Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، واگذاری استخرها به بخش خصوصی مشکلاتی برای هیات‌های استانی در راه استعدایابی و کار قهرمانی به وجود آورده است و همین موضوع شنا ایران را در زمینه قهرمان پروری با مشکل جدی مواجه کرده است. با تصویب ماده ۸۸، اماکن ورزشی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفته و همین امر فضای ناسالم رقابتی برای هیات‌های استانی به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* به چشم تفریح به شنا نگاه می‌کنند
عضو کمیته فنی شنا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مشکل استخرها و واگذاری به بخش خصوصی گفت: اگر فدراسیون با همکاری وزارت ورزش بتواند ساعتی از روز استخرها را در اختیار هیات‌ها قرار دهند تا در بعد استعدادیابی و قهرمان پروروی فعالیت کنند اتفاق خوبی برای شنا رخ خواهد داد. اجاره دادن استخرها به بخش خصوصی هزینه این ورزش را بالا برده است و این کمکی به بعد قهرمانی نمی‌کند. بیشتر به چشم یک تفریح به شنا نگاه می‌شود.

* ابزار کار شنا استخر است بدون ابزار نمی‌شود
فرشاد کرمی تاکید کرد: قرار بود ساعتی از روز استخرها را در اختیار هیات‌های استانی قرار دهند که متاسفانه عملی نشد. اگر فدراسیون موفق شود این بند را در اجاره استخرها به بخش خصوصی بگنجاند بسیار به روند پیشرفت شنا کمک خواهد کرد. ابزار کار شنا استخر است بدون این ابزار چگونه پیشرفت کنیم.

* با ۵ استخر نمی‌توان در المپیک و قهرمانی جهان موفق شد
وی افزود: وزارت ورزش باید این را به صورت قانون مصوب کند تا مسیر توسعه شنا و رشته های توپی فراهم شود. خواهشم این است به شنا که از ورزش های پایه و مفید برای فرزندانمان است توجه بیش‌تری شود تا جامعه‌ای سالم از نظر روانی و ذهنی داشته باشیم.  مسئولان امکانات بیشتری برای شنا قرار دهند، با  ۵ استخر نمی‌توانیم به راحتی برای کسب المپیک و مسابقات جهانی و آسیایی موفق شویم. نتیجه گرفتن مستلزم این است تعداد استخرها را برای تمرین افزایش دهیم.

* شنا آب تنی نیست
کرمی ادامه داد: باید شنا را از نظر فرهنگی به عنوان بک ورزش دانست نه آب‌تنی. مسئولان توجه کنند و تمام همت خود را روی این موضوع بگذارند تا فرزندانمان و خانواده‌ها بیش‌ترین استفاده را استخر ببرند.

* نتایج بدی در قهرمانی جهان کسب نشد
عضو کمیته فنی شنا درباره نتایج ملی پوشان در رقابت‌های قهرمانی جهان نیز گفت: در مجموع نتایج بدی کسب نشد چرا که هر دو شناگر(بنیامین قره حسنلو و علیرضا یاوری) سن کمی دارند و نخستین حضور در مسابقات قهرمانی جهان را تجربه می کردند. شنا کردن کنار بزرگان این رشته بار روحی و روانی زیادی بر شناگران داشت. نتایج در ۱۰۰ متر و ۵۰ متر خوب بود. بنیامین نزدیک رکورد خودش شنا کرد. یاوری در ۲۰۰ متر کرال سینه نتوانست شناخودش را داشته باشد  و بالاتر از رکوردش شنا کرد که با توجه به سن پایین این شناگر استرس بی تاثیر نبود.

وی تاکید کرد: نمی توان از شناگران در هر مسابقه‌ای انتظار ثبت رکورد داشت .  بضاعت کم است و نمی توان از ملی پوشان انتظار زیادی داشت چراکه اعزام های کمی برای مسابقات کسب سهمیه دارند.

* پتانسل و استعداد داریم اما حمایت می‌خواهیم
کرمی درباره شانس کسب سهمیه شناگران ایران گفت: واقعیت این است پتانسیل برای کسب سهمیه وجود دارد، هیچ کس نمی‌تواند بگوید استعداد و پتانسیل نداریم اما برای رسیدن به کسب سهمیه شرط و شروطی نیاز است. شناگران باید در یک پروسه خوب تمرینی، اردوها و مسابقات قرار گیرند. اگر نتوانیم این شرایط را فراهم کنیم شانس کسب سهمیه کم می‌شود. نه تنها ایران حتی پیشرفته ترین کشورها اگر شرایط را برای شناگران فراهم نکنند طبیعتا نتیجه نخواهند گرفت. در حال حاضر چند شناگران خوب در ایران وجود دارند که در صورت حمایت ورودی را به دست خواهند آورد.

کد خبر 4684113 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: فرشاد کرمی تیم ملی شنا ایران فدراسیون شنا شیرجه واترپلو استخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۲۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه

ایسنا/قم رئیس کانون کارگری استان قم گفت: حدود ۴ سال است که یک نفر از کارگران ساختمانی در استان قم بیمه نشده است، در حالی که بنابر قانون اصلاح ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازمان تأمین اجتماعی مکلف است با دریافت ۲۵ درصد مجموع عوارض شهرداری این کارگران را بیمه کند.

هدف از نامگذاری روز کارگر در واقع حمایت از حقوق قشر کارگر و تجلیل از زحمات و تلاش‌های کارگرانی است که فعالیت‌های آنان نقش موثری در تسریع روند سازندگی و توسعه جوامع دارد.

کارگران در همه جوامع اعم از جوامع توسعه یافته و در حال توسعه باید از جایگاه ویژه‌ای برخوردار باشند چرا که می‌توان آن‌ها را بازوان قدرتمند و عامل اصلی حرکت هر جامعه به سوی رشد و پیشرفت دانست و اگر توانمندی کارگران با قدرت فکر و اندیشه به کار گرفته شود نه تنها روند پیشرفت و توسعه دو چندان می‌شود بلکه شاهد جامعه‌ای فعال، پویا و نشاط هستیم.

بزرگداشت این روز در تقویم کشور ما هم که به طور معمول یازدهم و دوازدهم اردیبهشت است همانند دیگر کشورها برگزار می‌شود و طبق قانون این روز برای کارگران تعطیل رسمی به حساب می‌آید و کارگران می‌توانند با دریافت حقوق از تعطیلات این روز استفاده کنند یا با حضور در محل کار حقوق اضافه کار این روز را دریافت کنند، اما تجلیل از کارگران نباید به یک روز خاص محدود شود و بیش از همه اقشار باید به فکر حقوق این قشر زحمت‌کش بود.

روز جهانی کار و کارگر بهانه‌ای شد تا با رئیس کانون کارگری استان قم به گفت‌وگو بپردازیم.

ضعف برنامه‌ریزی برای تعیین دستمزد کارگر داریم

عباس شیری، رئیس کانون کارگری استان قم در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برخی از کارفرمایان و مسئولان اعلام می‌کنند که با کمبود کارگر مواجه هستیم، اما چرا کارگران رغبت و میل کمتری نسبت به سر کار رفتن دارند؟ زیرا حقوق کارگری پایین است و معیشت آنان را تأمین نمی‌کند. ما کمبود کارگر نداریم، ضعف برنامه‌ریزی برای تعیین دستمزد کارگر داریم؛ در حالی که اگر حقوق مکفی به کارگر پرداخت شود قطعاً انگیزه کار برای کارگران ایجاد خواهد شد.

وی ادامه داد: چنانچه شورای عالی کار که ۲۹ اسفند دستمزد کارگران را تعیین می‌کند، ماده ۴۱ را اجرایی کند و سبد معیشتی کارگر را در نظر بگیرد مطمئناً منجر به ترغیب کارگران برای کار در کارخانه‌ها می‌شود.

شیری اضافه کرد: اکثر کارگران با وجود افزایش ۳۵ درصدی حقوقشان در سال جاری انگیزه‌ای برای کار کردن ندارند در چنین شرایطی، کارگران به سمت مشاغل کاذب روی می‌آورند که در مدت زمان کمتر درآمد بیشتری نسبت به دستمزد کارگری در هشت ساعت کاری دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: کارگران از وزیر کار انتظار دارند که به ماده ۴۱ قانون کار پایبند باشند، اگر دستمزد براساس محاسبه نرخ تورم و هزینه سبد معیشت باشد، بسیاری از مشکلات جامعه کارگران برطرف می‌شود و در ایجاد انگیزه برای حضور در کارخانه‌ها موثر خواهد بود.

رئیس کانون کارگری استان قم یادآور شد: اتباع غیر مجاز و سوء‌استفاده برخی کارفرمایان از عدم قوانین حمایتی، عدم امنیت شغلی، قراردادهای سفید امضاء و زیر پله‌ای، عدم بیمه برای کارگران ساختمانی از جمله مشکلات جامعه کارگری است.

شیری تصریح کرد: حدود ۴ سال است که یک نفر از کارگران ساختمانی در استان قم بیمه نشده است در حالی که بنابر قانون اصلاح ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازمان تأمین اجتماعی مکلف است با دریافت ۲۵ درصد مجموع عوارض شهرداری این کارگران را بیمه کند.

وی ادامه داد: حوادث ناشی از کار سالانه منجر به صدمه، قطع عضو، نقص عضو، ‌معلولیت، ناراحتی‌های روانی و مرگ تعداد قابل توجهی از کارگران می‌شود. این گله‌مندی از وزارت کار وجود دارد که با وجود ضابطین قضایی باید از پروژه‌هایی که در حال ساخت و ساز است بازرسی‌هایی انجام شود که ایمنی و بهداشت را رعایت کنند.

شیری یادآور شد: متأسفانه تعدادی از کارفرمایان هزینه‌های مربوط به تمهیدات ایمنی را پرداخت نمی‌کنند؛ بنابراین در حوزه فعالیت ساختمانی سقوط از ارتفاع و ضایعه نخاعی را برای کارگران شاهد هستیم.

وی با تاکید بر اهمیت آموزش در کاهش حوادث ناشی از کار، تصریح کرد: انتظار داریم که وزارت کار، سازمان فنی‌وحرفه‌ای، نظام مهندسی و کانون انجمن صنفی کارگران را به ارائه آموزش مکلف کند؛ راهکار پیشنهادی ما این بود که برای کارگران در هنگام تمدید کارت مهارت حتماً یک دوره آموزشی با هدف کاهش حوادث ناشی از کار برگزار شود.

شیری عنوان کرد: ما حاضریم افزایش درصد دستمزد کارگران را در نظر نگیرند اما ماده ۴۱ را اجرایی کنند و سبد معیشتی کارگر را در نظر بگیرند.

رئیس کانون کارگری استان قم، تاکید کرد: ما در کشور نیاز به وضع قانون نداریم بلکه باید بر روند اجرایی شدن قوانین از جمله ماده ۴۱ قانون کار نظارت کنیم و این افزایش دستمزد کارگران را باید در سبد معیشتی، درمان، مسکن آن‌ها لحاظ کنند.

بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه

شیری گفت: در حال پیگیری برای ایجاد تعاونی تامین نیاز کارگران در سال جاری هستیم؛ البته تا عملیاتی شدن این کار توزیع کالاهای اساسی از جمله برنج و گوشت را برای کارگران داشتیم اما نیاز به ایجاد تعاونی مصرف داریم.

وی یادآور شد: کانون انجمن‌های کارگری قـم تا امروز ۲۲ هزار ۸۷۰ نفر عضو دارد که از این تعداد ۱۳ هزار ۴۰۰ نفر بیمه پرداز و بیش از ۴ هزار نفر در صف نوبت بیمه هستند.

رئیس کانون کارگری استان قم، بیان کرد: پیگیری بیمه کارگران ساختمانی، آموزش‌های مختلف، حل اختلافات، تمدید کارت مهارت، توزیع بسته‌های معیشتی به کارگران به عنوان مثال توزیع ۳۱ هزار بسته در دوارن کرونا، پرداخت وام‌های قرض الحسنه از جمله خدماتی است که به کارگران ارائه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • باران سیل‌آسا و طوفان در ۲۴ استان | سیل و صاعقه در کمین مردم این مناطق | خطر غرق شدن شناگران و قایق‌ها در سواحل ۲ استان
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • غرق شدن جوان محلاتی در استخر آب
  • اعزام زائران خانه خدا پس از «۹ سال انتظار»
  • تهرانی‌ها منتظر باران باشند
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • در انتظار حرف آخر هواداران به ژاوی
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست