Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@22:58:50 GMT

مشکلات حوزه رسانه و خبرنگاران استان گیلان بررسی شد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۰۰۶۰

مشکلات حوزه رسانه و خبرنگاران استان گیلان بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر یکشنبه با حضور معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد گیلان و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه نشستی با محوریت بررسی مشکلات حوزه رسانه در دفتر خبرگزاری فارس استان گیلان برگزار شد.

خبرنگاران با خانه مطبوعات ارتباط ندارند

معاون فرهنگی و مطبوعاتی ارشاد گیلان در این نشست با تأکید بر اینکه در حوزه خبرنگاران دیدگاه سیاسی نداریم، اظهار کرد: ۱۰۹ خبرنگار در خانه مطبوعات عضو هستند که جدی نگرفتن فعالیت‌های صنفی، عدم استفاده از ظرفیت خانه مطبوعات توسط خبرنگاران از جمله نقاط ضعف حوزه خبرنگاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین ابراهیمیان با اشاره به ایجاد امکانات رفاهی و تسهیلات در حوزه رسانه و برای خبرنگاران، گفت: تشکیل صندوق مشترک برای پرداخت وام‌های اندک، هماهنگی با مکان‌های تفریحی و ورزشی به آسانی قابل انجام است و تنها نیاز به بررسی کارشناسی دارد.

وی با بیان اینکه ظرفیت فضای مجازی باید جدی گرفته شود، افزود: تولید محتوا، برگزاری دوره‌های سواد رسانه‌ای و بالا بودن سطح اطلاعات و سواد خبرنگاران سبب جدی‌تر گرفتن رسانه و قشر خبرنگاران می‌شود.

ابراهیمیان با اشاره به اینکه خانه مطبوعات صندوق قرض‌الحسنه‌ای ندارد که از طریق آن برخی از مشکلات خبرنگاران را مرتفع کند، افزود: نقش فضای مجازی را نباید نادیده گرفت.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی ارشاد گیلان با بیان اینکه جوانان توجه چندانی به فضای مکتوب ندارند و به همین دلیل باید در فضای مجازی برای آن‌ها برنامه‌ریزی مناسب انجام شود، ادامه داد: باید بودجه مشخصی برای بخش فضای مجازی در نظر گرفت.

وی در ادامه به موضوع بیمه خبرنگاران نیز اشاره کرد و گفت: مدیران نشریات باید خود را مدیر تشکل صنفی بدانند و حق بیمه فعالان حوزه رسانه ۲۷ درصد است که این مسئله از دیگر مشکلات حوزه رسانه است.

ابراهیمیان با اشاره به برگزاری دوره آموزش خبرنگاری در سال گذشته، بیان کرد: سعی می‌کنیم دوره‌های آموزشی  را بیشتر برگزار کرده و برای سواد رسانه‌ای برنامه‌ریزی کنیم زیرا برخی از مدیران به این بخش توجه نکرده‌اند.

معاون فرهنگی و مطبوعاتی ارشاد گیلان با بیان اینکه معیار مدونی برای ارزیابی نشریات الکترونیکی و مجازی وجود ندارد، گفت: ارزیابی درست رسانه‌ها سبب ارتقای سطح کیفی آن‌ها و توزیع عادلانه یارانه مطبوعاتی می‌شود.

افزایش برگزاری دوره های آموزش خبرنگاری

رئیس گروه امور فرهنگی اداره کل ارشاد گیلان نیز در این نشست با بیان اینکه خانه مطبوعات یک تشکلی صنفی است، اظهار کرد: خبرنگاران ارتباط چندانی با خانه مطبوعات ندارند و این‌ یکی از دغدغه‌های ما است.

محمد نیک بخش با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزش خبرنگاری، گفت: رسانه‌ها می‌توانند پیشنهادها و انتقادات خود را از طرق مختلف به ما منتقل می‌کنند.

سکوت و خنثی بودن خبرنگاران سبب آسیب به نسل‌های آینده می‌شود

مدیر خبرگزاری فارس گیلان با تأکید بر اینکه نگاه به خبرنگاری نباید صرف خبرنویسی باشد، اظهار کرد: خانه مطبوعات باید همگن و برنامه محور باشد و خبرنگاران باید اطلاعات خود را در حوزه‌های مختلف بیشتر کنند تا از طریق پرسشگری به مطالبه گری برسند.

ابراهیم افشاری با انتقاد از سکوت رسانه‌ای در حوزه‌های اولویت‌دار استان از جمله موضوع بایوجمی و بهداشت و درمان، گفت: برخی از چالش‌ها از جمله بایوجمی تا نسل‌ها سلامت مردم گیلان را تحت شعاع قرار می‌دهد ولی با سکوت رسانه‌ای یا خنثی بودن اصحاب رسانه مواجه هستیم.

افشاری با تأکید بر موضوع سواد رسانه ای در رده پایه و خانواده‌ها، بیان کرد: پرسشگری در ذات کودکان است و خانواده‌ها برای پاسخگویی به سؤالات فرزندانشان مجبور به مطالعه در موضوعات مختلف هستند که این موضوع سبب افزایش آگاهی والدین می‌شود.

وی تصریح کرد: آموزش‌ و پرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز باید روی مسئله سواد رسانه در مدارس بیشتر تلاش کنند.

کد خبر 4684758

منبع: مهر

کلیدواژه: نشست هم اندیشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش آقاجانی ظهر دوشنبه در همایش رسانه‌ای روایان پیشرفت که با همت بسیج رسانه و بسیج کارگری سپاه قدس گیلان در یکی از کارخانجات استان برگزار شد اظهار کرد: حضور اصحاب رسانه و ارتباط گیری خبرنگاران و رسانه‌ها با تولید به نفع صنعت است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به اهمیت بکارگیری تشکل‌های کارگری بیان کرد: تشکل‌های کارگری بستری مناسب برای گره گشایی مشکلات و مسائل این اقشار زحمت کش است.

آقاجانی با اشاره به فعالیت شرکت‌های داروساز در گیلان اضافه کرد: کارخانجات داروسازی مستقیم با درمان و سلامت مردم در ارتباط هستند و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

وی از صدور دادنامه برای حدود ۱۵ هزار پرونده در گیلان خبر داد و افزود: در حوزه نظارت‌ها بیش از ۱۲ هزار بازرسی از کارخانجات و واحدهای تولیدی در گیلان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم نظارت بر حق و حقوق کارگران بیان کرد: بیش از ۴۴ هزار نفر ساعت دوره آموزش ایمنی در گیلان برگزار شده است.

آقاجانی از معرفی ۱۵۰ کارفرمای متخلف در گیلان خبر داد و اضافه کرد: کاهش حدود ۱۱ درصدی در حوزه حوادث کارگری را شاهد هستیم.

وی با تاکید بر حل مشکلات کارگری و کارفرمایی افزود: اقدامات خوبی با حضور کارشناسان رسمی دادگستری در راستای حل مشکلات و اختلافات کارگری صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی شده در این استان خبر داد و اضافه کرد: در این طرح‌ها کارگران بر اساس توانایی‌ها و ویژگی‌های شغلی حقوق متناسب با شغل خود را پیدا می‌کنند.

آقاجانی با تاکید بر لزوم ارتقای آموزشی در بین کارگران بیان کرد: کلاس‌های آموزشی مختلفی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه کارگری اعم از طلاق و اعتیاد برگزار می‌شود.

وی از ایجاد ۳۵ هزار شغل در گیلان خبر داد و افزود: سال گذشته تعهد اشتعال در گیلان ۳۲ هزار نفر بود که ۳۵ هزار شغل ایجاد شد.

آقاجانی با بیان اینکه ۴۰ درصد مشاغلی که ثبت شده ناشی از صدور پروانه‌ها بوده است، گفت: فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال در اولویت گیلان بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان بیان کرد: ۴۴ درصد نرخ مشارکت اقتصادی نشان دهنده جامعه امیدوار و پویا در استان است.

کد خبر 6092147

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه