Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل سیاسی گفت: غرب هیچ گونه اعتقادی به حقوق بشر ندارد و تنها از آن به عنوان چماقی بر سر کشورهای اسلامی و شرقی استفاده می کند ولی در کشورهای اسلامی نگاه واقعی به حقوق بشر به انسانی که حق حیات دارد موج می زند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از راه آرمان؛ روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی چهاردهمین روز مرداد را در تقویم جمهوری اسلامی ایران را به خود اختصاص داده است، حقوق بشری که این روزها غربی ها از آن به عنوان یک ابزار برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند؛ در اسلام اما معنی و مفهوم متفاوتی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غرب همواره تلاش کرده است تا با نادیده گرفتن حقوق سایرملت ها خصوصا کشورهای مسلمان، ارزش های لیبرال سکولار جامعه خود را در قالب حقوق بشر بر جهانیان تحمیل کند لذا از این جهت، روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی، نماد مقاومت کشورهای اسلامی در مقابل این زیاده خواهی ها و هژمونی فرهنگی و سیاسی غرب است.

در همین راستا؛ همزمان با سالروز«حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی» با یکی از کارشناسان گفت و گویی داشته ایم که در ادامه به آن اشاره می شود.

حسن هانی زاده در گفت و گوبا خبرنگار ما اظهار کرد:  نگاه اسلام به حقوق بشر تفاوت بسیار زیادی با منشور حقوق بشر سازمان ملل دارد به نحوی که اسلام حقوق ثابت و پایداری برای هر فردی که به عنوان مخلوق تلقی می شود قائل است و هیچ گاه نگاه دو گانه ای به انسان نداشته است.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: تنها جایی که اسلام بین انسان ها تفاوت قائل می شود مسئله تقواست ولی حقوق بشر در غرب به عنوان ابزار فشار کشورهای غربی علیه کشورهای مستقل جهان به کار گرفته شد.

هانی زاده با بیان اینکه غربی ها هیچ گاه حقوق بشر را آن چنان که خود آن ها تلقی و مطرح کردند رعایت نمی کنند، عنوان کرد: در طول دو قرن اخیر، جنایات فجیعی  توسط دولت های غربی از جمله اسپانیا، فرانسه، هلند، انگلیس، آمریکا و ... صورت گرفته است که جنایات آمریکایی ها بعد  از جنگ جهانی دوم بر علیه ژاپن که با سلاح های شیمیایی هزاران انسان بی گناه را قتل عام کردند از جمله آن هاست.

وی افزود: جنایات آمریکا در افغانستان، عراق، لیبی و سوریه نشان می دهد که غرب هیچ گونه اعتقادی به حقوق بشر ندارد و تنها از آن به عنوان چماقی بر سر کشورهای اسلامی و شرقی استفاده می کند ولی در کشورهای اسلامی نگاه واقعی به حقوق بشر به انسانی که حق حیات دارد موج می زند.

کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: بنابراین با تقابلی که غربی ها با کشورهای اسلامی دارند هیچ گاه حقوق بشر اسلامی را به رسمیت نمی شناسند در حالی که حقوق بشری که غربی ها طی ده ها سال گذشته تصویب کردند به کشورهای دیگر جهان سرایت دادند و سعی کردند آن را به عنوان یک شاخص جهانی تلقی کنند.

هانی زاده تاکید کرد: لازم است که در زمینه حقوق بشر اسلامی فعالیت و اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد که متاسفانه این مقوله مغفول مانده است و این حقوق بشر در سطح کشورهای غربی به عنوان یک پدیده رسمی شناخته نشده است در حالی غربی ها حقوق بشر خود را یک شاخص رسمی و بین المللی می دانند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین تنها چیزی که کشورهای اسلامی فاقد آن هستند اطلاع رسانی دقیق درمورد ماهیت اسلام و نگاه اسلام به حقوق بشر است که باید در این خصوص تلاش جدی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر، چهل و یکمین پیشن نشست همایش بین المللی «۷۵ سال اشغالگری در فلسطین»، به میزبانی دانشگاه علوم اسلامی رضوی و همکاری جامعه المصطفی العالمیه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار شد. در ابتدا مولوی نظام الدین نعمانی رئیس حج و زیارت ولایت بادغیس افغانستان با موضوع «وحدت جهان اسلام در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی»، مرتضی مرتضوی کاخکی (استادیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی)، با موضوع «ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین» و حجت الاسلام مقصود علی دومکی بلوچ (رئیس بنیاد فلسطین ایالت بلوچستان پاکستان) با موضوع تاریخ اشغالگری رژیم صهیونیستی و شکل‌گیری نهضت فلسطین به ارائه بحث پرداختند.

در بخش انگلیسی زبان نیز دکتر محمدابراهیم روشن ضمیر (دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی) با موضوع نقش اندیشه‌های امام خمینی (ره) در تحولات فلسطین و دکتر عمیر آفتاب (مدرس زبان انگلیسی در لاهور پاکستان) با موضوع بررسی تاریخی فلسطین: ۷۵ سال استعمار و اشغال شهرک نشینی به طرح دیدگاه خود پرداختند.

مولوی نظام الدین نعمانی، پس از ایراد سخنانی پیرامون لزوم وحدت جهان اسلام در مقابل رژیم غاصب صهیونیستی که از آن به عنوان جرثومه فساد در منطقه و ریشه مشکلات جهان اسلام یاد کرد، به قرائت چند شعر از سروده‌هایشان پرداخت و در پایان آرزوی خود را آزادی فلسطین و وحدت جهان اسلام عنوان داشت.

دکتر مرتضوی صحبت‌های خود را با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون مساله فلسطین و اسرائیل و تاکید بر ایجاد حصر و تحریم اقتصادی این رژیم آغاز کرد.

وی در ادامه با بیان این نکته که نظام سلطه از قدرت سیاسی و اقتصادی خود برای تسلط بر جهان اسلام استفاده می‌کند، به ارائه توضیحاتی درباره اقتصاد رژیم صهیونیستی از جمله نقاط قوت (اقتصاد دانش بنیان، نیروی کار آموزش دیده، نیروی کار ارزان مبتنی بر تبعیض و..) و نقاط ضعف (تجربه بحران‌های اقتصادی تاریخی، آسیب پذیری از نوسان قیمت نفت، تجربه تورم‌های بالا و..) اقتصاد این رژیم مبادرت کرد.

مرتضوی با ارائه آمار دقیقی از ظرفیت‌های اقتصادی این رژیم و کشورهایی که با آن تبادل اقتصادی بالایی دارند (از جمله ترکیه، ایالات متحده و نظایر آنها)، به کریدورهای اقتصادی چهارگانه بین‌المللی اسرائیل اشاره کرده و ظرفیت کشورهای اسلامی برای اعمال تحریم علیه این رژیم را مورد تبیین قرار داد.

به نظر وی، ظرفیت اقتصادی کافی برای تحریم اثرگذار علیه رژیم صهیونیستی در کشورهای اسلامی وجود دارد، اما این وابسته به عزم این کشورها است.

در بخش پایانی سخنرانی به زبان فارسی، حجت الاسلام دومکی، ضمن ارائه توضیحات تاریخی مختصری از چگونگی شکل‌گیری رژیم صهیونیستی، از حمایت‌های همیشگی آمریکا و انگلیس و سایر کشورها از این رژیم انتقاد کرد.

وی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم تصریح کرد که وارثان سرزمین مقدس مسلمانان هستند و صهیونیست‌ها وارثان فرعون و نمرود می‌باشند.

حجت الاسلام دومکی اظهار داشت: ملت پاکستان به رهبری مرحوم محمدعلی جناح و علامه اقبال لاهوری همواره حامی مردم فلسطین بوده است.

در پایان وی با اشاره به وعده صادق امام خمینی و آیت الله خامنه ای مبنی بر آزادی حتمی فلسطین سخنان خود را به پایان برد.

در بخش سخنرانی‌های انگلیسی، دکتر محمدابراهیم روشن ضمیر، دانشیار دانشگاه علوم اسلامی رضوی، به ارائه سخنرانی پرداخت و پس از اهدای سلام به ملت فلسطین، به نقش اندیشه‌های امام خمینی در روند فعلی مقاومت فلسطین اشاره کرد.

روشن ضمیر در ادامه با یادآوری روند تاریخی شکل‌گیری رژیم غاصب صهیونیستی به جایگاه مهم انقلاب اسلامی ایران در صورت بندی فرهنگ مقاومت و حمایت از ملت فلسطین اشاره نمود.

در این راستا وی به ذکر مستندات تاریخی از جمله نقش دولت بریتانیا در مهاجرت یهودیان به فلسطین و شکل‌گیری دولت جعلی اسرائیل، اشاره به جنگ‌های اعراب با اسرائیل و شکست مطلق اعراب در این جنگ‌ها، تلقی کشورهای عربی از مواجهه با اسرائیل به عنوان یک مساله عربی و نه اسلامی، تحول رویکرد به مساله فلسطین با پیروزی انقلاب اسلامی و سخنان امام خمینی درباره فلسطین و دمیده شدن روح تازه‌ای به مقاومت فلسطینی و در نهایت حمله اسرائیل به لبنان و شکست مفتضحانه این رژیم در مقابل جوانان حزب الله که تحت تأثیر اندیشه‌های انقلاب اسلامی ایران بودند پرداخت.

ارائه خلاصه‌ای از دیدگاه‌های امام خمینی (قدس سره) درباره فلسطین در ۶ بند بخش پایانی سخنان وی بود.

کد خبر 6098113 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • ظرفیت اقتصادی جهان اسلام برای پایان اشغالگری در فلسطین
  • مارکسیسم چه نگاهی به سیاست بین‌الملل دارد؟
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • آیت‌اللّه العظمی نوری همدانی: اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است/ اسلام «زن‌» را بعنوان اینکه مانند مرد یک انسان کامل است و شایستگی خلیفه الهی بودن را دارد معرفی کرد
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • پیام شی به نشست سازمان همکاری اسلامی
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • سکوت مسلمین در قبال جنایات صهیونیست‌ها زبانه‌های آتش را به جهان اسلام خواهد کشید
  • امیرعبداللهیان: با اتخاذ موضع هماهنگ کشورهای اسلامی، حقوق ملت فلسطین محقق می‌شود