Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@15:26:37 GMT

ترافیک هوایی بین چین و آفریقا ۶۳۰ درصد جهش کرده است

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۴۷۷۴۹

سرازیر شدن سرمایه‌گذاری عظیم چین به سوی آفریقا منجر به رشد سریع ترافیک هوایی بین این کشور آسیای شرقی و قاره آفریقا شده است.  

به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، سرازیر شدن سرمایه‌گذاری عظیم چین به سوی آفریقا که در بین ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۸ به ۳۰۰ میلیارد دلار رسیده است، منجر به رشد سریع ترافیک هوایی بین این کشور آسیای شرقی و این قاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حال حاضر روزانه به طور میانگین ۸ پرواز مستقیم بین چین و کشورهای آفریقایی فعال است که پیشرفت بزرگی نسبت به کمتر از یک دهه پیش محسوب می شود؛ کمتر از یک دهه پیش کمتر از یک پرواز در روز در این مسیر انجام می‌شد.  

طبق آمار شرکت هواپیمایی اوای‌جی که در گزارش نشریه کوارتز آمده است، هم‌اکنون ترافیک مسیر مسافرتی آفریقا-چین به ۲۶۱۶ پرواز در سال رسیده است. این داده‌ها نشان می‌دهند که حالا ناوگان هوایی فعال بین چین و آفریقا قادر است سالانه ۸۵۰ هزار مسافر را جابه‌جا کند.  

هواپیمایی اتیوپی که ۹ سال پیش یک پرواز مستقیم به سوی چین نداشت، حالا نیمی از ۲۶۱۶ پرواز سالیانه را انجام می‌دهد. در دهه اخیر این شرکت هواپیمایی ناوگان خود را بیش از ۲ برابر کرده و به بزرگترین شرکت هواپیمایی آفریقا تبدیل شده است.  

شرکت‌های چینی درحال به دست آوردن پروژه‌های زیرساختی در بازار هوانوردی آفریقا هستند. این بازار سال‌ها از فقدان یکپارچگی، زیرساخت‌های ناکافی و هزینه‌های بالا رنج می‌برد. ایرباس پیش‌بینی کرده است که این قاره تا سال ۲۰۳۷ به ۱۱۳۰ هواپیمای جدید نیاز خواهد داشت. 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ترافیک هوایی چین آفریقا فردین فرمند احسان دلاویز هادی رضوی کوهمره سرخی شیراز رامین مهمانپرست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این بالگرد علاوه برآنکه با سرعت ۴۰۰ کیلومتر برساعت و ۵۰ درصد سریع تر از نمونه های فعلی پرواز می کند، ۲۵ درصد سوخت کمتری مصرف می کند.

شرکت ایرباس هلی کوپترز در سال ۲۰۱۳ میلادی با ابزار آزمایشی X۳ رکورد سرعت بالگرد را شکست، به طوریکه سرعت آن به ۴۷۲کیلومتر برساعت رسید. اکنون شرکت با هلی کوپتر جدید خود قصد دارد همان فناوری را در پروژه تحقیقاتی اروپاییClean Sky ۲ برای بازار تجاری به کار گیرد و همزمان آن را به وسیله پروازی کارآمدتر و حافظ محیط زیست تبدیل کند.

هرچند هلی کوپتر جدید که ریسر(Racer) نام دارد، ظاهری مشابه نمونه های معمول در بازار دارد اما برای پرواز با سرعت بالا طراحی شده است. آئرودینامیک این هلی کوپتر برای سرعت های زیرسرعت صوت بهینه شده و از سوی دیگر سیستم پیش رانش ۲ موتور دارد که روی جعبه های بال ها تعبیه شده اند تا هنگام پرواز با سرعت ۵۰ درصد سریعتر از هلی کوپتر های معمول نیروی لیفت را فراهم کنند.

دلیل این امر آن است که هلی کوپترها در سرعت بالا با مشکلات زیادی روبرو می شوند زیرا هنگامیکه پروانه های هلی کوپتر می چرخند، یک طرف به سمت جلو و سمت دیگر به طرف عقب حرکت می کند. در سرعت پایین چنین امری تاثیر زیادی ندارد اما در سرعت بالا چنین تمایز ممکن است عملکرد ابزار را در هم بریزد.

برای اجتناب از چنین امری هلی کوپتر ریسر هنگامیکه به سرعت بالا می رسد، اتکا به پروانه ها را ۱۵ درصد کاهش می دهد و کنترل را به موتورهای به جلو پیش راننده و جعبه های روی بال ها واگذار می کند. علاوه بر آن ۲ موتور Aneto-۱X توسعه یافته اند که بخشی از سیستم جدید هیبریدی-برقی- حافظ محیط زیست هستند. با کمک این بحش یکی از موتورها در وضعیت کروز می تواند خاموش شود. این به معنای انتشار دی اکسید کربن کمتر و کاهش ۲۵ درصدی مصرف سوخت به ازای هر مایل است.

به گفته ایرباس هلی کوپتررز نخستین پرواز نمونه اولیه ریسر ۳۰ دقیقه طول کشید.

کد خبر 6088918 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • تاخیر ۵۰۰دقیقه‌ای پرواز مشهد به تهران
  • پرواز مشهد به تهران هواپیمایی چابهار با تاخیر ۵۰۰ دقیقه ای انجام شد
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • هلی کوپتر ایرباس رکورد سرعت را شکست
  • اعزام ۱۱ رایزن بازرگانی به آفریقا/ خط منظم هوایی باید ایجاد شود
  • اعتصاب بی‌سابقه کارکنان فرودگاه‌های فرانسه/ صدها پرواز زمینگیر شدند