Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد‌رضا قربانی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: جهاد‌دانشگاهی نهادی عمومی و غيردولتی بوده که زير نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی فعاليت می‌کند و اين ظرفيت را دارد که از طريق همكاری با دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با استعداديابی جوانان وحمايت از مبتکران در جهت تحقق سياست‌های فرهنگی كشور نقش فعال‌تری داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جذب دانشجويان و پژوهشگران مستعد برای فعاليت‌های علمی و پژوهشی به منظور رفع مشكلات واقعی و نيازهای تخصصی جامعه وهمچنين توليد مواد كمک آموزشی و فرهنگی می‌تواند سبب تقويت جايگاه اين نهاد انقلابی شود.

قربانی افزود: جهاددانشگاهی با رویکرد انقلابی می‌تواند به دور از بروکراسی حاکم بر وزارتخانه و دانشگاه‌ها در حمایت از صاحبان ایده تأثیرگذار باشد.

وی با اشاره به اینکه برخی از ایده‌ها در پیچ و خم اداری حاکم بر ادارات و دستگاه‌های اجرایی گیر می‌‎کنند، بیان کرد: این مهم سبب می‌شود تا برخی نتوانند ایده‌های خود را به مرحله تجاری‌سازی برسانند و گام مؤثری بردارند.

قربانی با اشاره به اینکه یکی از ماموریت‌های جهاددانشگاهی انجام پژوهش‌های کاربردی و دستیابی به فناوری‌های نوین در حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم پزشکی و علوم کشاورزی است، گفت: این اقدامات با هدف رفع نیازهای جامعه و ارتقاء شاخص‌های توسعه در کشور، در سطح ملی و بین‌المللی انجام شده و نقش به‌سزایی را در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بر‌عهده دارد.

وی یادآور شد: خوشبختانه رسانه‌های «ايسنا» و «ايکنا» در اين نهاد ارزشمند موفق شده‌اند با رعايت انصاف و اخلاق حرفه‌ای نقش بسيار مهمی در تنوير افکارعمومی ايفا نموده و زمينه جلب اعتماد مخاطبان بيشتر را فراهم کنند که این نهاد می‌تواند با استفاده از این ظرفیت فرهنگی بسیاری از مشکلات مردم را بازگوو درجهت رفع آن تلاش کند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جهادانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • زاخارووا: اظهارات بورل یک اعتراف بزرگ و راه تحقق صلح است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد