Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مدیر مسوول از اقبال رو به رشد کشاورزان استان سمنان به کشت گل‌محمدی خبر داد و گفت: کشت گل‌محمدی در ۵ سال گذشته با افزایش ۷۰ درصدی در استان روبرو بوده است

به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه سمنان، لطف‌الله رضایی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان سمنان به گل محمدی اختصاص دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: استان سمنان به دلیل تنوع آب و هوایی، پتانسیل کشت و تولید اکثر گیاهان دارویی ازجمله گل محمدی، زیره سبز را دارد .

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۷۰ هکتار کشت گیاه گل محمدی در استان انجام‌گرفته که نزدیک به ۱۳۰ هکتار آن بارور است .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تصریح کرد: بالاترین سطح زیر کشت مربوط به شهرستان دامغان است که بیش از ۵۰ درصد سطح زیر کشت استان را تشکیل می‌دهد .

رضایی با بیان اینکه کشت گل محمدی دارای ارزش‌افزوده قابل‌توجهی بوده و با توجه به مقاومت به سرما و کم‌آبی با استقبال خوبی در میان کشاورزان استان مواجه شده است تصریح کرد: کشت گل محمدی در طی ۵ سال گذشته افزایش ۷۰ درصدی در استان داشته است .

وی با بیان اینکه بیش از ۶۰ خانوار در سطح استان به‌صورت مستقیم درزمینه گل محمدی فعالیت دارند افزود: در ایام برداشت گل یعنی از اواخر فروردین تا اواخر خرداد شاهد به‌کارگیری ۳۰۰ نفر نیروی کار نیمه‌وقت در سطح استان هستیم .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: این استان در حال حاضر دارای ۳ واحد فرآوری این محصول بوده و میانگین برداشت این محصول در هکتار ۳ تا ۴ تن در استان است .

رضایی با اشاره به حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از کشاورزانی که اقدام به کشت گل محمدی کرده بودند گفت: این سازمان با همکاری معاونت باغبانی تسهیلات دولتی از قبیل یارانه نهال و اجرای سیستم‌های آبیاری تحت‌فشار و همچنین انجام مشاوره‌های فنی از ابتدا تا انتهای طرح را در اختیار بهره‌برداران قرار داده است .

وی تصریح کرد: در سال گذشته مبلغ یک میلیارد و ۳۵ میلیون ریال یارانه برای خرید پایه‌های کشت بافتی گل محمدی در استان تخصیص داده و این مبلغ جذب شد .

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در باغات گل محمدی استان مشکلاتی از لحاظ بیماری و آفات مشاهده نشده است به برخی از مشکلات موجود در این بخش اشاره کرد و گفت: برداشت دستی و هزینه کارگری از مشکلات باغداران استان سمنان است .

رضایی در ادامه افزود: در طرح توسعه اراضی شیبدار یکی از گونه های مهم در الگوی کشت گل محمدی بوده و جایگاه ویژه ای دارد و جهت بهره مندی از پتانسیل موجود احداث ، تکمیل و تجهیز صنایع وابسته به این محصول در استان باید به صورت ویژه ای پیگیری گردد .

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال سازمان جهاد کشاورزی استان سرما کشاورزی گل محمدی نیروی کار قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۱۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۹۰ هزار و ۸۶۰ هکتار اراضی شالیزاری مازندران تاکنون شخم و شیار و ۱۸۳ هزار و ۵۱۵ هزار هکتار خزانه گیری شده است.   بابک مومنی با بیان اینکه کشت برنج در ۶۷ هزار و ۲۷۱ هکتار مزارع شالیزاری استان تاکنون انجام شده است، افزود: ۴۷ هزار و ۷۵۶ هکتار از این شالیزار‌های بصورت مکانیزه و مابقی به روش سنتی کشت شده است.

او ادامه داد: ۶۰ هزار و ۷۵۵ هکتار از شالیزار‌های استان زیر کشت ارقام محلی رفته و ۶ هزار و ۵۱۶ هکتار نیز به کشت ارقام پرمحصول اختصاص یافته است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۲۹۰ تن بذر برنج و ۲۴ هزار و ۸۷۶ تن کود کشاورزیتاکنون بین شالیکاران استان توزیع و ۱۵۸ مورد آزمون خاک انجام شده است.

بابک مومنی با بیان اینکه ۱۷۸ بانک نشاء برنج در استان در حال فعالیت است، افزود: میزان ذخیره آب سد‌های استان ۲۵۶ میلیون مترمکعب و آببندان‌ها ۳۴۰ میلیون مترمکعب است.

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • کشت برنج در ۶۷ هزار هکتار شالیزار مازندران
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • درخشش دختر سمنانی در مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته
  • درخشش تنیسور سمنانی در رقابت های غرب آسیا
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • نوجوان سمنانی به بخش داستانِ باشگاه ادبی «قاف» راه یافت
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان