Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: در آموزش و پرورش استان مرکزی حدود ۱۳ هزار نفر پرسنل موظف داریم و قریب به ۳۵۰۰ نفر پرسنل غیر موظف کمک می کنند تا آن چه که بایستی در کلاس های درس رقم بخورد اجرایی شود. بنابراین این استان متناسب با ظرفیت اسمی خودش یکی از استان هایی است که بالاترین ضریب کمبود نیروی انسانی را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهریار فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب گفت: قریب به ۲۵۰ هزار نفر دانش آموز در استان داریم که در  نزدیک به ۲۰۰۰ واحد آموزشی ساماندهی شده اند.

مرکزی بالاترین ضریب کمبود نیروی انسانی را دارد

فولادوند افزود: در آموزش و پرورش استان مرکزی حدود ۱۳ هزار نفر پرسنل موظف داریم و قریب به ۳۵۰۰ نفر پرسنل غیر موظف کمک می کنند تا آن چه که بایستی در کلاس های درس رقم بخورد اجرایی شود. بنابراین این استان متناسب با ظرفیت اسمی خودش یکی از استان هایی است که بالاترین ضریب کمبود نیروی انسانی را داراست.

وی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش هم این استان را تا به امروز به صورت ویژه از طریق ردیف های استخدامی مورد توجه قرار داده است عنوان کرد: بخشی از این کمبود را با حق التدریس های شاغل، بخشی از آن را با حق التدریس های آزاد و بخش دیگر را هم در حد ضوابط تعیین شده برای به کار گیری بازنشستگان که قانون تعیین کرده است، از بازنشستگان استفاده می کنیم.

۳۳ درصد ظرفیت نیروهای آموزش و پرورش استان مرکزی را غیر موظف ها تشکیل می دهند

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: در مجموع بیش از ۳۳ درصد از ظرفیت کاری ما را نیروهای غیر موظف تشکیل می دهند و این کمبود در بعضی از شهرستان ها مانند ساوه به صورت جدی تر و حادتری مشهود است در حالی که این عدد به بیش از ۴۰ درصد می رسد. گاهی حتی در ساوه کسی را برای تدریس در کلاس ها پیدا نمی کنیم و از نیروهای استان مجاور و شهر قم برای این موضوع استفاده می کنیم.

کمبود نیروی ۳۵۰۰ نفری برای استان مرکزی

وی با اشاره به اینکه آموزش و پروش استان مرکزی دارای کسری نزدیک به ۳۵۰۰ نفر نیرو است اظهار کرد: این کمبود لازم است که تامین شود تا به تراز استان های دیگر برسد و ظرفیت اسمی خودش را از استخدام های جدید بگیرد.

فولادوند با تاکید بر اینکه با همه مشکلات موجود اما استان مرکزی از نیروهای خلاقی برخوردار است تصریح کرد: همین مسئله توانسته بالانسی ایجاد کند و  با همه اشکالات موجود استان مرکزی در نرخ پوشش تحصیلی سطح بسیار بالایی را بین استان های کشور به خودش اختصاص داده است.  در حالی که در حوزه آموزش ابتدایی بیش از ۹۹ درصد، در متوسطه اول بیش از ۹۷ درصد و در متوسطه دوم بیش از ۸۷ درصد پوشش تحصیلی داریم که این اتفاق زمینه عدالت آموزشی است.

وی ادامه داد: در جایگاه هایی که امکان تحصیل برای افراد وجود ندارد و انتقال آنها هم میسر نیست با مدارس زیر ده نفر کار را ادامه می دهیم و از ظرفیت کلاس های چند پایه در حداکثر خودش استفاده می کنیم. در همین راستا ۸۰۰ کلاس چند پایه را در سطح استان ایجاد کردیم تا زمینه تحصیل برای همه فراهم باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: نرخ گذر تحصیلی که یکی از  شاخص های اصلی برای رصد کیفیت در آموزش است در استان از شرایط خوبی برخوردار است و در دوره ابتدایی بیش از ۹۸ درصد از دانش آموزان گذر می کنند و در متوسطه اول این عدد، بیش از ۹۳ درصد است.

وی عنوان کرد: می دانیم که موضع کارشناسان نسبت به جذب نیروی حق التدریس در کشور چگونه است و مشکلات و مسائلی که جذب حق التدریس ها برای مجموعه آموزش و پرورش ایجاد کرده را هم می دانیم ولی تصور این است که امروز یکی از راه های برون رفت از این مشکلِ کمبود نیرو جذب حق التدریس است البته با رعایت ملاحظات و شرایطی که ما پیش بینی کردیم که تمامی ضوابط و تمامی مقرراتی که برای جذب نیروهای استخدامی به کار می بریم این جا هم در نظر گرفته شود.

مشکل سازی قانون منع به کار گیری بازنشستگان برای آموزش و پرورش

فولادوند در خصوص تاثیر قانون منع به کارگیری بازنشستگان نیز گفت: قانون منع به کارگیری بازنشستگان در آموزش و پرورش تولید مشکل جدی کرده است به این معنا که ما عمده نیازمان در سراسر کشور در مقطع ابتدایی است و به کار گیری نیرو برای یک سوم ساعت در مقطع ابتدایی میسر نیست بنابراین شاید بتوان راه کاری اندیشید و اصلاحی صورت داد تا بتوان ویژه برای حوزه آموزش ابتدایی، این موضوع را استثنا قائل شوند.

وی به برخی انبوه سازی های انجام شده در شهر نیز اشاره کرد و افزود: مسئله دیگر که در خصوص همه فضاهای آموزشی حتی در کل کشور نیز برقرار است، مواجهه با ساخت و سازهایی است که به وسیله انبوه سازان اتفاق می افتد و آموزش و پرورش یک باره با ۱۰ هزار واحد مسکونی مواجه می شود و هیچ مزیت و کمکی هم به مجموعه آموزش و پرورش در این زمینه نمی شود. به عنوان نمونه بنیاد مسکن در همین شهر ۵هزار واحد مسکونی ایجاد کرده که حداقل ۴ هزار نفر دانش آموز دارند و این ها حداقل ۱۲ مدرسه ۱۲ کلاسه می خواهند که اگر ۱۰ الی ۱۵ سال تمام اعتبارات شهر اراک را به آنجا بدهیم شاید به کمک خیرین بتوانیم آنجا را پوشش دهیم. باز اشکال ندارد اما درد مضاعف آنجاست که حتی زمین آنجا را هم به قیمت کارشناسی می فروشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی به ملی بودن بودجه آموزش و پرورش پرداخت و بیان کرد: امروز آموزش و پرورش بودجه اش ملی است و متاسفانه حتی برخی از مدیران کل ما بعضی وقتها هراس دارند که برای استانی شدن آن تلاش کنند. یکی به دلیل بدهکاری های انباشته و یکی هم از رایزنی های درون استان نگرانند که ممکن است در درون استان ها دست اندازی به بودجه صورت بگیرد. اما حاصل ملی شدن اعتبار آموزش و پروش این است که ادارات هیچ قدرتی برای برنامه‌ریزی ندارند.

وی در خصوص بحث بومی گزینی خاطرنشان کرد: بحث بومی گزینی بحث دیگری است که باید موردتوجه قرار گیرد. باید گفت که نقل‌وانتقال یکی از مشکلات است. اخیراً باروی یکی از شعب دیوان عدالت اداری بومی گزینی و اعطای امتیاز به افراد بومی در آزمون‌های استخدامی خلاف اصول قانون اساسی دانسته شده است حال‌آنکه این مسئله باعث می‌شود افرادی جذب شوند که سرکار نرفته دنبال انتقال‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۲۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود

نمانیده ولی فقیه در کاشان ضمن گرامیداشت روز معلم گفت: تقدیر از معلمان کاشانی مردمی‌سازی شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدسعید حسینی بعد از ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان کاشان اظهار داشت: شخصی نزد پیامبر اکرم آمده و از باسخاوت‌ترین افراد سوال شد و حضرت پاسخ داد باسخاوت‌ترین افراد خداوند متعال است.

وی افزود: در بیان انسان‌ها باسخاوت‌ترین افراد پیامبر اکرم(ص) است و پس از آن دو دسته می‌شوند که دسته نخست شهدا هستند و دسته دیگر معلمان هستند و از این رو معلم در روز قیامت به عنوان یک امت مبعوث می‌شود و این عنایت خداوند به معلمان است.

نماینده ولی فقیه در کاشان ابراز داشت: بچه‌های ما در ابتدایی یک الی دو معلم دارند اما وقتی به دبیرستان می‌آید هر دانش‌آموز چندین معلم دارد و حقیقتا تقدیر از همه معلمان در مقطع متوسطه اول و دوم برای دانش‌آموزان امکان‌پذیر نیست.

وی ضمن تاکید بر تقدیر از معلمان به صورت مردمی و بر اساس برنامه‌ریزی از سوی انجمن اولیاء و مربیان هر مدرسه گفت: مسئولان از معلمان نیز یاد کرده و از آنان تقدیر کنند به نحوی که مسئولان با حضور در منازل معلمان خودشان از آنان بازدید کنند.

حجت‌الاسلام حسینی با بیان اینکه عیادت از معلمان مسئولان تاثیر. بسزایی در روحیه آنان دارد، تصریح کرد: معلمان در تربیت فرزندان ما به ویژه نسل کودک، نوجوان و جوان ما تاثیر بسزایی دارد چراکه این نسل در آینده مسئولان این کشور خواهند شد.

وی ضمن تاکید بر توجه ویژه به سیاست‌های کلی در حوزه آموزش و پرورش تاکید کرد: عبودیت خداوند، نماز از مهمترین ارکان دین اسلام و حیات طیبه است و مسئولان در این زمینه نیزز توجه ویژه‌ای داشته باشند چراکه در رشد و تعالی روح آدمی موثر است.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان نیز در این نشست اظهار داشت: عدم توجه به نهاد آموزش و پرورش زمینه بروز ناهنجاری در جامعه را فراهم می‌کند، در سند تحول بنیادین، بیانیه گام دوم انقلاب و سند دولت مردمی، توجه ویژه به نهاد آموزش و پرورش تاکید شده است.

تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود

حمیدرضامحمدی فشارکی افزود: اصحاب فرهنگ و نخبگان جامعه باید به حوزه آموزش و پرورش توجه ویژه داشته باشند و به مسوولان این حوزه کمک کنند؛ نهاد آموزش و پرورش پنج هزار معلم و 36 هزار دانش‌آموز شهید تقدیم نظام و انقلاب کرده است، هر هزینه‌ای برای آموزش و پرورش شود، نوعی سرمایه گذاری است.

انتهای پیام/801

دیگر خبرها

  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • دیدار کارکنان آموزش و پرورش استان مرکزی با نماینده ولیّ‌فقیه
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود