Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، در آیین هفته ملی ازدواج که امروز شنبه 12 مردادماه، با حضور جمعی از مسئولان کشور و زوج‌های جوان ورزشکار در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، طی سخنانی موضوع «ازدواج آسان؛ مهربانی مفصل» را گام مهمی در تروج ازدواج دانست و اظهار امیدواری کرد همه دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی، خیران و سازمان‌های مردم نهاد در امر ازدواج آسان مشارکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه ازدواج امری است که سلامت آحاد جامعه و اجتماع را تضمین می‌کند، گفت: پیامبر(ص) در دعایی برای امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) می‌فرمایند: خدایا دل‌هایشان را به هم نزدیک و مهربان کن و نسل آنان را مبارک گردان و کارهای آنان را اصلاح کن. باید بر مبنای این دعا بنای صحیح ازدواج را پایه‌گذاری کنیم. در این مسیر باید از تجربیات فرهنگی جامعه، دانش روز و عبرت‌های جامعه جهانی نیز استفاده کنیم. 

ابتکار تصریح کرد: باید تلاش کنیم جامعه برای انتخاب‌های خوب آماده شود و مهم‌ترین مأموریت در این زمینه نیز سیاست‌گذاری کلان، هم‌راستایی بین دستگاه‌ها و ایجاد جریان قوی اجتماعی برای خانواده است.

وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملکرد معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در خصوص خانواده پرداخت و گفت: تشکیل ستاد ملی زن و خانواده که مصوبات خوبی در زمینه آموزش‌های قبل، حین و بعد از ازدواج داشته و آموزش‌های بهداشتی و روانشناختی ویژه زوج‌های جوان که البته این آموزش‌ها باید ارتقا داده شود از جمله اقدامات ماست. 

ابتکار افزود: از دو سال قبل طرح گفت‌و‌گوی ملی خانواده و در ذیل آن طرح ملی گفت‌و‌گوی بین‌ نسلی را آغاز کرده‌ایم. مرحله اول این طرح در 31 استان کشور با ارزیابی مشکلات خانواده‌ها در هر استان به صورت خاص با توجه به فرهنگ و ویژگی‌های محلی آن استان در حال اجراست.

کاهش کمی و کیفی ارتباط در خانواده‌های ایرانی

وی یکی از مشکلات بزرگ خانواده‌ها در جامعه کنونی را اختلال ارتباطی بین اعضای خانواده دانست و گفت: کمیت و کیفیت ارتباط بین اعضای خانواده کاهش یافته است. در گذشته میزان ساعاتی که خانواده‌ها با هم صحبت می‌کردند و تعداد واژه‌هایی که به کار می‌بردند بیشتر بود اما اکنون میزان ارتباط کلامی در خانواده‌ها به کمتر از 20 دقیقه در روز رسیده است و تعداد کلمات به کار رفته به کمتر از 400 کلمه و از همه مهم‌تر اینکه این گفت‌و‌گوها همراه با مفاهمه و درک متقابل نیست.

این خبر تکمیل می‌شود.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی ابتکار هفته ملی ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۱۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • توقف لیورپول در روز درگیری صلاح و کلوپ +فیلم
  • توقف لیورپول در روز درگیری صلاح و کلوپ + فیلم
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد