Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی ذوب آهن همچنین به تمجید از ارسلان مطهری پرداخت.

طرفداری- تیم های ذوب آهن و الاتحاد عربستان فردا (دوشنبه) در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

به نقل از مهر، علیرضا منصوریان در خصوص این مسابقه گفت:

در مرحله گروهی صدرنشین شدیم و به تیم عربستانی خوردیم. متاسفانه نمی توانیم در خانه میزبان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم الاتحاد خیلی تغییر کرده است. کادر فنی این تیم حفظ شده است ولی ۸ بازیکن جدید خریده اند که ۴ نفر را به لیست آسیایی اضافه کرده اند. الاتحادی ها دو بازیکن آفریقایی را هم گرفته اند ولی پاسپورت عربستان به آنها داده اند و این تیم عملا با ۶ بازیکن خارجی مقابل ما قرار می گیرد. هافبک دفاعی این تیم فوق العاده خوب است ولی سانتر فوروارد این تیم محروم شده است. ساختار فکری مربی این تیم عوض نشده و حملات پی در پی از عمق دارند. البته نقطه ضعف های خاص خودشان را دارند. این تیم را خوب آنالیز کرده ایم. به بازیکنان گفته ایم هرکسی باید مربی خودش در زمین باشد. افتخار می کنیم پرچمدار فوتبال کشورمان باشیم. به بازیکنانم گفته ام لیاقت می خواهد که فردا ۸۵ میلیون ایرانی قلبشان برای شما می تپد.

منصوریان تاکید کرد:

الاتحاد نقطه ضعف های خوبی برایمان دارد. بازیکنانمان را باهوش کرده ایم. تنها چیزی که یک مقدار ما را آزار می دهد شاید گرمای هوا باشد. از مدیریت باشگاه سعید آذری تشکر می کنم. سعی کردیم شرایط تمرینی را مثل امارات فراهم کنیم. در کل با علم به اینکه شرایط لجستیکی اصلا برابر نیست، به ایده تاکتیکی بازیکنان و غیرت آنها متکی هستیم. خیلی باید باهوش و زیرک باشیم و نباید به حریفمان شانس بدهیم. اما پیش بینی اتفاقات غیر مترقبه مثل عقب افتادن در نتیجه مسابقه را هم کرده ایم. برای همین کامبک های فصل گذشته را برای بازیکنان مرور کرده ایم. بازیکنان سرباز دیر به ما اضافه شدند ولی از تمام مسئولان نظام وظیفه که کمک کردند، تشکر می کنم و دستشان را می بوسم. دو بازیکن خارجی را هم می توانیم به مرور تزریق کنیم. سعی می کنیم با استخوانبندی اصلی سال گذشته به زمین برویم. خیلی به بازی فردا امیدوار هستم.

سرمربی ذوب آهن در خصوص تمجید سایت های خارجی از ارسلان مطهری و جدایی اوساگونا تصریح کرد:

ستاره سال گذشته ذوب آهن، تیم ذوب آهن بود که راس آن مطهری و اوساگونا بودند. با مطهری خیلی صحبت کرده ام. او دارد ۲۶ ساله می شود و باید قبول کند که می تواند لیدر خط حمله باشد و باری به روی دوشش است. کل تیم سعی کرده ایم در نبود سایر بازیکنان، پازل هایمان را پر کنیم. ارسلان مسئولیت سنگینی دارد چون هم باید بجنگد و هم گل بزند و هم باید قبول کند که تیم به این بازیکن تکیه کند. مهاجمان از حاصل دسترنج بازیکنان عقبتر استفاده می کنند. نمی توان منکر ارزش های اوساگونا شد ولی باید بارش را بین سایر بازیکنان تقسیم کنیم بخصوص بازیکن جدیدی که در خط حمله آورده ایم.

منصوریان در خصوص صعود چهار نماینده عربستان در مرحله یک هشتم تاکید کرد:

این نشان می دهد عربستانی ها چقدر هزینه کرده اند و با اینکه از ما در دو سال گذشته عقب مانده بودند، جلو زدند. ممکن است اگر تا مراحل نهایی بالا برویم، حریف عربستانی داشته باشیم. هزینه کردن همیشه جوابگو نیست ولی هزینه نکردن هم همیشه رمز پیروزی نیست. در کل فوتبال ابزارهایش را می خواهد. این نشان می دهد عربستانی ها به موقع هزینه کرده اند. برای ایران که تیم ملی اش در رده اول آسیا است، بد است که سه نماینده دیگر در لیگ قهرمانان نیستند. دو سال پیش چهار نماینده ایران در مسیر صعود بودند. باید تلاش کنیم و یادمان باشد هر سرمایه گذاری در حوزه فوتبال انجام می دهیم در نهایت احترام، غرور و لبخندش روی لب هواداران و مردم است.

منصوریان در خصوص تعویق مسابقات لیگ برتر و ضرر ذوب آهن به همین خاطر، گفت:

نمی خواهم اگر اتفاقی افتاد آن را روی دوش دیگران بیاندازم ولی پیش بینی این بود که هشتم مرداد اولین بازی را در لیگ انجام بدهیم. تعداد زیادی از مربیان فشار آوردند که لیگ دیرتر شروع شود. اولین ضرر را ما می کنیم چون بدون بازی رسمی به آسیا می رویم. البته عربستانی ها هم بدون بازی رسمی به مسابقات می آیند. از نظر مالی که با هیچ رقمی با آنها برابر نمی شویم. الاتحاد یک تیم چند صد میلیارد تومانی است.

سرمربی ذوب آهن در پایان گفت:

نمی خواهم اینها را بگویم که روحیه هواداران فوتبال را خراب کنم. ما ایرانی ها مغرور هستیم و به امکاناتمان می نازیم ولی شأن فوتبال ما این نیست چون فوق العاده ثروتمند هستیم. ما ورزش و فوتبال را نمی بینیم ولی وقتی شرایط حساس می شود، بحث پرچم مطرح می شود. فقط یاد گرفته ایم بگوییم با ایثار و رشادت پیروز شویم. دیگر به این فضا عادت کرده ایم. فوتبالمان با این وضعیت عجین شده است؛ نداشتن بازیکن، نداشتن پرواز، نداشتن خروجی و ... وقتی جایی می رویم و می بینیم که همه چیز سر جایش است ذوق زده می شویم. برای همین است که لژیونرهای ما خیلی زود پیشرفت می کنند. خیلی آیتم ها بود که می توانستیم بی دغدغه تر باشیم. در کل این قول را می دهیم که با تمام وجود برای هواداران فوتبال ایران می جنگیم.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟

ایتنا - این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.
ما از چند سالگی «پیر» محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در حال تغییر است، چرا که عمر مردم طولانی‌تری شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند. 

طبق پژوهشی که نتیجه آن اخیرا در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

مارکوس وتشتاین، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: «درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌اند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آن‌ها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.»

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند و پژوهش‌ها از بهبود سلامتی قلب، قابلیت‌‌های شناختی و کیفیت کلی زندگی در جمعیت مسن آلمان در طول این سال‌ها خبر می‌دهد.

وتشتاین می‌گوید: «افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.»

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

البته برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد. زیرا دیدگاه‌‌های فرهنگی درباره پیری و روند‌ تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹، به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید، در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌اند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل، افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند، بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

دیگر خبرها

  • بنزما و طلسم بزرگان: کریم را چه می‌شود!‏
  • نونیز در حد لیورپول نیست، زودتر بفروشیدش!
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • ۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد
  • شمسایی: حذف ژاپن شگفتی نبود!
  • بزرگ‌ترین ماراتن علمی کشور در خط شروع ۱۴۰۳
  • سرنوشت قایدی در فصل آتی | بازگشت ستاره در گروی تصمیم یک نفر
  • نکات مهم اوسمار درباره جدایی مهاجم گلزن
  • ستاره ۲۱ ساله یوونتوس در رادار الاتحاد
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند