Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام وزیر علوم گفت: اولین نشست رایزنی علمی ۱۴ مردادماه به همت مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت علوم و با حضور روسای ۳۰ دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز همکاری‌های علمی و بین المللی وزارت علوم، حسین سالار آملی، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل گفت: امروزه درشرایط خاصی از تعاملات علمی بین المللی قرار گرفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از یک سو، ظرفیت‌های جامعه علمی کشورمان برای تبادل دانش و فناوری توسعه چشمگیری یافته است و از سوی دیگر، چالش‌هایی فراروی کنش گران علمی برای توسعه و تقویت تعاملات قرار دارد.

وی ادامه داد: ایستایی در این وضعیت، هم برای شرایط فعلی و هم برای آینده تعاملات علمی بین المللی اثراتی منفی به دنبال خواهد آورد. از این رو، مرکز همکاری‌های علمی بین المللی، با هدف فراهم آوردن فرصت تعامل میان روسای دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی، کنش گران علم و فناوری و نمایندگی‌های کشور‌های خارجی، نشست‌های رایزنی علمی را به صورت متناوب برگزار می‌کند تا از این مسیر، فصول جدیدی را برای توسعه همکاری‌ها باز کرده و با بررسی چالش‌ها نیز به رفع آن‌ها اقدام کند.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل با اشاره به حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این سلسله نشست‌ها افزود: با عنایت به اهمیت و جایگاه تعاملات علمی بین المللی در برنامه‌های وزارت علوم و همچنین شخص وزیر علوم، این نشست با حضور وی، معاونان وزارت، روسای حدود ۳۰ دانشگاه بزرگ که متولی کارگروه‌های ملی همکاری‌های علمی بین المللی هستند، در روز دوشنبه  ۱۴ مرداد ماه ۹۸ برگزار خواهد شد. همچنین حدود ۱۰ سفیر و مسئولان علمی سفارت خانه‌های مقیم تهران در این نشست حضور خواهند یافت.

سالار آملی در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین محور‌هایی که قرار است در این نشست به آن‌ها بپردازیم عبارتند از، حفظ و توسعه بستر‌های ارتباط علمی - فناوری، ایجاد دوه‌های مشترک و تاسیس دانشگاه‌های مشترک، تبادل استاد و دانشجو برای استفاده از فرصت‌های مطالعاتی، انجام طرح‌های مشترک تحقیقاتی و چالش‌های احتمالی و پیش رو، در ضمن انتظارات متقابل دانشگاهیان ما از جامعه‌های علمی کشور‌هایی هدف همکاری به بحث گذاشته می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مرکز همکاری های علمی و بین المللی تعاملات بین المللی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۲۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • وزیر علوم: کنکور در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد، اما... |‌ کنکور در این منطقه سیل‌زده تکرار می‌شود؟
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز