Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز صحن علنی شورای شهر همدان تشکیل شده و موضوعاتی مانند مشکلات الحاق چهار روستا به همدان و راه‌اندازی شهرداری منطقه ۵ برای حفظ بافت‌های واجد ارزش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، جلسه صحن شورای شهر ظهر امروز با موضوع بررسی نامه‌ها، ارائه گزارش سفر رئیس شورا و شهردار به شهر تبریز برای حضور در همایش گام دوم انقلاب، ارائه گزارش رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی درباره حفظ بناهای تاریخی با الگوگیری از سفر به شهرهای مشابه همدان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید اعضای شورای شهر اراک بر حساب‌رسی شهرداری؛ عوارض میلیاردی ایرالکو به شهرداری چه شد؟اعضای شورای شهر تهران به تعطیلات تابستانی رفتندواکنش عضو شورای شهر تهران به آمار تماس شهروندان با سامانه‌های 137 و 1888

رئیس شورای شهر همدان باتشریح جزئیات سفر خود به تبریز اظهار داشت: در این سفر فرصتی دست داد تا از شرکت آکیا موتور بازدیدی داشته و موضوع تولید اتوبوس‌هایی که قرار بود به همدان تحویل داده شود، را بررسی کنیم.

وی گفت: در حال حاضر 4دستگاه از اتوبوس‌های سفارشی باقی مانده برای تحویل آماده هستند و پنج دستگاه نیز تا آخر مهرماه به شهرداری همدان تحویل داده می‌شود.

گردان با بیان اینکه میلیاردها سرمایه در این کارخانه به دلیل مشکلات اقتصادی پیش آمده بلاتکلیف بود، تصریح کرد: برخی از اتوبوس‌های ساخته شده در این کارخانه به دلیل نبود قطعات به صاحبانشان تحویل داده نشده بودند.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان نیز با تأکید بر ضرورت حفظ بافت‌های تاریخی و واجد ارزش همدان افزود: با توجه به اینکه دوست داریم همدان را به عنوان مقصد گردشگری معرفی کنیم توجه به بافت‌های واجد ارزش مهم است.

رضوان سلماسی با تأکید بر اینکه باید بناهای تاریخی در شهر حفظ و باز زنده‌سازی شودف بیان کرد: اگر به سمت شهرداری منطقه بافت برویم، حفظ بناهای تاریخی در شهر امکان‌پذیر می‌شود.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان نیز با اشاره به خواهرخواندگی همدان با شهر بم، ابراز کرد: ثبت جهانی ارگ‌بم، باغ شهر جهانی، ثبت قنات‌های بم و کویر متصل به بم از جمله معیارهای ما برای اعلام این خواهرخواندگی بود.

 قراباغی با بیان اینکه گردشگران برای رفت و آمد به بم به داشته‌های فرهنگی و تاریخی آن اهمیت می‌دهند تصریح کرد: متاسفانه ما نتوانسته‌ایم همدان را در سطح جهانی و بین‌المللی معرفی کنیم چرا که نسبت به داشته های فرهنگی و تاریخی خود بی تفاوت بوده‌ایم.

وی با تأکید برای اینکه در سطح بین‌المللی و جهانی حرفی برای گفتن نداریم، عنوان کرد: هزار و 800 اثر تاریخی در همدان وجود دارد اما یک اثر که ثبت جهانی شده باشد نداریم که سبب شود گردشگران خارجی همدان را بشناسند و به اینجا سفر کنند.

رئیس کمیسیون اقتصاد، سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان گفت: در خواهرخواندگی با شهر بم معیارهای اقتصادی نیزبرای ما اهمیت داشت چرا که بم قطب خودروسازی، قطعه سازی و تولید خرما در کشور است.

وی با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر بودن نیز در این تفاهم‌نامه مورد توجه بود، تصریح کرد: باید از ظرفیت‌های داخلی به منظور معرفی همدان به عنوان مقصد گردشگری استفاده کنیم.

نایب رئیس شورای شهر همدان نیز بیان کرد: از اصل مسئله و استفاده از ظرفیت یونسکو در ثبت جهانی آثار همدان، شهر خلاق و شهر یادگیرنده غفلت کرده‌ایم و نباید از این ظرفیت غافل شویم.

بادامی‌نجات با بیان اینکه البته باید از ظرفیت بم نیز برای معرفی همدان استفاده کنیم، افزود: اگر می‌خواهیم همدان را در سطح جهانی معرفی کنیم تنها با انجام خواهرخواندگی با شهر یمانند بم این اتفاق نمی‌افتد.

وی با بیان اینکه برای آوردن گردشگر به همدان نمی‌توانیم از بم گردشگر خارجی بیاوریم، تصریح کرد: باید گردشگر خارجی را از مبدأ بیاوریم و این امر با استفاده از ظرفیت یونسکو محقق می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در ادامه بیان کرد: در همدان نیز اقداماتی در شهرداری با توجه به بافت فرسوده انجام شده است اما باید از تجربیات در بحث بافت‌های واجد ارزش و فرسوده استفاده شود.

گردان با بیان اینکه از ظرفیت شهر بم برای معرفی همدان به گردشگران جهانی استفاده می‌شود، عنوان کرد: ما می‌خواهیم از این ظرفیت برای ثبت جهانی آثار همدان استفاده شود چرا که هر چه در بحث‌های جهانی کار کنیم به نفع  همدان است.

شهردار همدان نیز با بیان اینکه حدود یک سال است که درباره حفظ بافت تاریخی و واجد ارزش در شهر حساس شده‌ایم، اعلام کرد: سال گذشته از بودجه ستاد بازآفرینی، حفظ و باززنده‌سازی پنج پروژه در این زمینه آغاز شد.

وی از راه‌اندازی شهرداری منطقه 5 در رینگ اول شهر همدان خبر دادو تصریح کرد: این شهرداری با مسئولیت آقای طبی مسرور در آینده نزدیک در منطقه مرکزی و به منظور حفظ و باز زنده‌سازی بافت‌های تاریخی و واجد ارزش راه‌اندازی می‌شود.

در ادامه این جلسه موضوع الحاق چند روستا مورد بررسی قرار رگفت ک8ه موافقان و مخالفان این طرح نظرات خود را بیان کردند.

نرگس نورالله‌زاده با بیان اینکه روستاهای قاسم‌آباد، حسن‌آباد، علی‌آباد، شورین و گراچقا پنج روستای پیشنهادی برای الحاق به شهر همدان هستند، گفت: شهر مریانج و جورقان نیز دو شهر پیشنهادی به منظور الحاق به شهر همدان بودند.

رئیس کمیسیون نظارت، بازرسی و امور اداری شورای شهر همدان در مخالفت با الحاق روستاها گفت: مشاور طرح در جلسات سال قبل صحن شورا در حالتی از ابهام صحبت کرد.

سید مسعود عسگریان بیان کرد: اینکه بر اساس اعلام افراد خاص، روستاها و شهرها بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی، اجتماعی و کارکردهای هر بخش و بدون در نظر گرفتن طرح‌های بالادستی صرفاً بخواهیم توسعه فیزیکی شهر صورت گیرد، مشکلاتی را در آینده نه چندان دور به دنبال خواهد داشت.

وی با بیان اینکه منافع مردم ایجاب می‌کند وضعیت فعلی شهر را به هنگام نگهداریم و ارتقا ببخشیم، چراکه ما امانتدار کار مردم هستیم، گفت:  ما هنوز نتوانسته‌ایم مشکلات شهر را حل کنیم و با اجرای این طرح آیا چاره‌اندیشی و برنامه‌ریزی برای دو سال آینده وجود دارد؟

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه باید برای الحاق و یا عدم الحاق روستاها باید کار مطالعاتی انجام شود، تصریح کرد: سلایق سیاسی پروژه‌های عمرانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد که گاهاً مردم ضرر و زیان می‌بینند.

علی رحیمی‌فر پروژه گنبد تالار قرآن در دور چهارم را از مصادیق پروژه‌های تحت تأثیر برشمرد و عنوان کرد: اکنون نیز بنده طرح الحاق روستاها را نه رد و نه تأیید می‌کنم باید ببینیم مشاور چه می‌گوید.

جواد گیاه‌شناس رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر همدان نیز گفت: متأسفانه شهر همدان پیرامون چند استان و شهر کمتر توسعه یافته قرار دارد و با الحاق این روستاها و شهرها اراضی باقی مانده در این بین پتانسیلی برای سکونتگاه غیررسمی در 20 تا 30 سال آینده شده و مدیریت شهری را درگیر این چالش می‌کنیم.

انتهای پیام/ش

R41405/P/S6,75/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۹۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود

شهردار اراک گفت: برای ساخت سه پل در محدوده دره نورالشهدا، جلساتی با مدیران ماشین‌سازی توسط معاونت زیر بنایی شهرداری برگزار شده تا این پل‌ها طراحی و اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علیرضا محمودی عصر امروز _دوشنبه، هفدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورا اظهار کرد: بازدید از روند اجرایی دره نور الشهدا به هفته آینده موکول می‌شود تا اعضای شورا از نزدیک شاهد پیشرفت در انجام کار باشند.

وی افزود: فردا به اتفاق برخی از اعضای شورا برای بازدید از ایران خودرو و ایران خودرو دیزل، جلسه‌ای با مدیران این مجموعه خواهیم داشت، همچنین از اتوبوس‌های برقی و تاکسی برقی و روند تولید آن بازدیدی صورت خواهد گرفت.

شهردار اراک تصریح کرد: برای ساخت سه پل در محدوده دره نور الشهدا، جلساتی با مدیران ماشین‌سازی توسط معاونت زیر بنایی شهرداری برگزار شده تا این پل‌ها طراحی و اجرا شود.

محمودی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد از پروژه‌های در حال احداث در دره نور الشهدا آغاز شده و در حال انجام است.

وی با اشاره به مکان‌یابی برای احداث پارک بانوان شماره دو اراک هم گفت: گزینه‌های مورد بررسی برای ساخت پارک بانوان در هفته گذشته، یک مورد بود که به تازگی یک مورد دیگر به آن اضافه شده است.

شهردار اراک ادامه داد: مساحت یکی از این گزینه‌ها ۹ هزار متر مربع و دیگری ۱۰ هزار متر مربع است که یک مورد از آن در خارج از محدوده شهری و دیگری در محدوده شهری قرار دارد.

محمودی اظهار کرد: در خصوص موضوع بازار سرپوشیده اراک هم جلساتی با فرمانداری، اوقاف و هیئت امنا و اداره میراث فرهنگی برگزار شده است.

وی افزود: در مورد نحوه و میزان ورود شهرداری برای پیگیری امورات مربوط به بازار سرپوشیده نیاز به بررسی و ارشاد اعضای شورا داریم و پس از بررسی کارشناسی با مصوبه نهایی میزان هزینه کرد شهرداری تعیین شود.

شهردار اراک با بیان اینکه برخی از هزینه‌ها بر عهده میراث فرهنگی، اوقاف و هیئت امنا خواهد بود، گفت: بازار سرپوشیده بخشی از هویت شهر اراک است، به هر دلیلی در سنوات گذشته کمتر به آن پرداخته شده است، شهرداری با نظر اعضای شورا مصوباتی که تاکنون داشته‌اند و بودجه‌ای که در سال جاری به تصویب رسیده کار را پیش خواهد برد.

محمودی خاطرنشان کرد: همچنین در موضوع تهیه نردبان مورد نیاز سازمان آتش‌نشانی، مشکلاتی وجود دارد که در صورتی که این مشکلات برطرف شود، امید می‌رود در دو ماه و نیم آینده این نردبان را وارد و مورد استفاده قرار دهیم.

وی با بیان اینکه اقدامات اجرایی در پارک شهید باهنر اراک در حال انجام است، گفت: سازمان فضای سبز و سایر سازمان‌های تابعه شهرداری با تقسیم وظایف در حال انجام کار هستند و امید می‌رود تا خرداد ماه شاهد افتتاح این پروژه باشیم.

شهردار اراک اظهار کرد: در خصوص احداث بازی‌های هیجانی یک مورد در حال انجام است و برای اجرای مورد دوم هم کارشناسان شهرداری اراک یک جلسه فنی با سازمان تجهیزات فرهنگی شهرداری تهران و تأمین‌کننده برگزار شده تا قرارداد و تفاهم‌نامه به امضا برسد.

کد خبر 751210

دیگر خبرها

  • ۳ پل در محدوده دره نورالشهدا اراک ساخته می‌شود
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • خزاعی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد / عدالت محوری در عرصه‌ی کارگردانی حرفه‌ای از همینجا آغاز می‌شود
  • عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز :کلانشهر اهواز امینی شهردار را نمی‌خواهد | کسی ندای هل من ناصرا ینصرنی اهواز را نمی شنود