Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر محمدتقی نظرپور در جلسه مشترک روسای دانشگاه‌های استان مرکزی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در اراک اظهار داشت: دانشگاه‌های استان مرکزی دارای ۲۱ ژورنال تخصصی علمی هستند که از این تعداد تاکنون ۴۳ شماره آن منتشر شده است. همچنین استان مرکزی به صورت هم‌زمان میزبانی ۳۵ همایش تخصصی و سخنرانی‌های علمی را نیز عهده‌دار بوده است که این تعداد آمار خوبی برای استان مرکزی به شمار می.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آید.

وی افزود: پژوهشگران دانشگاه‌ها و مراکز علمی استان مرکزی تاکنون ۲۶ هزار و ۶۶۵ مقاله علمی چاپ کرده‌اند که هزار و ۲۳۹ مقاله در سطوح بین‌المللی به ثبت رسیده است و حدود ۱۶ هزار و ۸۳۹ مقاله نیز در همایش‌های علمی داخلی منتشر شده است. در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ تعداد ۵۰ هزار دانشجو در سراسر استان مرکزی مشغول به تحصیل هستند که این مراکز نیز در مجموع ۲ هزار و ۲۰۰ عضو هیئت علمی دارند.

دکتر نظرپور بر لزوم استفاده حداکثری از امکانات کاربردی استان مرکزی تاکید کرد و گفت: در شرایط کنونی جامعه مجموعه مدیریتی استان مرکزی باید در حوزه آموزش عالی به آمایش توجه ویژه داشته باشد. در استان‌های صنعتی هم نباید این نگرانی وجود داشته باشد که تنها یک دانشگاه جامع وجود دارد؛ بلکه وجود یک دانشگاه صنعتی در کنار سایر دانشگاه‌ها می تواند در توسعه ارتباط میان صنعت و دانشگاه تاثیرگذار باشد که خوشبختانه این پتانسیل در استان مرکزی به عنوان قطب صنعتی کشور وجود دارد و دانشگاه صنعتی اراک به مانند گذشته به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: همه ما اعم از وزارت علوم و نمایندگان استان باید کمک کنیم تا دانشگاه صنعتی اراک به جایگاه واقعی خود برسد و از این ظرفیت سرشار به خوبی استفاده شود. در ادامه آنچه مهم است توجه به این نکته است که با توجه به شرایط کنونی، این امکان وجود دارد که تخصیص بودجه دانشگاه ها صددرصدی نباشد که این مهم لزوم استفاده بهینه از اعتبارات تخصیص داده شده را می‌طلبند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش عالی بودجه جامعه صنعت علوم تحقیقات و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستاد‌های معاونت علمی به ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاورد‌های فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهاد‌های فعالان این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویداد‌های تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قرارداد‌ها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاورد‌های فناورانه آن‌ها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماند‌ها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته او، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

دیگر خبرها

  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی