Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به اینکه در بودجه امسال پیش‌بینی راه‌اندازی ۱۰۰ هزار واحد انرژی خورشیدی در کشور شده که در استان کرمان یک واحد هم از این طرح اجرا نشده است و کمبود اعتبار دارد گفت: اشتغال ایجاد شده در جامعه ملموس نیست. ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، شهباز حسن‌پور پیش از ظهر امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به اینکه امسال در شهرستان سیرجان کاهش ایجاد شغل داریم اظهار داشت: لیست تمام واحدهای صنعتی سیرجان را داریم و از ابتدای امسال حتی یک واحد صنعتی ما تسهیلات دریافت نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با مردم ارتباط داریم و تمام مردم دغدغه اشتغال فرزندان خود را دارند گفت: با وجود تمام اقدامات انجام شده اشتغال ایجاد شده در جامعه ملموس نیست.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بالای 150 هزار نفر جوانان متخصص تحصیلکرده در استان داریم که باید از این ظرفیت استفاده کرد افزود: مهارت‌آموزی را باید جدی بگیریم و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان تقویت و حمایت شود.

وی با اشاره به اینکه با ورود گردش مالی صنایع معدنی مس و گل‌گهر به استان کرمان می‌توانیم واحدهای نیمه‌فعال استان را فعال کرده و مشکل اشتغال استان کرمان را حل کنیم گفت: عملکرد بانک‌ها در ارائه تسهیلات رونق به منظور فعال شدن واحدهای تولیدی استان و ایجاد اشتغال ضعیف است و  بانک‌ها به جای آنکه در خدمت اشتغال باشند، در خدمت واسطه‌گری و دلالی هستند.

حسن‌پور با اشاره به اینکه در بودجه امسال پیش‌بینی شده است که دولت 100 هزار واحد انرژی خورشیدی در کشور راه‌اندازی کند که در استان کرمان یک واحد هم از این طرح اجرا نشده است و کمبود اعتبار دارد افزود: بسیاری از افراد تحت پوشش کمیته امداد مشکل مسکن دارند و حداقل هزینه کرایه مسکن آنها باید تامین شود.

کرمان| 520 خانه و نیروگاه خورشیدی برای مددجویان کمیته امداد بردسیر احداث شدتوانمندسازی مددجویان کمیته امداد کرمان مسیر خوبی را دنبال می‌کند1000 نیروگاه خورشیدی جدید برای مددجویان کمیته امداد کرمان راه‌اندازی می‌شود

عباس صادق‌زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه براساس آخرین آمار 550 هزار نفر در استان گرفتار فقر مطلق شناسایی شده است اظهار داشت: این افراد به دو گروه تقسیم‌بندی شدند.

وی با بیان اینکه گروه اول افرادی هستند که قابلیت توانمند شدن را دارند اما گروه دوم غیر قابل توانمندشدن هستند عنوان کرد: این گروه شامل حدود 275 هزار نفر در استان می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه تعاریف متفاوتی از فقر انجام شده است افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال 98 تعداد 12 هزار خانواده توسط کمیته امداد و 3 هزار خانواده توسط بهزیستی توانمند می‌شوند.

وی با بیان اینکه برای افرادی که قابل توانمند شدن ندارند برنامه حمایتی داریم و این کار را ادامه می‌دهیم گفت: در حال حاضر اعتبار بهزیستی استان کرمان حدود 180 میلیارد تومان در بخش حمایتی در سال است.

صادق‌زاده با اشاره به اینکه توانمندسازی افراد را در بازه 5 ساله تعریف کردیم بیان کرد: تا پنج سال آینده 100 درصد افراد شناسایی شده توانمند می‌شوند.

انتهای پیام/ ت

R7860/P/S6,67/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۳۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برخورد دو شراره خورشیدی قوی به زمین
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • ۳۰۰ نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس در سمنان ایجاد می‌شود
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند