Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، فاطمه ذوالقدر با اشاره به بودجه‌ای که برای بیمه زنان خانه‌دار گذاشته شده است، گفت: از وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خواسته‌ایم که در این مورد گزارشی را به مجلس ارائه کنند تا متوجه شویم که چه میزان از بودجه اختصاص داده شده با اولویت زنان خانه‌دار هزینه شده است.

وی افزود: در حوزه بیمه زنان عشایر و روستایی مشکلات فراوانی را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی می‌گوید که مشکل حل شده است اما زمانی که ما به میان زنان عشایر می‌رویم آنها همچنان می‌گویند که مشکلات بیمه ما حل نشده است و در واقع حل نشده باقی مانده است.

وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه دارو مشکلات فراوانی را داریم، گفت: داروهایی هستند که تحت پوشش بیمه قرار دارند اما به سختی بیمه‌شدگان می‌توانند آنها را تهیه کنند.

در ادامه فریده اولادقباد با بیان اینکه سن ازدواج بالا رفته و ما باید با اقداماتی کاهش سن ازدواج را در میان زنان محقق کنیم، گفت: باید در رابطه با پرداخت وام ازدواج اقدامات مناسبی را انجام دهیم و پرداخت این وام را تسهیل کنیم.

وی افزود:‌ سازمان تامین اجتماعی در حالی به عنوان بزرگترین نهاد بیمه‌گر کشور بیشترین خدمات را ارائه می‌دهد که کمترین بودجه را از دولت دریافت می‌کند.

وی در ادامه به بحث طلاق‌های صوری برای بهره‌مندی از مستمری سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد.

اولاد قباد نیز با اشاره به بودجه بیمه زنان خانه‌دار گفت: در قانون بودجه 97 ، 230 میلیارد تومان و در قانون بودجه 98 ، 300 میلیارد تومان برای بیمه زنان خانه‌دار اختصاص داده شد. از وزیر تعاون کار و راه اجتماعی خواسته‌ایم تا در این مورد به مجلس گزارشی را ارائه کنند از خانم حیدری رئیس اداره کل تامین اجتماعی غرب تهران هم می‌خواهیم تا در این مورد گزارشی را به دست ما برساند.

فاطمه سعیدی دیگر سخنران این نشست بر مشکل عدم توسعه بیمارستانی در شهرهای کارگری‌نشین گفت: حتی یک تخت بیمارستانی هم در بعضی از شهرهای کارگری‌نشین وجود ندارد.

طیبه سیاوشی هم با تاکید بر ضرورت اجرای قانون بازنشستگی پیش از موعد برای زنان گفت: زنان به سبب مشکلات فیزیکی نمی‌توانند سال‌ها در مشاغل سخت مشغول باشند. آنها تحت استهلاک جسمی قرار دارند و بسیار زودتر فرسوده می‌شود لذا باید بازنشستگی پیش از موعد را برای آنها مورد توجه قرار دهیم.

وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور کارفرمایان کارگاه‌ها از نیروی کار سوءاستفاده می‌کند و کمترین دستمزد را به آنها پرداخت می‌کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۴۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی مدیریت بحران کشور با اعلام خبر به همشهری گفت: «با توجه به اینکه بارش‌های اخیر زمین را از آب اشباع کرده و آبگرفتگی معابر در استان‌های ایلام، لرستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه رخ داده است، علاوه بر آماده باش نیروهای امدادی استان‌های معین برای ۱۷ استان در غرب کشور تعیین می‌شود تا در صورت بحرانی شدن شرایط راهکارهای لازم بگیرد.»
حسین ظفری افزود: «این در حالی است که با صدور هشدار نارنجی هواشناسی قبل از آغاز بارش نیروهای امدادی و خدماتی آماده‌باش بودند.»
او درباره مدیریت خروجی سدها نیز گفت: «از آنجا که بارندگی چند روز اخیر باعث شده ظرفیت سدها در استان‌های غربی به میزان مطلوب برسد و برخی از سدها سرریز کرده، اعلام شده تا خروجی سدها بیشتر شود تا خسارتی از این جهت متوجه استان‌ها نشود.»
به گفته ظفری، فرا رسیدن موعود کوچ در تقویم کوچ عشایر نیز با توجه به شرایط جوی تغییر کرده‌است. او ادامه داد: «با بزرگان عشایر در استان‌های غربی کشور گفتگوی چهره به چهره انجام شده و شرایط جوی و هشدار هواشناسی برای آنان اطلاع رسانی شده تا در شرایط بحرانی از کوچ صرفنظر کنند.»
ظفری افزود: «اصلی‌ترین فعالیت ما بازگشایی ایمن راه‌های روستایی و عشایری است که در روزهای اخیر به دلیل بارش سیل‌آسا آسیب دیده است.»
سخنگوی مدیریت بحران کشور از همکاری بخش خصوصی در یاری رسانی به افراد آسیب دیده از سیل نیز اشاره کرد و افزود: «طی فراخوانی از بخش‌ خصوصی و صنایع بزرگ نیز خواسته‌ایم تا در صورت بحرانی شدن شرایط در بارش‌های روزهای آینده به کمک نیروهای امدادی و خدماتی بیایند. گروه‌های مردمی نیز پای کار هستند.»
او در پایان یادآور شد: «وضعیت مخاطرات هشدار نارنجی هواشناسی و توصیه‌های لازم به شهروندان از صدا و سیما و دیگر رسانه‌های جمعی اطلاع‌رسانی می‌شود.»

بیشتر بخوانید:
ماجرای امدادرسانی به عشایر آبدانان با طناب | رفع مشکل عشایر برای همیشه از زبان فرماندار آبدانان + فیلم

کد خبر 849757 برچسب‌ها سيل مدیریت بحران استان ایلام

دیگر خبرها

  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • کوین اونز: 9 ماه از قراردادم باقی مانده و از آینده مطمئن نیستم/ اخبار WWE
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • برنامه و پیش‌بینی: نبرد سقوط لیگ با حضور چهار تیم
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • ۳۰۰ ثانیه با خبر چهارمحال و بختیاری+فیلم
  • جشنواره روستایی و عشایری در استان قزوین برگزار می‌شود