Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-27@17:57:08 GMT

اختراع یک سیستم عامل همراه دیگر توسط هواوی

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۳۴۹۱۵

اختراع یک سیستم عامل همراه دیگر توسط هواوی

ایتنا- هواوی به‌تازگی نام سیستم‌عامل موبایل خود را ثبت تجاری کرده است و امیدوار است که این سیستم‌عامل بتواند به جایگزینی برای اندروید تبدیل بشود. هواوی به‌تازگی نام سیستم‌ عامل موبایل خود را ثبت تجاری کرده است و امیدوار است که این سیستم‌عامل بتواند به جایگزینی برای اندروید تبدیل بشود.
 
به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی softpedia، هواوی به‌تازگی سیستم‌ عامل جدید موبایلی خود را هارمونی نامیده و آن را ثبت تجاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این اقدام که در تاریخ 12 جولای در اداره مالکیت معنوی اتحادیه اروپا یا به‌اختصار EUIPO انجام شد، هیچ اطلاعاتی به‌غیراز تعلق آن نام به یک سیستم‌ عامل را شامل نمی‌شد.
 
از آنجایی‌ که مشخصاتی از این سیستم‌ عامل در دسترس نیست، تنها می‌توان حدس زد که هارمونی نام سیستم‌ عاملی است که این کمپانی چینی آن را برای جایگزینی و رقابت با اندروید طراحی کرده است.
هواوی در میانه ماه می وارد لیست سیاه دولت ایالات‌ متحده شد و بر اساس دستور دونالد ترامپ، این کمپانی از آن‌ پس حق انجام هیچ‌گونه تجارتی را با شرکت‌های آمریکایی نداشت.
     
این امر موجب شد تا هواوی دیگر نتواند از محصولاتی مانند اندروید و ویندوز استفاده کند و تلفن‌های همراه این شرکت از آن‌ پس مجاز به تجهیز به اندروید نبودند. هواوی نیز برای پاسخ به این اقدام آمریکا تصمیم به ساخت سیستم‌ عاملی برای جایگزینی اندروید گرفت و شواهد چند ماه گذشته حاکی از آن بود که این سیستم‌ عامل با نام هنگ منگ شناخته خواهد شد.
 
با این‌ وجود به نظر می‌رسد که هنگ منگ تنها نام کدگذاری شده این سیستم باشد و هواوی آن را در جوامع بین‌المللی با نام هارمونی معرفی کند.
افراد آگاه در ابن رابطه اعلام کرده که نسخه چینی جایگزین اندروید هواوی در ماه پاییز آماده است و نسخه بین‌المللی آن در سال 2020 میلادی عرضه خواهد شد.
 
با این‌ حال در این میان به نظر می‌رسد که دولت ایالات‌ متحده فشارهای وارده بر هواوی را کم کرده است و به‌ این‌ ترتیب احتمال دارد که این کمپانی در تلفن‌های همراه جدید خود بازهم از سیستم‌ عامل اندروید استفاده کند.
البته هواوی از توسعه سیستم‌ عامل ویژه خود دست نخواهد کشید و هارمونی به‌احتمال بسیار زیاد در دستگاه‌های هواوی جایگزین اندروید خواهد شد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اندروید ویندوز هواوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۴۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • روزی به نام تلفن!/الو... صدا میاد؟
  • روزی به نام تلفن!
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی