Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مشتریان شرکت آرین‌ موتور پویا در تماس با ایسنا می‌گویند که این شرکت تحویل خودروهای اوتلندری که در سال ۹۷ به قیمت قطعی فروخته را منوط به واریز مجدد پول از سوی خریداران کرده است.

یکی از مشتریان این شرکت در این رابطه اظهار کرد: خرداد ماه سال گذشته خودروی میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۷ را از شرکت آرین موتور پویا با قیمت قطعی ۳۲۸ میلیون تومان و با موعد تحویل یک‌ماهه خریداری کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین طبق قرارداد حدودا دهم نهایتا دوازدهم تیرماه باید خودروی خود را تحویل می‌گرفتم اما این اتفاق نیفتاد و هنوز بعد از گذشت بیش از یک‌سال از موعد تحویل، خبری از خودروهای ما نیست.

وی ادامه داد: از مبلغ خودرو ۲۰۳ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان را به صورت نقد در هنگام ثبت‌نام پرداخت کردم. الباقی به صورت اقساطی در شش فقره چک ۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی به ازای هر ماه، به شرکت آرین موتور پویا ارائه شد که سه چک اول توسط شرکت نقد شده است اما باقی چک‌ها را نگه داشته‌اند. بنابراین در مجموع چیزی در حدود ۲۷۰ میلیون تومان به حساب شرکت واریز شده است.

او افزود: در این مدت من و حدود ۹۰۰ نفر از افراد دیگری که شرایطی مشابه من دارند، چندین بار به نمایندگی مراجعه کردیم اما تنها پاسخی که شنیدیم تعویق تاریخ تحویل بوده است. در نهایت هم بعد از آنکه مشکلات ارزی و ترخیص نشدن خودروها از گمرک مطرح شد، به ما اعلام کردند که خودروهای شما وارد شده اما گمرک اجازه ترخیص نمی‌دهد. همچنین طی شکایت ما به وزارت صنعت، به ما گفته شد که درخواست خود را کتبا اعلام کرده و منتظر بمانید تا پرونده به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارجاع و در آن سازمان مورد بررسی قرار گیرد.

این مشتری شرکت آرین موتور پویا خاطرنشان کرد: حال چندی پیش دعوتنامه‌ای جدید فاقد هرگونه مهر و امضایی برای ما ارسال و در آن اعلام شده که خودروها از گمرک ترخیص شده و شرط تحویل خودروها؛ واریز مبلغ ۲۵۵ میلیون تومان دیگر ظرف مدت ۱۵ روز کاری است. همچنین در این دعوتنامه ذکر شده است که چنانچه نسبت به پرداخت این ۲۵۵ میلیون تومان مازاد اقدام نکنید؛ خودرو به شخص دیگری واگذار خواهد شد. همچنین این شرکت توضیح نداده که سه فقره چک دیگری که پیش آن‌ها مانده چه خواهد شد؛ قرار است برداشت شود یا عودت داده می‌شود؟ این دعوتنامه حدود یک ماه پیش برای ما ارسال شده است. این دعوتنامه شامل بندی است که در آن اشاره شده است این دعوتنامه جزو لاینفک قرارداد اولیه (۹۷.۳.۵) است.

یکی دیگر از مشتریان این شرکت که شرایط مشابهی دارد به ایسنا گفت: خردا ماه سال گذشته اقدام به خرید یک دستگاه میتسوبیشی اوتلندر ۲۰۱۸ به قیمت قطعی ۳۳۹ میلیون تومان و تحویل  ۳۰ روز کاری کرده و در همان روز نیز تکمیل وجه کرده‌ام اما زمان موعد تحویل‌ خودرو گذشت و خبری از تحویل خودرو نشد.

وی افزود: به دنبال پیگیری‌ها از شرکت، تنها پاسخی که من و دیگر مشتریان شنیدیم این بود که گمرک اجازه ترخیص خودروها را نمی‌دهد. هر بار به یک نحوی ما را سرگردان می‌کردند. ابتدا گفته می‌شد که پاراه‌ای از مشکلات ایجاد شده که در دست بررسی بوده و مشکل به زودی حل خواهد شد. سپس به مرداد و شهریور ماه سال گذشته رسیدیم که مسائل گمرکی پیش آمد و شرکت اعلام کرد مشکل ترخیص از گمرک وجود دارد که دست ما هم نیست. پس از آن دیگری خبری نشد تا اینکه ۱۱ تیر ماه سال جاری دعوتنامه‌ای از سوی یک نمایندگی دیگر و نه نمایندگی آرین موتور پویا، برای بنده ارسال شده که ضمن آن مبلغ ۲۲۸ میلیون تومان دیگر برای تحویل خودرو از ما طلب شده است.

این مشتری ادامه داد: نکته جالب موضوع اینجاست که علاوه بر اینکه مرجع ارسال دعوتنامه تغییر کرده است (شرکت ایرتویا)؛ شماره قراردادها نیز با یکدیگر همخوانی نداشته و مشکل حقوقی دارد. برای کسب اطلاعات به نمایندگی مراجعه کردیم و به آنها یادآوری کردیم که ما تمام مبلغ خود را به صورت فوری و با قیمت قطعی پرداخت کرده‌ایم. پس از آن دعوتنامه‌ دیگر ارسال شد که طی آن خواسته شده ۱۹۸ میلیون تومان دیگر باید واریز شود تا خودرو تحویل داده شود.

وی خاطرنشان کرد: در این شرایط سوال ما این است که با توجه به اینکه قراردادهای ما قطعی بوده، چرا باید وجه مازاد پرداخت کنیم!؟ علاوه بر این شرکت آرین موتور بیش از یک سال در تحویل خودروی ما تاخیر داشته اما نه تنها جریمه تاخیر در تحویل خودرو برای ما لحاظ نشده است بلکه مجددا پول کلانی برای تحویل خودرو از ما می‌خواهند؛ ضمن اینکه تهدید هم می‌کنند که اگر ظرف ۱۵ روز کاری از زمان ارسال دعوتنامه جدید، نسبت به تکمیل وجه مجدد اقدام نکنید، قرارداد فسخ و خودرو به شخص دیگری فروخته خواهد شد. ضمن اینکه از ماخواسته شده است که شکایت قضایی هم نداشته باشیم.

این موضوع از شرکت آرین موتور پویا مورد پیگیری قرار گرفت که یکی از مسئولین این شرکت در پاسخ به ایسنا گفت: در آن مقطع زمانی دولت ارز را به صورت قطعی و به مبلغ ۴۲۰۰ تومان به ما فروخت و ما با این نرخ ارز خودرو وارد کردیم اما پس از آن شرایط کشور به کلی تغییر کرد. زمانی که ما در مرحله ترخیص خودرو از گمرک بودیم؛ سازمان حمایت نیز ما را موظف کرده بود که فقط قراردادهای ۳۰ روزه داشته باشیم.

وی افزود: سپس هم موضوع ممنوعیت واردات به میان آمد و بر مشکلات اضافه شد. نهایتا در دی ماه سال گذشته هیات دولت مصوبه‌ای صادر کرد که شرکت‌هایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت کرده‌اند، باید با نرخ ارز سنای روز ترخیص تسویه کنند. ضمن آنکه به ما اعلام شد طبق مجوز وزیر صنعت در قراردادهای پیش‌فروش می‌توانیم مابه‌التفاوت را اعمال کنیم.

او علت تفاوت اعداد مابه‌التفاوت را متفاوت بودن قیمت در روز ترخیص اعلام کرده و گفت: ما نیز باید با نرخ ارز سنای روز ترخیص تسویه کنیم. دولت نیز فشار وارد کرده و "ما شش ماه کفش آهنی پوشیدیم اما در نهایت گفتند همین است که هست.". ما نیز قبول داریم که حق مردم ضایع شده است اما باتوجه به اینکه اگر این خودروها ۵۰۰ میلیون هم برای آن‌ها تمام شود می‌توانند تا ۷۰۰-۸۰۰ میلیون تومان در بازار آزاد بفروشند؛ بنابراین مشتری ضرر نکرده و این تنها واردکننده‌ است که متحمل ضرر بسیار شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تاخیر در تحویل خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپ‌نیوز)، بابک افقهی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) در مراسم جشن گرامیداشت هفته کارگر و تجلیل از کارگران نمونه و بازنشستگان در پالایشگاه نفت ایرانول تهران، روز کارگر، را به این قشر زحمتکش حضوراً تبریک و تهنیت گفت.

وی اظهار داشت: ۲ سال پیاپی مقام معظم رهبری از جهش تولید به عنوان راهبرد اصلی نام می‌برنند که در این راستا، شرکت‌های تابعه تاپیکو از جمله نفت ایرانول باید جهش تولید را محور راهبردی اقدامات خود قرار دهند.

افقهی افزود: حداقل انتظار از مدیریت شرکت نفت ایرانول این است که با اقدامات جهادی و تلاش شبانه‌روزی، دوباره به جایگاه نخست در صنعت روان‌کاران تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه تحقق راهبرد جهش تولید در سال‌جاری به پیش‌شرط‌هایی نیاز دارد که مدیران ارشد شرکت‌های تابعه تاپیکو از جمله نفت ایرانول باید به آن توجه کنند، تاکید کرد: همت، حمیت و غیرت کارگران می‌تواند به جهش تولید منجر شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، رفع دغدغه معیشتی کارگران را از مطالبات به‌حق مقام معظم رهبری عنوان و تصریح کرد: از هرگونه اقدامات و تصمیمات مدیریتی شرکت‌های تابعه تاپیکو از جمله نفت ایرانول که در راستای رفع مشکلات معیشتی کارگران باشد، استقبال می‌کنیم و امیدواریم زندگی کارگران عزیز بدون استرس و در آرامش کامل، در عین مجاهدت شبانه‌روزی برای جهش تولید صرف شود.

افقهی خاطرنشان کرد: شرکت نفت ایرانول علاوه بر تامین مایحتاج کارگران باید گام اساسی دیگری چون تامین مسکن و هزینه‌های آن بردارد. برهمین اساس، با مولدسازی املاک و مستغلات و از طریق تعاونی‌های مسکن کارگری، باید تلاش کرد سازوکارهایی برای صاحب‌خانه کردن کارگران پیش‌بینی و اجرا کرد.

افقهی در ادامه اظهار داشت: با توجه به تحولات اساسی در تولیدات خودرویی و لزوم تطابق محصولات تولیدی ایرانول با خودروهای نسل جدید، باید تولید و صادرات محصولات دانش‌بنیان در اولویت کار شرکت قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین همچنین خواستار توجه خاص به مقوله تحقیق و توسعه در شرکت‌های تابعه تاپیکو شد و گفت: شرکت نفت ایرانول باید از هم‌اکنون به فکر بازنگری سیاست خود در صنعت روان‌کاران باشد.

وی افزود: با پیگیری مدیران ارشد تاپیکو و تدبیر مدیرعامل این شرکت، پروژه موم‌کاری که خیلی به درازا کشیده شده بود، در آینده ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اصلاح قانون طبقه‌بندی مشاغل را ضروری دانست و افزود: شرکت‌های تابعه باید به فکر ترمیم و ساماندهی حقوق بازنشستگان در زمان مناسب باشند.

افقهی، تکریم بازنشستگان را اقدامی مهم و مبارک دانست و عنوان کرد: این گونه اقدامات باید در شرکت‌های تابعه از جمله نفت ایرانول ادامه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین با تاکید بر اینکه باید به مباحث فرهنگی و اجتماعی کارگران هم توجه شود، خاطرنشان کرد: از مدیران ارشد نفت ایرانول می‌خواهم که برای تقویت فرهنگ معنوی محیط کار، نهضت تقبل هزینه و اعزام کارکنان و خانواده‌های آنان به سفر معنوی کربلا در تقویم رویدادهای، فرهنگی گنجانده شود.

در ادامه این مراسم عیسی اسحاقی، مدیرعامل نفت ایرانول گفت: در پی تاکیدات مدیرعامل تاپیکو، فاز اول واحد موم‌گیری این شرکت حداکثر تا خردادماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

وی، میزان افزایش تولید در شرکت نفت ایرانول را نه جهش تولید بلکه فوق‌جهش دانست و اعلام کرد: میزان تولید این شرکت در فروردین ماه سال جاری با ۶۹ درصد افزایش از ۲۹ میلیون لیتر سال گذشته به ۴۹ میلیون در فروردین ماه سال جاری، میزان فروش مقداری با ۷۶ درصد افزایش از ۲۹ میلیون لیتر به ۵۱ میلیون لیتر و مبلغ فروش با ۱۰۰ درصد افزایش از ۶۷۲۰ میلیارد ریال به ۱۳۵۰۰میلیارد ریال و فروش انواع روغن موتور (دیزلی و بنزینی) لیتر با ۵۰ درصد از ۴/۴ میلیون لیتر به ۶/۶ میلیون لیتر با ۵۰ درصد افزایش رسیده است.

در پایان این مراسم از کارگران نمونه و بازنشستگان منتخب با اهدای لوح و هدایا تقدیر شد.

 

دیگر خبرها

  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • ثبت نام فروش نقدی ایران خودرو / تحویل ۹۰ روزه پس از ثبت نام در سامانه یکپارچه
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • برنامه قطعی تاپیکو، بازگشت مجدد نفت ایرانول به جایگاه صدر در روان‌کاران است/ تولید و صادرات محصولات دانش بنیان باید در اولویت باشد