Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکی با اشاره به اینکه ۵ درصد سهم معادن کشور در خراسان جنوبی وجود دارد، گفت: ۱۰ طرح بزرگ صنعتی و معدنی در استان با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «داوود شهرکی» امروز (12 مرداد) در شورای ساماندهی مبادلات مرزی و کارگروه توسعه صادرات استان اظهار کرد: در حال حاضر 540 واحد صنعتی در خراسان جنوبی وجود دارد و نیم درصد سهم کشور در حوزه صنعت را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: لاستیک، سیمان، کنسانتره، محصولات شوینده، انواع خوراک طیور و دام، اکسید منیزیم و چینی بهداشتی از جمله مواد صنعتی در استان است.

 

وی با اشاره به  اینکه 5 درصد سهم معادن کشور در خراسان جنوبی وجود دارد، افزود: این استان با تنوع حدود 50  نوع ماده معدنی جزو پنج استان معدنی کشور است و عمده مواد معدنی شامل طلا، مس، سنگ‌های ترانزیت، بنتونیت، سنگ آهن، بازالت، سیلیس و پتاس است.

 

شهرکی بیان کرد: در خراسان جنوبی با شناسایی 5 معدن طلا با ذخیره 20 تن  قابل استحصال جزو استانهای طلادار کشور هستیم.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به اقدامات حوزه صنعت و معدن در استان، افزود: طی سه سال گذشته مطالعات ژئوفیزیک هوایی در مساحت 50 هزار کیلومتر مربع استان به مبلغ 60 میلیارد تومان انجام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه شرکت ایمیدرو نیز در چهار طرح صنعتی به مبلغ 800 میلیارد تومان و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز در اجرای چهار طرح صنعتی به مبلغ 200 میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده است، ادامه داد: 10 طرح بزرگ صنعتی و معدنی در خراسان جنوبی با اعتبار 800 میلیارد تومان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد که عمده این طرح‌ها در حوزه کنسانتره زغال، کک، خاک‌های صنعتی و تولید قطعات فلزی است.

 

شهرکی با بیان اینکه در حال حاضر 155 کارت بازرگانی فعال در استان وجود دارد، گفت: حدود 56 هزار و 600 خانوار در استان تحت پوشش کارت مبادلات مرزی هستند.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 95 درصد صادارت استان به افغانستان،  3 درصد به پاکستان و 2 درصد به عراق است، افزود: میزان خروجی کالا از مرزهای خراسان جنوبی در چهار ماهه امسال حدود 94 میلیون دلار بوده است.

 

شهرکی  ادامه داد: سوخت، کاشی،سیمان، آهن آلات و صیفی جات از عمده کالاهای صادارتی خراسان جنوبی به کشور افغانستان است.

 

به گفته وی چهار بازارچه  مرزی و دو گمرک رسمی در استان خراسان جنوبی وجود دارد و مقدمات بازگشایی بازارچه یزدان نیز فراهم شده است.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در مرز ماهیرود فراهم شده و شرایط برای ارائه خدمات شبانه روزی در مرز ماهیرود آماده است، افزود: مهمترین اقدامات در توسعه صادارت برپایی نمایشگاهی  در مزار شریف با محوریت جمهوری اسلامی ایران در مهرماه امسال است.

 

شهرکی با بیان اینکه بازاریابی یکی از ضعف های ما در حوزه تجارت است، گفت: برخی برندهای داخلی استان را در افغانستان جعل می کردند لذا لیست 40 برند صادارتی استان را سفارت افغانستان اعلام کردیم تا آسیبی به برندهای استان نرسد.

 

وی پیشنهاد داد ظرفیت استقرار  پلیس مرزبانی و گذرنامه در  مرز استان خراسان جنوبی فراهم شود تا با استفاده از آن بتوانیم از توریست سلامت و آموزش عالی استفاده کنیم.

 

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی خواستار حذف عوارض از کامیونهای افغانی شد و افزود: تکمیل راه ترانزیتی سربیشه - ماهیرود به طول 130 کیلومتر نیازمند 115 میلیارد تومان است که تکمیل این مهم به توسعه تجارت و ترانزیت کالا می افزاید.

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه مسجد شهادت امام جواد ع خطبه های نماز جمعه بیرجند روزنامه روزنامه ها خراسان جنوبي ازدواج طرح صنعتی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان جنوبی مرز ماهیرود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند

مهدی ایلانلو گفت: با توجه به پیشرفت‌های صنعتی قم طی سال‌های اخیر، ظرفیت‌های شغلی بسیار خوبی در بخش‌های تولیدی استان به وجود آمده است و اکنون تقریبا تمام واحد‌ها به نیروی کار در بخش‌های مختلف نیاز دارند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی قم افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی قم با همکاری بهره‌برداران واحدها، تلاش می‌کند تا زیرساخت‌های مورد نیاز فعالیت‌های تولیدی در شهرک‌های صنعتی قم به نحو مناسبی فراهم باشد و در این خصوص طی سال‌های اخیر اعتبارات خوبی به این حوزه اختصاص یافته‌است.

او  ادامه داد: ما برای تحقق راهبرد پیشرفت‌های صنعتی استان و رسیدن به اهداف مورد نظر خود در حوزه تولید، نیازمند به‌کارگیری همه ظرفیت‌های موجود و ارتقاء بهره‌وری در کنار توجه به فناوری‌های روز و استفاده از هوش مصنوعی هستیم.

گفتنی است شهرک‌های صنعتی استان به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه در نزدیکی بازار‌های بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب و کار‌های تولیدی مواجه شده‌است.

میزان تعهد ایجاد اشتغال بخش صنعت، معدن و تجارت استان قم در سال ۱۴۰۲، اشتغالزایی برای پنج هزار نفر بود که در جریان آخرین پایش صورت گرفته، مشخص شد بیش از این تعداد یعنی پنج‌هزار و ۱۷۱ مورد اشتغال در بخش‌های یاد شده ایجاد شده‌است.

بخش صنعت در استان قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحد‌های تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی، در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد که نمونه آن در صنایعی همچون صنعت لوازم خانگی استان قابل مشاهده‌است.

مسئولان قم تاکید دارند از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم با تلاش‌های انجام‌شده افزون بر ۴۰ هزار شغل در این استان ایجاد شد؛ در همین رابطه یکی از رویکرد‌های مهم مدیریت استان در این بخش، ضمن تثبیت و افزایش فرصت‌های شغلی، کاهش نرخ بیکاری به زیر هشت درصد است.

بخش صنعت از جمله حوزه‌های پرتقاضا برای جذب نیروی کار است، در همین رابطه استفاده از نیروی انسانی ماهر همواره به عنوان یکی از مهمترین عوامل موفقیت واحد‌های تولیدی مطرح است که به‌همین منظور اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی استان موضوع مهم تامین نیروی انسانی مورد نیاز واحد‌های تولیدی فعال استان را با جدیت دنبال می‌کند.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ثبت ۵۱۰ فقره پرونده تخلف صنفی در استان سمنان
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد