Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@16:27:12 GMT

بررسی کاهش قدرت اوپک با افزایش تولید نفت آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۲۴۷۸

بررسی کاهش قدرت اوپک با افزایش تولید نفت آمریکا

در سی و دومین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" که در 6 فصل شامل؛ اقتصاد بازار، پرونده ویژه، دنیای صنعت، اقتصاد کلان و خواندنی‌ها منتشر شد، در بخش انرژی، بیژن زنگنه؛ وزیر نفت و کارشناسان ارشد این حوزه، از جمله؛ محمدعلی خطیبی و نرسی قربان به بررسی کاهش قدرت اوپک با افزایش تولید نفت آمریکا پرداخته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش نیز گزارشی از نصب سکوی 2450 تنی در آب‌های خروشان خلیج‌فارس و نیز گفت‌وگوهایی با علی‌محمد بساق‌زاده؛ مدیر طرح‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی و محمدحسین دیده ور؛ عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران با عنوان " توسعه پایدار در گروی حمایت از سازندگان داخلی است" و همچنین دکتر فریدون برکشلی؛ کارشناس ارشد حوزه انرژی با عنوان " همکاری نفتی روسیه و عربستان، بر ضد یا نفع اوپک" به چاپ رسیده است.

در بخش اقتصاد بازار این شماره نیز مصاحبه‌ای با بابک باقری؛ معاون خدمات مالی شرکت تامین سرمایه تمدن با عنوان " عدم رسمیت رتبه‌بندی اعتباری شرکت‌ها؛ مانع بزرگ تامین مالی" و همچنین احمدرضا جبل عاملی؛ مدیرعامل آکادمی معامله‌گری بورس جبل عاملی منتشر شده که عمده چالش‌های بازار سرمایه را مورد بررسی قرار داده است. مطلبی از علی حیدری؛ کارشناس بازار سرمایه با موضوع " چشم‌انداز اقتصاد پاکستان تا سال 2050" از دیگر مطالب این بخش می‌باشد.

در پرونده ویژه سی و دومین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" نیز گفت‌وگوهایی با محمدعلی رضایی؛ مدیرعامل شرکت ایمان مهر با عنوان " قوانین مزاحم؛ مانع توسعه صادرات گیاهان دارویی" و خانم فرناز فروتن؛ مدیرعامل شرکت ماهان تجارت هور " با موضوع "رقابت ناسالم؛ دلیل عدم شکوفایی صنعت غذای ایران" به چاپ رسیده و در ادامه نیز مصاحبه‌هایی با مهندس جمشید مغازه‌ای؛ دبیر انجمن شیرین و شکلات، علیرضا مطلبی؛ قائم‌مقام گروه صنایع غذایی بهین پروتئین رباط و همچنین عزیز سجادیان؛ مدیرعامل شرکت تکچین بهاران انجام شده است. در پایان این بخش نیز گفت‌وگویی با بهروز فروتن؛ بنیانگذار صنایع غذایی بهروز با عنوان " سرمایه‌گذاری برای تولید مقدس است" منتشر شده است.

در بخش صنعت این شماره با دکتر ابراهیمبای سلامی؛ عضو شورای عالی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با عنوان " دولت اعتقادی به توسعه صنعت گردشگری ندارد"، بهمن مافی بالائی؛ مدیرعامل شرکت بالان سنگ با موضوع " تبدیل پودر سنگ به سنگ‌های ارزشمند ساختمانی" و نیز مهندس مهرداد پرنور؛ مدیر برندینگ و توسعه بازار شرکت باریج اسانس با عنوان "گیاهان دارویی؛ پیشران درمان در آینده است" گفت‌وگوهایی انجام شده است.

در بخش اقتصاد کلان سی و دومین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری " با توجه به سفر رضا رحمانی؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران به عمان، گزارشی در این خصوص منتشر شده که در این مطلب به هدفگذاری 4 میلیارد دلاری مبادلات تجاری تهران- مسقط اشاره شده است. گفت‌وگو با محمد طاهری؛ رییس اتاق مشترک بازرگانی ایران و اسپانیا با عنوان " ایران؛ جذاب‌ترین مرکز سرمایه‌گذاری بیت کوین" و دکتر سید سجاد مروتی؛ مدیرعامل شرکت سلامت الکترونیک برکت از دیگر مطالبی است که در این بخش به چاپ رسیده است.

" استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای توسعه اقتصاد کشور" از جمله عناوینی است که در گفت‌وگو با تعدادی از نمایندگان مجلس از جمله علی ساری؛ عضو کمیسیون اجتماعی، حسین امیری خامکانی؛ نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس، سیدهادی بهادری؛ عضو کمیسیون عمران و همچنین علی ابراهیمی؛ عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست و سید احسن علوی؛ نایب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، منتشر و مورد نقد و بررسی قرار گرفته است. در این بخش نیز گزارشی از نشست شرکت مشاوره اقتصادی شهرداری باقرشهر با فعالان بخش خصوصی با حضور علیرضا ناصری پور؛ شهردار باقر شهر به چاپ رسیده است. " ایجاد بازار متشکل ارزی؛ خیالی یا واقعی؟" یادداشتی است که به تحریر مرتضی فغانی؛ عضو اتاق بازرگانی تهران در آمده است.

"معرفی ارزان‌ترین شهرهای دنیا برای زندگی"، قدرتمندترین شرکت‌های غذایی جهان" و " چرا دستمزد زنان کمتر از مردان است؟" از مطالب خواندنی این شماره از ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" است که شما مخاطبان را به مطالعه آن دعوت می‌کنیم. سی و یکمین شماره ماهنامه "دنیای سرمایه‌گذاری" به سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی در 96 صفحه با قیمت 15 هزار تومان از طریق اشتراک و نیز پایگاه خبری این نشریه www.dsg-m.ir در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۲۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود