کنم، به همین دلیل در طول هر هفته یک پست به موضوع خانواده اختصاص داده‌ام و سعی می‌کنم عکس‌هایی با همسرم و در فضای مجازی به اشتراک بگذارم البته برخی به من ایراد می‌گیرند و نمی‌دانم با وجود چهره محجبه همسرم انتشار عکس چه ایرادی دارد.

وی در پایان از مسئولان دولتی، نمایندگان و سلبریتی های کشور خواست که برای اصلاح الگوی رفتاری و ترویج فرهنگ ازدواج با استفاده از فضای مجازی فرهنگ‌سازی کنند. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۱۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • جشن عروسی دختر ناصرالدین‌شاه؛ ۱۳۰ سال قبل + عکس
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • هزینه 5 میلیونی برای هر ایرانی/ ماجرا چیست؟!
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • مشکلات ثبت نام وام ازدواج در سامانه از زبان زوجین جوان تهرانی
  • (تصویر) عکس‌هایی از جشن عروسی دختر ناصرالدین‌شاه؛ ۱۳۰ سال قبل
  • اعتبار ندادن بانک‌ها برای وام ازدواج این بار دغدغه زوج‌های جوان شد
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد