Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر منطقی روز یکشنبه در حاشیه رویداد معرفی نیازهای فناورانه تعمیر و نگهداری هواپیما در صندوق نوآوری و شکوفایی در جمع خبرنگاران افزود: هواپیما یک محصول پیچیده است و برای ساخت آن باید مجوزهای بین‌المللی بگیرید، الان سازندگان ما مجوزها را گرفتند و وارد مرحله ساخت شدند.

وی بیان کرد: خوشبختانه سازندگان داخلی توانستند با اخذ مجوزهای بین‌‍المللی بخش عمده قطعاتی که در صنعت هواپیمایی تحریمی هست را بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقی با بیان اینکه ورود به فرآیند ساخت قطعات هواپیما بسیار پیچیده و نیازمند دریافت چندین مجوز بین‌المللی است، افزود: همین که در مدت کوتاه سازندگان ما اراده کردند و مجوزها را گرفتند و شروع به ساخت کردند، جزو معدود کشورهایی هستیم که موفق به انجام این کار شده‌ایم.

وی بیان کرد: عمده کشورهای سازنده قطعات هواپیما، اروپایی هستند و ما هم می‌توانیم امیدوار باشیم با تداوم این روند تا ۷ سال آینده، معادل یکی از کشورهای اروپایی که قطعات یدکی را با کسب مجوزهای بین‌المللی می‌سازند، قطعات هواپیمایی را بسازیم و حتی عرضه‌کننده به دیگر کشورها باشیم.

منطقی در خصوص استاندارد پارت ۲۱ نیز گفت: برای اینکه شما وارد فضای هواپیمایی شوید هر بخشی استاندارد خاص خود را دارد، مثلا برای تعمیرات باید استاندارد پارت ۱۴۵ و برای ساخت قطعات باید استاندارد پارت ۲۱ را بگیرید، این استاندارد می‌گوید که سازماندهی شما باید چگونه باشد، چه تجهیزات و چه مدارکی داشته باشید و نیروهای شما چه آموزش‌هایی را ببینند.

وی توضیح داد: استاندارد پارت ۲۱ سازمان شما را تعریف می‌کند که اگر به آن حد برسید، گفته می‌شود که شما صلاحیت ساخت قطعات هواپیمایی را دارید، این استانداردها همه بین‌المللی است و در دنیا برای اینکه بخواهید وارد این صنعت شوید باید در سطح استانداردهای جهانی کار کنید.

منطقی در خصوص وضعیت ساخت هواپیمای ۷۲ نفره افزود: مرحله طراحی هواپیما در حال پیشرفت است، در همین راستا و برای حمایت از این پروژه، مجموعه مشترکی با سازمان هواپیمایی کشوری، شرکت فرودگاه‌ها و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل داده‌ایم و در آینده شاهد سرعت بیشتر این پروژه خواهیم بود.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته، تامین بودجه این کار بر عهده سه بخش شورای عالی عتف و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ایرلاین‌ها است تا این کار با شتاب بیشتری پیشرفت کند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منوچهر منطقی شرکت دانش بنیان هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۷۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک

رضا سرایی با اشاره به ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک بیان کرد: مبلغ این قرارداد ۲۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو معادل ۹ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۴۹۷ میلیون ریال است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد، شرکت ماشین‌سازی اراک موظف است در مدت ۱۸ ماه این پروژه را تکمیل و سفارشات را تحویل دهد که مراحل ساخت و تولید از اواخر آذرماه شروع شده است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، ساخت مخازن کروی پتروشیمی را از دیگر اقدامات در حال انجام این شرکت عنوان کرد و افزود: مبلغ این قرارداد ۶ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۲۲۴ یورو معادل ۲ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۶۳۹ میلیون ریال در نظر گرفته شده که طبق توافق قرارداد، باید در مدت ۱۲ ماه تکمیل و تحویل داده شود.

سرایی خاطر نشان کرد: این پروژه آبان ماه سال گذشته شروع شد و محل اجرای آن استان بوشهر، بندر عسلویه است.

شرکت دانش بنیان و مادر تخصصی ماشین سازی اراک با بهره‌مندی از ماشین آلات مدرن، خطوط تولید پیشرفته و کادر مهندسی مجرب یکی از شرکت‌های صنایع زیربنایی و استراتژیک کشور محسوب می‌شود که حیطه گسترده‌ای از فعالیت‌های مختلف تولیدی و اجرای طرح‌های صنعتی را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک