Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-29@14:01:12 GMT

نوکیا سهمش را از بازار پس می‌گیرد؟!

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۴۲۹۳

نوکیا سهمش را از بازار پس می‌گیرد؟!

ایتنا - نوکیا موفق شده است فروش گوشی‌های هوشمند خود را به ۴.۸ میلیون دستگاه در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ برساند و در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۸۰۰ هزار دستگاه موبایل بیشتر بفروشد.
شرکت اچ‌دی‌ام گلوبال که به منظور احیای نوکیا حق فروش محصولات و گوشی‌های این شرکت را در سال های اخیر خریداری کرده است، به تازگی با انتشار گزارش مالی و عملکرد نوکیا در بازارهای جهانی فروش گوشی‌های هوشمند اعلام کرده است که این شرکت فنلاندی توانسته است در دومین فصل ۲۰۱۹ میزان فروش گوشی‌های خود را به ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون دستگاه برساند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال ۲۰۱۸ که بر روی چهار میلیون ایستاده بود، ۸۰۰ هزار دستگاه افزایش پیدا کرده است.
بر اساس جدول زیر که از سوی موسسه تحقیقاتی و آماری کانترپوینت منتشر شده است، سهم نوکیا از بازارهای جهانی فروش موبایل بدین ترتیب از ۱.۱ درصد در فصل دوم سال ۲۰۱۸ به ۱.۳ درصد در فصل دوم ۲۰۱۹ رسیده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، افزایش سهم نوکیا در بازارهای جهانی فروش موبایل و همچنین تعداد دستگاه‌های فروخته و عرضه شده در جهان از سوی این غول تکنولوژی که روزگاری بر بازار موبایل تمامی کشورهای جهان سلطه داشت، نشان‌دهنده عملکرد مناسب و اتخاذ سیاست‌گذاری‌های به موقع از سوی شرکت اچ‌ام‌دی گلوبال است که توانست در عرض مدت چند سال، فروش نوکیا را که تقریبا به صفر رسیده بود، باری دیگر احیا کند و به تعبیر بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری، تبدیل به فرشته نجات نوکیا شود.

بر اساس جدول بالا، تقریبا می‌توان گفت که بیشتر برندها و شرکت‌های تولیدکننده موبایل بجز اپل و ال‌جی، سهم خود را در بازارهای جهانی افزایش داده‌اند در این میان، شرکت چینی اوپو نیز بدون هیچ تغییری نسبت به مدت مشابه سال قبل، سهم خود را در ۸.۱ درصد نگه داشته است.  

عملکردهای نوکیا در یک سال گذشته به وضوح نشان می‌دهد که این شرکت خوش نام و آوازه فنلاندی قصد دارد باری دیگر به روزهای درخشان و پرفروغ خود در بازار گوشی‌های همراه باز گردد و در صدر فهرست برترین و پرفروش‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند جای گیرد.

بسیاری از تحلیلگران بر این باورند که نوکیا تصمیم گرفته است به جمع پنج سازنده برتر گوشی‌های هوشمند در جهان بپیوندد و بدین ترتیب خود را از خطر ورشکستگی و خروج از میدان رقابت تنگاتنگی که میان تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند در گرفته است، برهاند. البته این امر در حالی میسر می‌شود که نوکیا همچون بسیاری از شرکت‌ها بازار هیچ کشوری را نادیده نگیرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اپل موبایل تلفن همراه نوکیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۴۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند

تین نیوز

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی، نحوه درخواست ابطال ( غیر فعال نمودن )  کارت هوشمند رانندگان را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز، بر  اساس نامه تاریخ 26 فروردین امسال انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی به کلیه شرکت های حمل و نقل بین المللی عضو و غیر عضو که به امضای احمد زمانیان رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، ابطال و یا غیر فعال نمودن کارت هوشمند راننده و یا ناوگان حمل و نقل، در صورت احراز تخلف و رای صادره از سوی کمیسیون های ماده 11 و 14 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با دستور مراجع قضایی مبنی بر انجام این امر امکان پذیر است.

کمیسیون ماده 11 ، مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و کمیسیون ماده 14 نیز از دیگر کمیسیون های بخش حمل و نقل جاده ای است که به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده ای رسیدگی می کند. کمیسیون های ماده 12  نیز ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا و مسافر است.

حمل بار بدون اخذ بارنامه دولتی، حمل بار اضافه بر ظرفیت مندرج در کارت خودرو، رعایت نکردن مقررات حمل بارهای عادی و ترافیکی، فقدان یا عدم بکارگیری تجهیزات ایمنی، در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه به راننده ای که نام وی در بارنامه درج نشده، جابه جایی مسافر بدون اخذ صورت وضعیت، مسافرگیری در اطراف پایانه مسافربری، اخذ کمیسیون اضافی از راننده، عدم مسئولیت پذیری شرکت در خصوص پرداخت کامل و به موقع کرایه رانندگان از جمله مواردی هستند که در کمیسیون های حمل و نقل جاده ای قابل رسیدگی هستند.  سوء استفاده از کارت هوشمند رانندگان، تحمیل هزینه ها و مسئولیت های اضافی به رانندگان، عدم پرداخت حقوق دولتی، صدور بارنامه یا صورت وضعیت صوری، اجبار به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز، عدم رعایت مقررات مربوط به سالن اعلام بار و درج اطلاعات نادرست در بارنامه نیز به عنوان بخش دیگری از موارد قابل طرح در کمیسیون ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند