Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با تأکید بر حمایت از فعالیت‌های دانش‌بنیان گفت: پارک‌های علم و فناوری بستر توسعه کشور هستند و وزارت علوم از راه‌اندازی صندوق‌های پژوهش و فناوری در استان‌ها از جمله گلستان حمایت می‌کند. ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۳ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، مسعود برومند عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس پارک علم و فناوری استان گلستان اظهارداشت: در دهه 60 تا 70 عمده فعالیت‌ها در وزارت علوم در زمینه توسعه آموزش برای جبران کمبود نیروی انسانی در کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دهه 70 به بعد آموزش عالی روی به تحصیلات تکمیلی آورد و راهبرد پژوهش‌های علمی شکل گرفت.

وی افزود: خروجی‌های پژوهشی از آن سال افزایش یافت و آثار آن در دهه 80 تا کنون سبب توسعه علمی کشور شده است.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم بیان داشت: در دهه 80 پارک‌های علم و فناوری به مجموعه آموزش عالی کشور اضافه شدند. آن زمان میل به توسعه صنعتی و فناوری در کشور شکل گرفته بود. در همان زمان ارتباط صنعت با دانشگاه‌ها و سایر بخش‌ها نیز مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: در دهه 90 نه فقط در حوزه آموزش عالی بلکه در حوزه پژوهش و فناوری در دنیا شرایط خاصی حاکم شده است. اگر تا دیروز دانشگاه‌ها با ایجاد رشته‌های مختلف توسعه پیدا می‌کردند امروز به دنبال همگرایی بین دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها هستند.

سند «ملاحضات پدافند سایبری» کشور توسط پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری تدوین شد30 میلیارد ریال بودجه به بخش پارک علم و فناوری استان مرکزی تخصیص می‌یابد100 میلیارد ریال برای پارک علم و فناوری در کاشان اختصاص یافت

برومند گفت: امروز فعالیت‌های فردی فقط در برخی از حوزه‌ها می‌تواند دستاوردهای جدید ارائه دهد. چند شاخه‌ای شدن فناوری سبب تولید محصولات پیچیده شده است و همه به دنبال محصولات و خدمات کامل هستند.

وی افزود: اگر تا دیروز با ایجاد کارخانه فولاد می‌شد برای تعداد زیادی از افراد شغل ایجاد کرد امروز دیگر این امر امکانپذیر نیست چون فناوری جای خیلی از فعالیت‌های انسانی را گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم خاطرنشان کرد: امروز به جمعی از افراد و کارآفرینان نیاز داریم که محیط خود را متحول و بازارهای جدید برای تولیدات خود ایجاد کنند.

وی تأکید کرد: ارتباط دانشگاه‎ها و پژوهشگاه‌ها با پارک‌های علم و فناوری باید به عنوان یک استراتژی در حوزه آموزش عالی پیگیری شود. توسعه همگن کشور و برآورده ساختن انتظارات مردم برای رفاه نسبی و زندگی بهتر امکانپذیر نخواهد بود مگر اینکه مجموعه‌های حاکمتی در کنار مجموعه‌های علمی و فناور قرار بگیرند.

برومند گفت: در شرایط فعلی کشور نمی‌توانیم منتظر ابلاغ بودجه‌ از مرکز باشیم. در استان‌ها از جمله گلستان که ظرفیت‌های خوبی وجود دارد، همه بخش‌ها باید دست به دست هم دهند تا مشکلات برطرف شود.

وی با بیان اینکه پارک‌های علم و فناوری پلت‌فرم توسعه کشور هستند، افزود: همه عناصر توسعه استان باید در کنار هم قرار بگیرند و هیچ کسی نمی‌تواند از این روند پشتیبانی نکند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت: بودجه‌های ما باید در اختیار پارک علم و فناوری قرار بگیرد. اگر صندوق پژوهش و فناوری در گلستان شکل بگیرد، وزارت علوم صدور مجوزها، مصوبه‌ها و حمایت مالی از آن را انجام خواهد داد.

انتهای پیام/ ز

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۹۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور