Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@23:32:32 GMT

گزارش| سلاحی که صهیونیست‌ها را زمین‌گیر می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۰۱۸۳

گزارش| سلاحی که صهیونیست‌ها را زمین‌گیر می‌کند

دستور توقف انتقال بیماران فلسطینی به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی محافل مدیریت سلامت رژیم صهیونیستی را به واکنش واداشت. ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۲ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، تشکیلات خودگردان فلسطین که برآمده از توافقنامه اسلو بود پس از تشکیل تاکنون بر مذاکره با رژیم صهیونیستی برای رسیدن به توافقنامه نهایی پایبند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس توافق نهایی باید دولت فلسطینی در مرزهای سال 1967 تشکیل می شد. صهیونیست‌ها طی 26 سال مذاکره هر روز تعهدات خود را کاهش دادند تا جایی که با روی کار آمدن ترامپ تشکیل دولت فلسطینی را امری محال اعلام کردند. معامله قرن ترامپ نشان داد تصمیم صهیونیست‌ها قرار است با کمک ترامپ اجرایی شود.

کارگاه اقتصادی بحرین تیر خلاص را زد و حکومت خودگردان پس از 26 سال متوجه شد حالا عملاً از فلسطین اخراج شده است و می‌خواهند با موافقت خودش این کار را اجرایی کنند. در همین نقطه بود که همسو با ملت فلسطین و گروه‌های مقاومت، با آمریکایی‌ها مخالفت کرد و در نشستی مشترک در لبنان، کارگاه اقتصادی بحرین را محکوم کرد.

گام دوم مخالفت حکومت خودگردان که پس از سرشکستگی ابومازن اتفاق افتاد زمانی بود که ابومازن با تشکیل جلسه‌ای از رهبران ساف، فتح و فرماندهان دستگاه امنیتی تشکیلات خودگردان، اعلام کرد تمامی توافقات موجود با رژیم صهیونیستی و همکاری امنیتی را لغو خواهد کرد.

نخستین اقدام اجرایی

پس از جلسه‌ای که قریب 10 روز قبل ابومازن تشکیل داد، در پی بلوکه کردن درآمدهای حکومت خودگردان توسط رژیم صهیونیستی، این هفته طی دستوری، انتقال بیماران فلسطینی به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی را متوقف کرد. این بدان معنا است که از این به بعد بیماران فلسطینی برای درمان به بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی 1948 منتقل نخواهند شد و همگی در بیمارستان‌های فلسطینی قدس شرقی و کرانه باختری درمان خواهند شد.

گزارش|گام دوم اتحاد گروه‌های فلسطینی؛ فرصتی که «معامله قرن» به فلسطین دادگزارش| نگاهی به گام دوم ابومازن برای مقابله با اقدامات یکجانبه اسرائیل

نگرانی صهیونیست‌ها

این اقدام ابومازن موجب نگرانی مسئولان عالی رتبه بخش بهداشت رژیم صهیونیستی شد. این مسئولان هشدار دادند این اقدام بیش از آنکه برای بیماران فلسطینی ایجاد خطر کند اثر اقتصادی منفی بر بیمارستان های رژیم صهیونیستی خواهد گذاشت.

ضعفی در پس پرده قلدری

طی 26 سال مذاکره سازمان آزادی بخش فلسطین با رژیم صهیونیستی همواره این صهیونیست‌ها بوده‌اند که با تهدید فلسطینی‌ها به قطع برخی خدمات و امور ضروری مربوط به فلسطینی‌ها، ساف را وادار به قبول امور تحمیلی رژیم صهیونیستی کرده‌اند. طی یک دهه محاصره نوار غزه، صهیونیست این اقدام را به شکل های مختلف انجام داده‌اند و فلسطینیان را در تنگنا قرار داده‌اند.

حال این برای نخستین بار است که مقابله با صهیونیست‌ها نه تنها آنها را مستأصل کرده، بلکه به حکومت خودگردان یاد می‌دهد که این سلاح را طی این سال‌ها می‌توانسته در مقاطع مختلف به کار گیرد.

تشکیلات خودگردان یک بار سال 2012 این مقابله را آزموده است. در آن دوره پس از مخالفت آمریکا با عضویت فلسطین به عنوان عضو رسمی سازمان ملل که با وتوی اوباما انجام شد، تشکیلات خودگردان اعلام کرد در پاسخ به این اقدام صهیونیست‌ها، عضویت در سازمان‌های تابعه سازمان ملل از جمله دادگاه جنایات بین‌الملل را در دستور کار قرار خواهد داد. در آن مقطع نیز صهیونیست‌ها به شدت به صرافت افتادند و از بلوکه کردن درآمدهای تشکیلات خودگردان کوتاه آمدند.

تصمیم ابومازن هنوز اجرایی نشده فریاد مقامات بخش بهداشت رژیم صهیونیستی را بلند کرده است که با اجرایی شدن این دستور ابومازن بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی از نظر اقتصادی به مشکلات عدیده برخورد خواهند کرد. این نشان می دهد ملت فلسطین می‌تواند با اقداماتی از این دست صهیونیست‌ها را به شدت تهدید کند و حتی موجودیت آنها را که جانشان به مسائل اقتصادی بسته است به خطر اندازد.

لزوم بررسی شرایط مشابه

واکنش مقامات بخش بهداشت رژیم صهیونیستی می‌تواند به عنوان یک الگو در دستور کار فلسطینی‌ها قرار گیرد. آنها باید بخش‌ها و دستگاه‌هایی را که بدین صورت وابسته به حضور فلسطینی‌ها هستند شناسایی کرده، با تحریم یا بایکوت کردن این دستگاه‌ها و بخش‌ها به ورشکستگی بکشانند هر چه تعداد این ورشکستگی‌ها بیشتر شود فشاری که به رژیم صهیونیستی وارد می‌شود بیشتر خواهد شد با آگاهی بر این امر که رژیم صهیونیستی به شدت از کسری بودجه رنج می‌برد و اقداماتی از این دست می‌تواند با هزینه‌ای پایین فشاری مضاعف را بر آنها وارد کند.

جمع بندی

اقدام ابومازن در تحریم بیمارستان‌های رژیم صهیونیستی آنقدر مهم و حیاتی بود که هنوز اجرا نشده صدای مسئولان بخش بهداشت این رژیم را درآورد. این همان سلاحی است که تا کنون فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری از آن بهره نگرفته‌اند. حالا بهترین موقعیت برای شناسایی موقعیت‌ها و شرایط مشابه است تا بدان وسیله بتوانند صهیونیست‌ها را به چالش بکشانند و موجودیت آنها را به نابودی نزدیک کنند.

انتهای پیام/

R1403/P36446/S8,90,1115/CT4 واژه های کاربردی مرتبط محمود عباس اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمود عباس اسرائیل محمود عباس اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۰۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت صهیونیست‌ها با تسهیل شرایط حبس مروان البرغوثی

منابع رسانه‌ای امروز (چهارشنبه) از مخالفت دادگاه رژیم صهیونیستی با درخواست تسهیل شرایط «مروان البرغوثی» از رهبران جنبش فتح در زندان خبر دادند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری‌زبان «یسرائیل هیوم» در این باره نوشت: دادگاه اسرائیل درخواست مروان البرغوثی، اسیر فلسطینی را برای تسهیل شرایطش در زندان را قاطعانه رد کرد.

البرغوثی در سال ۲۰۰۲ و به اتهام تشکیل گردان‌های شهدای الاقصی بازداشت شد و طی این مدت توسط دادگاه رژیم صهیونیستی به پنج بار حبس ابد محکوم شده است.

علی‌رغم بازداشت و محکومیت البرغوثی، وی از پشت دیوارهای زندان در صحنه فلسطین حضور پررنگی داشته است و فرمول توافق سال ۲۰۰۳ گروه‌های فلسطینی برای توقف سه‌ ماهه عملیات نظامی در ازای توقف اشغالگری، ترورها و حملات رژیم صهیونیستی را تهیه کرد و این نقطه آغاز حضور وی در صحنه فلسطین از پشت میله‌های زندان بود.

البرغوثی همچنین در سال ۲۰۲۱ با وجود زندانی بودن تصمیم گرفت در انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین شرکت کند، اما این انتخابات به دلیل اختلافات برگزار نشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • مقامات صهیونیست تهدید کردند؛ حکم بازداشت نتانیاهو صادر شود...
  • واکنش تند حماس و جهاداسلامی به جنایت خائنانه تشکیلات ابومازن
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • بازداشت ۵۱۰۰ کارگر فلسطینی به دست اشغالگران صهیونیست
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • برجای ماندن ده‌ها شهید در جریان ۴ جنایت صهیونیست‌ها در غزه
  • مخالفت صهیونیست‌ها با تسهیل شرایط حبس مروان البرغوثی
  • حمله‌های هوایی و زمینی رژیم صهیونیستی علیه غزه و لبنان