Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@19:15:52 GMT

قصه گویی باید به سطح جامعه کشیده شود

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۵۰۷۹

قصه گویی باید به سطح جامعه کشیده شود

  رضا زاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا  اظهار کرد: دیوارهای مراکز قصه گویی باید شکسته شود و این فرصت در جامعه برای آحاد مردم به ویژه کودکان و نوجوانان فراهم شود.

وی با اشاره به حضور در بیمارستان و قصه گویی برای جمعی از کودکان بیمار گفت: بیش از ۱۲ سال در حوزه قصه گویی فعالیت داشته ام و همواره با خود فکر می کردم کودکانی هستند که به دلایل مختلف جای آنها در کلاس ها و مراکزی مانند کانون پرورش فکری کودکان خالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر قهدریجان  با بیان اینکه کودکان بستری در بیمارستان ها از جمله گروه هایی هستند که نمی توانند در این برنامه ها شرکت کنند، افزود: چندی پیش با رایزنی با یکی از بیمارستان های شهر، در بخش اطفال این بیمارستان برای کودکان و نوجوانان هفت تا ۱۷ سال را برگزار کردم.

وی اظهار کرد: کودکان بیمار با شروع قصه گویی و همزاد پنداری با شخصیت های داستانی از دنیای درد و نگرانی بیمارستان فاصله می گرفتند.

رضا زاده ادامه داد: دنیای قصه ها دنیایی پر از هیجان است که با پایانی شیرین و موفق تمام می شود که موجب روحیه گرفتن و حال خوش برای کودکان می شود.

به گفته وی؛ کودک در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان گوش دادن به قصه از دنیای اطراف خود بریده می شود و برایش  آرامش خاطر، تسلی از مصیبت ها و تسکین دردها به همراه دارد و بعد از اتمام قصه نیز در او انگیزه ای قوی برای طی مسیر، نهراسیدن از پیچ و خم های زندگی و آماده شدن برای مقابله با مشکلات را فراهم می کند.

وی با اشاره به تجربه قصه گویی خود در بیمارستان، افزود: مسوولان بیمارستان و مادران پس از این اجرا بیان می کردند که در روحیه بچه بسیار تاثیر داشته است و حال خوشی برای آنها ایجاد کرده است و به نظر می رسد این روش ها حتی در فرایند بهبودی کودک نیز موثر باشد.

برگزیده چند دوره قصه گویی استان اصفهان اظهار کرد: البته پیش از این نیز قصه گویی برای بچه های مسجد را در بیرون مرکز و به ویژه در شب های قدر تجربه کرده بودم، که بازخورد بسیاری خوبی به همراه داشت.

وی با اشاره به بازخوردهای خوب گرفته شده از قصه گویی در بیرون مرکز، ادامه داد: تصمیم گرفته ام قصه گویی برای کودکان در پارک ها، پرورشگاه ها و کانونهای اصلاح و تربیت را در دستور کار قرار دهم تا از طریق قصه پیام های اخلاقی و تربیتی رابه آنها منتقل کنم.

۶۰۲۲ /۷۱۳۴/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ادبیات داستانی اصفهان جشنواره قصه گویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، شهرام صیادی به مناسبت روز ماما ضمن قدردانی از خدمات جامعه مامایی در جهت ارتقای سلامت مادر و نوزاد مطرح کرد: در استان البرز بیش از یک هزار و ۲۰۰ ماما در بخش‌های بهداشت، درمان و آموزش فعالیت می‌کنند که از این تعداد ۲۱۲ نفر در بخش خصوصی و ۹۳۱ نفر در بخش دولتی و ۶۴ نفر در بخش تأمین اجتماعی هستند.

وی با اشاره به اینکه هفته ملی ماما با شعار «هر ماما یک سفیر جوانی جمعیت» از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز می‌شود، گفت: جامعه مامایی در راستای ارتقای شاخص‌های رشد جمعیت و زایمان طبیعی در استان تلاش‌های زیادی انجام داده‌اند. در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار زایمان طبیعی در استان انجام شده و زایمان طبیعی در مادران ایرانی فرزند اول با رشد ۲/۳ درصدی همراه بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز عنوان کرد: این استان در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی رتبه دوم کشوری را دارد و در سال گذشته این شاخص رشد داشته است. طبق استاندارد جهانی به ازای هر دو مادر باید یک ماما وجود داشته باشد.

صیادی ادامه داد: این شاخص در تمامی بیمارستان‌های استان البرز که زایشگاه دارند رعایت شده است و فقط بیمارستان کمالی با این استاندارد کمی فاصله دارد. یکی از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی در ارتقای جامعه مامایی افزایش تعداد ماماهای شاغل در بیمارستان کمالی است تا به شاخص جهانی استاندارد برسیم.

کد خبر 6096409

دیگر خبرها

  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • البرز رتبه دوم کشوری در شاخص‌های بی دردی زایمان طبیعی را کسب کرد
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانت در جنوب کشور+فیلم