Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن مرادنیا، استاندار کردستان در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، با اشاره به فعالیت‌های مهم و اثرگذار جهاددانشگاهی در راستای توسعه‌ کشور اظهار کرد: جهاددانشگاهی در راستای توسعه‌ کشور نقشی اساسی داشته و در حا حاضر نیز در مسیر پیشرفته‌ فناوری‌های نوین قرار گرفته است.
وی به موفقیت‌های جهاددانشگاهی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: امروز جهاددانشگاهی در زمینه فناوری‌های نوین و علمی می‌تواند به عنوان یک الگو و چراغ راه برای کشور مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار کردستان نیروهای علمی و جوان جهاددانشگاهی را یک سرمایه برای کشور دانست و اعلام کرد: استفاده از منابع مفید انسانی، لازمه‌ توسعه است که خوشبختانه این نهاد علمی به خوبی توانسته است از آن بهره بگیرد.
جهاددانشگاهی یکی از مجموعه‌های اثرگذار در گام دوم انقلاب
وی بیان کرد: جهاددانشگاهی با توجه به نیروی جوان و کارآمد خود، یکی از مجموعه‌های تأثیرگذار در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است و می‌تواند نقش اساسی را در این زمینه ایفا کند.
مرادنیا عنوان کرد: این نهاد علمی توانسته کارهای بسیار خوبی را در بخش سلول‌های بنیادی، کشاورزی و ژنتیک انجام دهد که می‌تواند به عنوان یک الگو مطرح شود.
وی به رونق کشاورزی در کردستان اشاره و اعلام کرد: در استان کردستان فضای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی و توسعه باغات باز است و بر همین اساس جهاددانشگاهی استان کردستان با توجه به ظرفیت علمی‌ که دارد می‌تواند در این زمینه کمک کند.
توان علمی و فنی جهاددانشگاهی در اختیار توسعه استان قرار گیرد
استاندار کردستان به پتانسیل‌های استان در حوزه‌های دامپروری و استخراج 30 درصد طلای کشور، اشاره و بیان کرد: جهاددانشگاهی در سراسر کشور دارای علم و فناوری‌های نوین است که باید جهت توسعه استان از آن به صورت مطلوب بهره گرفته شود و بر همین اساس از جهاددانشگاهی استان نیز می‌خواهیم تا در راستای توسعه‌ی بیشتر کردستان، توان علمی و فنی خود را در اختیار استان قرار بدهد.
مرادنیا در پایان به دیدار اخیر خود با رئیس جهاددانشگاهی کشور اشاره کرد و یادآور شد: طی جلسه‌ای که با دکتر طیبی، رئیس جهاددانشگاهی داشتیم قرار بر این شد که تفاهمات دوجانبه‌ای را با جهاددانشگاهی مرکز در جهت توسعه جهاددانشگاهی استان داشته باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۳۹۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی از امضای تفاهم‌نامه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: حرکت بزرگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی در بالادست صنعت نفت در تاریخ ثبت می‌شود.

به گزارش ایسنا، احمد مهدوی‌ابهری امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با بیان اینکه امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم؛ اظهار کرد: باید از منابع غنی هیدروکربوری ایران به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

وی با بیان اینکه وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که شاهکاری برای کشور بود و بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با قدردانی از دولت سیزدهم برای ورود بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری در بالادست نفت که در این دولت کلید خورد، اظهار کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر دو راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

مهدوی با اشاره به اختیاراتی که رئیس‌جمهوری در نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخلی به وزیر نفت برای اخذ مجوزهای لازم از دولت، به‌منظور تسریع توسعه میدان‌ها داد، اظهار کرد: در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌ کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم.

وی با بیان اینکه این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد، گفت: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها حرکتی همسو با شعار سال است، گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد. تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند افزون بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

به گفته مهدوی معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است