Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@16:01:59 GMT

سامانه سجام بستر مناسبی برای افراد دغدغه مند جامعه است

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۶۷۵۸

سامانه سجام بستر مناسبی برای افراد دغدغه مند جامعه است

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین کارگاه ملی تربیت مدرس استانی با موضوع جرائم و آسیب ها علیه محیط زیست، منابع طبیعی و صیانت از منابع آب برگزار شد. این کارگاه به منظور آموزش دیده بانان پیشگیری با استفاده از ظرفیت سامانه سجام ، با حضور نمایندگان و سمن های محیط زیستی استان ­ها در مرکز آموزش منابع طبیعی دکتر جوانشیر  برپا شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این کارگاه سیدعلی اصغر رفاهی مدیر کل پیشگیری­ های مردمی و مشارکت­ های مدنی قوه قضائیه بر اهمیت استفاده از ظرفیت مردمی در پیشگیری از جرائم و آسیب ها علیه محیط زیست، منابع طبیعی و صیانت از آب تاکید کرد.

رفاهی با تاکید به بند ۵ اصل ۱۵۶ قانون اساسی به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم، اصلاح مجرمان و اقدام مناسب در این زمینه اشاره کرد.

این مستشار قضائی ضمن اشاره به سند تحولی قوه قضائیه، یکی از چالش های جدی اجرایی شدن این سند را، حجم زیاد پرونده های ورودی به دستگاه قضا برشمرد.

وی افزود: از این رو، قوه قضائیه مصمم شده با استفاده از ظرفیت سامانه مردمی سجام، پیشگیری و کاهش ورودی پرونده ها را دنبال کند.

وی ضمن اشاره به دفاع مقدس و حوادث اخیر مانند سیل و زلزله، حضور پرشور مردم را در این صحنه ها کارساز و موثر دانست و گفت: اگر مردم پا به عرصه نمی گذاشتند قطعا موفقیتی حاصل نمی شد.  

مدیر کل پیشگیری های مردمی معاونت اجتماعی با تاکید بر لزوم بکارگیری همه ظرفیت ها از جمله ظرفیت مردمی و سامانه سجام در کاهش نرخ پرونده ها، اظهار داشت: مهم ترین دستور کار این کارگاه، تربیت مدرسین جهت آموزش نحوه کار با سامانه سجام به دیده بانان پیشگیری و مسئول هسته های شهرستان در حوزه تخصصی محیط زیست، منابع طبیعی و صیانت از آب است.   

رفاهی خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری کارگاه این است که شما به عنوان نیروی مردمی، به عنوان سمن که دغدغه محیط زیست ، منابع طبیعی و آب را دارید، در هر محله ای افراد علاقمند را شناسایی و سامانه سجام را به آنها معرفی نمایید تا از ظرفیت مردمی برای گزارش تخلفات محیط زیستی استفاده شود.

در ادامه محمد الموتی رئیس شبکه تشکیلات سمن های محیط زیستی کشور گفت: آنچه ما را دچار عدم اعتماد و جدایی کرده است، ضعف مفرط نهادهای دولتی و نظام تدبیر در ارائه شفافیت است.

الموتی افزود: این شفافیت، نقطه ای است که می تواند سازمان را به عنوان سازمانی دلچسب در میان مردم جا بیندازد، معاشرت مردم با سازمان را بیشتر کند و نهایتا سرمایه اجتماعی را بالا ببرد.

وی اظهار کرد: آنچه در ستاد و در مرکز اتفاق می افتد فاصله زیادی با استان ها دارد. ما در استان  ها نیازمند متحول کردن دیدگاه مسئولان دادگستری و قضایی در حوزه مشارکت مردمی هستیم.

رئیس شبکه تشکیلات سمن های محیط زیستی کشور اضافه کرد: باید یک مشارکت دوطرفه صورت گیرد نه یک رابطه خشک قضایی و اداری؛ با مردم باید مثل خودشان زندگی کرد.

این فعال محیطی زیستی با تاکید بر اینکه در این مشارکت دوطرفه باید هم آموزی داشته باشیم تشریح کرد:  این مسیر، راه درستی است ، تازه شروع شده، باید صبور بود، آنرا در فرایند ببینیم و آماده باشیم.

بر اساس این گزارش، مباحث ارائه شده در این گارگاه یک روزه شامل: مسائل حقوقی صیانت از منابع آب ، آشنایی با مهمترین جرائم علیه محیط زیست و منابع طبیعی  ، شیوه گزارش نویسی و مستند سازی است که توسط مدرسین مجرب در هر حوزه تدریس شد.  

کد خبر 4684467 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: سجام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ استاندار گیلان در این مراسم، با گرامیداشت هفته‌ی کار و کارگر، بر لزوم توجه جدی به انتظارات و دغدغه‌های جامعه‌ی کارگری تاکید کرد و افزود: مردمی کردن اقتصاد، افزایش بهره وری، رونق تولید و تکمیل زنجیره‌ی ارزش، فقط با درنظر گرفتن اهمیت کار و شرایط کارگر، قابل حصول خواهد بود.

دکتر اسدالله عباسی همچنین دمیدن روح امید و تقویت اراده‌ی جامعه‌ی کارگری را رسالت مهم مجموع دستگاه‌های دست اندرکار اجرایی و دولتی عنوان کرد و افزود: این مهم در بستر تسهیل گری و تسریع در روند امور مرتبط با کارگران و کارفرمایان میسر می‌شود.

وی ضمن تاکید به بانک‌ها برای ارایه‌ی تسهیلات بیشتر به واحد‌های تولیدی و اشتغالزای استان، اضافه کرد: در حال حاضر بستر‌های لازم برای صدور کالا‌های باکیفیت تولید شده در گیلان به بازار‌های حاشیه‌ی دریای خزر فراهم است و تولیدکنندگان باید از این ظرفیت استفاده کنند.

سیاووش آقاجانی ، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان هم در این مراسم گزارشی از کاهش ۱۱ درصدی حوادث حین کار در واحد‌های تولیدی گیلان ارایه کرد و افزود: این کاهش اثرگذار در بستر انجام ۱۲ هزار مورد بازرسی در محیط کار ، پیگیری ۱۵۰ مورد اجحاف حقوق کارگری و ۴۴ نفر ساعت آموزش ایمنی به کارفرمایان، کارگران و مسئولان ایمنی واحد‌های تولیدی استان تحقق یافته است.

سرهنگ احمد منشوری، معاون هماهنگ کننده‌ی سپاه قدس گیلان هم در سخنانی بر لزوم رسیدگی به حقوق و امور معیشتی جامعه‌ی کارگری تاکید کرد و افزود: تلاش برای رونق تولید و تسریع در روند اشتغالزایی در بستر افزایش قدرت خرید و اقتصاد کارگران به عنوان گردانندگان چرخ اقتصاد کشور میسر خواهد بود.

دیگر خبرها

  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • داستان روز اول (6+4 نکته درباره جامعه پذیری کارکنان در سازمان)
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • تجلیل از ۳۰ نفر از جامعه کار و کارگری گیلان
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • رفع تصرف ۵۵ هکتار از بستر زرینه‌رود
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود