Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ مینا رجایی رییس اداره بهزیستی شهرستان ری در آیین گشایش کتابخانه عمومی در مرکز بازپروری و ترک اعتیاد مهر سروش گفت: اولین کتابخانه در سال گذشته در مرکز بازپروری شفق در شوراباد افتتاح شد و امروز دومین کتابخانه با همکاری اداره ارشاد استان تهران و شهرستان ری با اهدای بیش از 1700 کتاب مورد استفاده بیماران معتاد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه گفت: طی دستورفرماندار بایستی قفسه بندی و تجهیزات کتابخانه این گونه مراکز توسط شهرداری ها و بخشداری ها انجام بشود.

مینا رجایی ادامه داد: در حال حاضر 41 کمپ غیردولتی برای بیمارانی که بصورت تمایلی مراجعه می کنند در شهرستان ری برقرار است و مدت زمان دوره درمان در این مراکز 2 ماه می باشد.

او افزود: در مرکز مهر سروش بیماران مدت درمان خود را در سه ماه سپری می کنند و کسانی که از طریق مددکار و مشاوره بتوانند با خانواده های خود ارتباط برقرار کنند ترخیص می شوند و در غیراینصورت دوره درمان دیگری برای انان تمدید می شود و نهایت طول درمان در این مرکز شش ماه است.

او در پایان با اشاره به اینکه شهرستان ری قطب بازپروری معتادین متجاهر است گفت: وظیفه جمع آوری معتادین متجاهر با پلیس مبارزه با مواد مخدر است و بعد از جمع اوری وظیفه غربالگری با اداره بهزیستی است و روزانه بین 200 الی 400 نفر در مرکز شهید باهنر در محله بهمنیار غربالگری می شوند.

 

خبرنگار: مهدی محمدی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی پلیس مبارزه با مواد مخدر ترک اعتیاد درمان معتاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۲۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • چرخه بازپروری معتادان متجاهر کامل اجرا نمی‌شود
  • افتتاح دفتر کانون بسیج رسانه در شهرستان آران و بیدگل
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • رونمایی ازکتاب شعر پشت پنجره سکوت درگناباد
  • کتابداران دیلم برای جذب دانش آموزان در مدارس حضور یابند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند