Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دادستان عمومی و انقلاب شهریار از ورود مدعی العموم به موضوع سبزیجات و صیفی جات آلوده خبر داد و گفت: این سبزیجات و صیفی جات با فاضلاب شیمیایی و صنعتی آبیاری شده بود. تاریخ انتشار: 14:06 - 13 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۸۸۳۳

حمید عسگری پور، دادستان عمومی و انقلاب شهریار در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از ورود مدعی العموم به موضوع سبزیجات و صیفی جات آلوده خبر داد و بیان کرد: در پی دریافت گزارشاتی در خصوص آبیاری اراضی که در آن سبزیجات و صیفی جات با آب فاضلاب کشت می‌شود، این موضوع را به لحاظ سلامت و بهداشت مردم در دستور کار قرار دادیم و هفت قطعه بزرگ اراضی زراعی را شناسایی کردیم که متعلق به هفت نفر بود و با آب فاضلاب در آن‌ها آبیاری انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دادستان عمومی و انقلاب شهریار اذعان کرد: این سبزیجات و صیفی جات با فاضلاب شیمیایی و صنعتی آبیاری شده بود و نمونه برداری‌های انجام شده حکایت از آلودگی‌های میکروبی بسیار شدیدی داشت که برای سلامت مردم مضر بود.

وی ادامه داد: دادستانی به عنوان مدعی العموم به موضوع ورود کرد و در ابتدا راه ورودی فاضلاب مسدود شد، سپس تمامی سبزیجات و صیفی جات موجود در این اراضی را معدوم و اراضی مذکور تخریب شد.

بیشتر بخوانید:   بازداشت سه پرستار و یک نگهبان بیمارستان تامین اجتماعی در پی ربوده شدن یک نوزاد   بازداشت هشت نفر در خصوص فساد مالی در شهرداری شهریار/ صدور مجوز ساخت و ساز غیرمجاز در کمیسیون ماده ۱۰۰   تخریب تالار بزرگی که به صورت غیرمجاز در شهریار ساخته شده بود

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قضایی دادستان شهریار فاضلاب مدعی العموم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی قشلاقی در بازدید از عملیات لوله گذاری در روستای قوبوز در مورد آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند گفت: بر اساس طرح مشارکتی اراضی، محل انتقال آب، ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب به داخل مزرعه همگی مشخص بوده و در قالب یک بسته از سوی سرمایه گذار عملیاتی خواهد شد.

وی گفت: برداشت آب از سد سهند و از پایین دست سد خواهد بود و این ۲۲۰۰ هکتار جزو فاز پنج سد سهند است.

قشلاقی همچنین نصب کنتور حجمی آب در اراضی را یادآوری کرد و تشکیل تعاونی آب‌بران را مورد تاکید قرار داد و گفت: کشاورزان باید الگوی کشت را رعایت کنند در غیر این صورت با مشاهده محصول غیر الگوی کشت در مزارع برخورد خواهد شد.

وی به اهمیت اجرای پایاب سد سهند اشاره کرد و افزود: بهره برداری از فاز‌های این طرح به افزایش محصولات کشاورزی و رونق کشاورزی و اقتصادی منطقه منجر می‌شود.

سد سهند دارای پنج فاز و در مجموع هفت هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی است که فقط در فاز یک آن به میزان ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار کار شده است.

دیگر خبرها

  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۸۰ درصد مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوار تیپ
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • آبیاری بیش از ۸۰ درصد کشت‌های سبزی و صیفی در آذربایجان غربی با سیستم نوار تیپ
  • ۸۰ درصد آبیاری مزارع سبزی و صیفی آذربایجان‌غربی با نوارتیپ است
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • برداشت ۹۶۰ تن سبزیجات برگی از گلخانه‌های خراسان جنوبی