Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس گروه بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت قزوین روز یکشنبه گفت: کارفرمایان موظف هستند طی ۲ سال نسبت به رفع صفت زیان آوری مشاغل تائید شده، اقدام کنند زیرا رفع نکردن زیان آوری مشاغل، زمینه بروز بیماری های شغلی در بین شاغلان را فراهم می کند.

حبیب الله چگینی افزود: از کل کارگاه های دارای شغل یا مشاغل تایید شده سخت و زیان آور، یک هزار و ۳۲۵ کارگاه مورد بازرسی بهداشت حرفه ای برای رفع نواقص قرار گرفت و برای همه کارفرمایان مشمول، نواقص بهداشتی موجود ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیته بدوی بررسی مشاغل زیان آور قزوین اضافه کرد: برای تعداد ۷۸۵ کارگاه، اخطاریه صادر شد و هشت کارگاه، به دادگاه عمومی برای رفع سختی و زیان آوری معرفی شدند.

این مسئول یادآور شد: از بین سه هزار و ۱۳۲ تقاضا برای تشخیص سختی کار که توسط کمیته های بررسی مشاغل زیان آور استان بررسی شد که ۲ هزار و ۲۱۱ مورد از آنها در گروه مشاغل سخت و زیان آور قرار گرفت.

 مشاغل سخت و زیان آور، مشاغلی هستند که در آنها، عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی محیط کار، غیراستاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر در آن، شغل، تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت های طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد کند که نتیجه آن، بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن بوده است.

۷۳۸۸*۳۰۱۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهداشت قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۲۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد

وضع پدافند غیرعامل مرکز ذخیره‌سازی گاز سراجه با حضور معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز و تیمی متشکل از مدیران و مسئولان اچ‌اس‌ئی و اجرایی وزارت نفت، شرکت ملی گاز، انتقال گاز و مهندسی و توسعه گاز و گروه نفت مرکزی بررسی شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت انتقال گاز ایران، مهدی زارع، مدیر منطقه ۳ عملیات انتقال گاز، در ‏این بازدید با ارائه گزارشی از اقدام‌های انجام‌شده در حوزه پدافند غیرعامل و ایمنی در تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه، با توجه به موقعیت حساس و راهبردی آن گفت: این تأسیسات در فصل‌های سرد سال بخشی از گاز مصرفی استان تهران و شهرهای شمال و شمال شرقی کشور را تأمین می‌کند و در پایداری شبکه انتقال گاز نقشی بسزا دارد.

وی بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی ‏برای کارکنان، نصب سیستم کولینگ و فومینگ روی مخازن ذخیره‌سازی، روزآمدکردن سیستم‌های اطفا و اعلان حریق و تجهیز دو دستگاه ‏ماشین اطفای حریق، نصب دوربین مداربسته، ارزیابی ریسک امنیتی SVE، مطالعات HAZOP و برگزاری نشست با ‏سازمان‌های متولی استان در این زمینه، ازجمله این ‏اقدام‌هاست.‏

عبدالرحمن کشوری، معاون انرژی سازمان پدافند غیرعامل کشور، با ارزیابی و بررسی این اقدام‌ها به‌لحاظ رعایت الزام‌های پدافند غیرعامل در مخازن و تأسیسات ذخیره‌سازی و محیط‌های پیرامونی، از زحمات کارکنان منطقه ۳ عملیات انتقال گاز در ایجاد زیرساخت‌های حوزه ایمنی و پدافند ‏غیرعامل قدردانی کرد.

دیگر خبرها

  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • سرقت خودرو از تهران کشف در میرجاوه
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • زنده گیری روزانه ۵۰ سگ بی‌صاحب در تهران
  • کمک خواننده معروف برای آزادی زندانیان قزوین
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز