Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@09:13:52 GMT

تحویل یک بهله بوف به محیط زیست فاروج

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۵۷۶۲

تحویل یک بهله بوف به محیط زیست فاروج

عبدالرحمان زحمتی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان داشت:  این بهله  شاه بوف برای تیمار و نگهداری به محل پارک پردیسان بابا امان بجنورد تحویل داده می شود.

وی با قدردانی از این  شهروند دوستدار طبیعت، از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده گونه های جانوری بیمار، زخمی و یا گرفتار در خارج از زیستگاه طبیعی مراتب را به اداره حفاظت محیط زیست اطلاع رسانی و از نزدیکی به آشیانه پرندگان و انتقال جانوران وحشی از زیستگاه طبیعی خود اکیدا خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: شاه بوف بزرگترین گونه راسته جغدسانان ایران بوده و از گونه های بومی و البته کمیاب است که در نواحی کوهستانی، استپی و مناطق صخره ای و شکافها و لانه های متروکه به سر برده و در محدوده وسیعی از مناطق کشور پراکنش داشته و در زمره پرندگان حمایت شده ایران و دارای ارزش حفاظتی است.

اندازه این پرنده زیبا در حالت نشسته حدود ۷۵ سانتی متر و در هنگام باز کردن بال هایش حدود یک متر و ۴۰ سانتیمتر است

شاه بوف گوش پرهای بلندی دارد که در حالت استراحت، می افتد، پر و بال آن قهوه ای تیره، بدن و سینه اش روشن تر، چشم ها درشت و نارنجی رنگ و پاهایش پوشیده از زرد مایل به قهوه ای است

شاه بوف ماده در زمان زادآوری در غارها، شکاف صخره ها و یا لانه های قدیمی سایر پرندگان،۲ تا ۳ تخم سفید می گذارد.

در ایران ۸ نوع جغد وجود دارد که بزرگترین آن شاه بوف است.

۷۱۸۷/۶۰۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محیط زیست فاروج پرنده شکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ فرمانده حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: قاچاقچیان که از کنگاور استان کرمانشاه در حال حمل پرنده‌ها بودند، شناسایی و بامداد هفتم اردیبهشت در گلوگاه انتظامی شهید زارعی همدان دستگیر شدند.

رضا دانش پژوه با اشاره به اینکه در این زمینه ۷ نفر بازداشت و به مراجع قضایی تحویل داده شدند، افزود: جوجه چکاوک‌ها ۴۶۳ قطعه بودند که هم اکنون در اداره کل محیط زیست نگهداری و تغذیه می‌شوند.

او همچنین گفت: چکاوک‌ها نقش موثری در چرخه محیط زیست دارند و از آفت کش‌های طبیعی به شمار می‌روند.

 مدیر نظارت بر امور حیات وحش استان همدان هم گفت: حذف یکباره این شمار پرنده ممکن است به انقراض منطقه‌ای چکاوک‌ها منجر شود.

عیرضا محمدی افزود: این جوجه چکاوک‌ها یک تا دو هفته باید توسط محیط بانان تغذیه شوند و سپس به طبیعت باز گردند.

دیگر خبرها

  • پرنده هواتزین (Hoatzin) یا مرغ بدبو آمریکایی (+عکس)
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست