Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@21:59:08 GMT

محققان سوسک مینیاتوری ساختند

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۴۱۵۶

محققان سوسک مینیاتوری ساختند

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایرنا، پایگاه خبری «دیلی میل»، این ربات که فقط در حدود ۳ سانتیمتر طول و ۱.۵ سانتیمتر عرض دارد و از یک دانه شن سبک‌تر است، می‌تواند با سرعتی مشابه یک سوسک واقعی از این سر اتاق به آن سر آن بدود.

پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا که این ربات را بر مبنای مقاومت سوسک‌ها طراحی کرده‌اند، امید دارند که این دستگاه بتواند با باز کردن راه خود به نقاطی که دسترسی به آنها تقریبا غیر ممکن است، عملیات‌ جستجو و امداد و نجات را در آینده تسهیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این ربات با استفاده از مواد پیزوالکتریک ساخته شده است که در واکنش به ولتاژ الکتریکی منبسط یا منقبض می‌شوند.

پژوهشگران برای مدیریت این واکنش، پلی‌وینیلیدین (Polyvinylidene fluoride) یا پی‌وی‌دی‌اف (PVDF)را با لایه ای از پلیمر الاستیک پوشاندند که موجب شد مواد به جای منبسط یا منقبض شدن، خم شوند.  

این امر به ربات ساخته شده یک خاصیت حشره‌سانی داد که محققان آن را با افزودن "پاهایی" تقویت کردند.

این "پاها" به ربات مذکور امکان آن را می‌دهد تا با سرعت ۲۰ واحد طول بدن خود در ثانیه حرکت کند که بالاترین سرعت حرکت در میان ربات‌هایی با ابعاد مشابه است.

با وجود سبک بودن، مقاومت مواد به کار رفته در ساخت این ربات خارق العاده است و به آن امکان تحمل وزنی را بیش از یک میلیون برابر وزن خود، می‌دهد.  

لیوی لین استاد مهندسی مکانیک دانشگاه کالیفرنیا و مولف ارشد این پژوهش درباره رباتی که طراحی کرده است، می‌گوید: "اغلب ربات‌هایی که تا این اندازه کوچکند، بی‌اندازه ضعیف و آسیب‌پذیر هستند به طوری که با پاگذاشتن بر روی آنها، تقریبا از بین می‌روند، اما نتایج آزمایشات ما نشان داد که با وارد کردن فشار، این ربات جدید کم و بیش به کار کردن ادامه می‌دهد.»

به گفته وی، «در صورت وقوع زمین لرزه، پیدا کردن نشانه‌های حیات در زیر آوارها برای ماشین‌ها یا سگ‌های بزرگ کار دشواری است به همین دلیل است که در چنین موقعیتی به رباتی کوچک که چالاک و قدرتمند است، نیاز داریم.»

جزئیات این پژوهش در مجله Scientific Robotics منتشر شده است. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۴۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • کیس رایانه مینیاتوری + فیلم
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • نسل جدید ربات انسان‌نما، همه‌منظوره است
  • (ویدیو) ربات چری در راه ایران
  • ربات هوشمند خودروسازی چینی چری رونمایی شد
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • این سوسک یک اثر هنری است (عکس)
  • فیلمبرداری ماکرو آیفون 15 پرو مکس از یک سوسک تیره (فیلم)