Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@05:23:18 GMT

آسیب‌پذیری بیشتر نوزادان و کودکان در برابر گرمازدگی

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۳۹۳۱

آسیب‌پذیری بیشتر نوزادان و کودکان در برابر گرمازدگی

یک متخصص کودکان و نوزادان هشدار داد: نوزادان و کودکان بیش از همه، در برابر گرمازدگی، آسیب پذیر هستند.

احمد رضا یعقوبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به افزایش دمای هوا در اغلب روزهای تابستان عنوان کرد: باید در این فصل، دمای محیط را بین ٢٢ تا ٢٥ درجه نگه داریم تا در معرض گرمازدگی قرار نگیریم.

این متخصص کودکان و نوزادان افزود: نوزادان و کودکان بیش از همه، در برابر گرمازدگی،  آسیب پذیرند و در این شرایط با توجه به افزایش دما،درصد زیادی از آب بدن خود را از دست می دهند که می تواند لطمات جدی به سلامت آن ها وارد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با گرم شدن هوا، شانس بقای میکروبها در محیط بیرون از بدن افزایش پیدا می کند و منجر به شیوع بیماری‌های گوارشی به ویژه گاستروانتریت یا اسهال و استفراغ می شود.

یعقوبی بیان کرد:مهم ترین اثر این بیماری، کم آبی بدن است که توصیه می شود کودکان به مصرف مرتب مایعات و میوه‌های تازه بپردازند.

وی خاطرنشان کرد: بدن کودک با بیماری اسهال، آب زیادی را دفع می کند و گاهی به واسطه استفراغ و بی اشتهایی، قادر به جایگزینی آب از دست رفته نیست، در این باره مصرف به موقع دارو و استفاده از سرم توصیه می‌شود.

این متخصص کودکان و نوزادان عنوان کرد: پس از مصرف دارو توسط پزشک و توقف اسهال و استفراغ می توان از راه مصرف مایعات، کمبود آب بدن کودک را جبران کرد.

وی گفت: کودکان در معرض گرمای شدید، دمای بدنشان افزایش می یابد و مانند کودکی تب دار می شوند و در گرمازدگی علاوه بر گونه های سرخ و تعریق و بیماری های گوارشی دچار بی حالی و احساس خستگی شدید خواهند شد.

یعقوبی تصریح کرد: گرمازدگی شدید می تواند کودک و نوزاد را دچار اختلال در هوشیاری کند و در طولانی مدت او را به حالت اغماء ببرد به همین دلیل باید اقدامات سریع تری در بهبود وضعیت گرمازدگی در کودکان و نوزادان انجام شود.

وی بیان کرد: گرمازدگی‌های شدید، خطرات زیادی برای نوزادان و کودکان دارد و بهتر است در روزهای خیلی گرم، مراقبت بیشتری نسبت به تردد آن ها در محیط بیرون از منزل صورت بگیرد، به ویژه از نگهداری طولانی مدت کودکان و نوزادان داخل خودرو پرهیز شود.

این متخصص کودکان و نوزادان اظهار کرد: بازی کودکان زیر نور مستقیم آفتاب و فعالیت‌های شدید فیزیکی در گرمای روز موجب گرمازدگی می شود و والدین باید توجه داشته باشند در روزهای گرم، محدودیت‌هایی برای خروج کودکان کم سن و سال در نظر بگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسهال اسهال و استفراغ گرمازدگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۳۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • مایکروسافت نسبت به حمله «جریان کثیف» که اپ‌های اندرویدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد هشدار داد
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟