Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان گفت: چند ماه است به دنبال تغییر یک مدیر در استان هستم و بر اساس عملکرد وی به این نتیجه رسیده ام که قطعا باید تغییر کند، اما احساس می کنیم هنوز برای دوستان ما در وزارتخانه این تغییر مدیر سخت است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، محمدجواد فدایی استاندار کرمان صبح امروز در نشست هم اندیشی استاندار با مدیران مسئول مطبوعات و رسانه های استان کرمان اظهار داشت: مسائل مطرح شده توسط مدیران مسئول در این نشست قطعا در برنامه های آینده ما تاثیر می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره حمایت از مطبوعات و مسائل مالی و کاغذ عنوان کرد: کاغذ بحث ملی و در حیطه مسئولیت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است ما نیز در بخش استانداری کرمان مشکلات را منعکس و پیگیری خواهیم کرد.

فدایی افزود: اصل بر این است که بنده و مدیران دستگاه ها پاسخگوی رسانه ها باشیم و اگر نشست های خبری در این مدت برگزار نشده، تعمدی در کار نبوده ضمن آنکه در مدت 8 ماه استانداری بنده، هدف انجام اقدامات دیگری بوده اما به دلیل مشکلات و اتفاقات دیگر در استان حتی نتوانستیم آن برنامه ها را پیگیری کنیم.

استاندار کرمان در ارتباط با پاسخگویی مدیران استانی به خبرنگاران نیز بیان کرد: تصمیم بر این شد که در شورای اداری استان این فرصت را برای رسانه ها فراهم کنیم که بعضی از سوالاتشان را با مسئولین استانی مطرح کنند.

وی با بیان اینکه نشست های خبری برگزار خواهیم کرد، مطرح کرد: اگر بخواهیم خودمان را اصلاح کنیم باید جلوی آیینه بایستیم و انتقاد به این معنا هم پسندیده است اما باید مرز انتقاد با تمسخر روشن باشد و اینکه رسانه ای تیتر تمسخرآمیز بزند و متلک بگوید، به لحاظ روانشناسی اثر منفی می گذارد.

واکنش استاندار کرمان به کاهش محبوبیت خود در جامعه

فدایی ادامه داد: باید بین کار و محبوبیت یکی را انتخاب کرد و باید وظیفه مان را انجام بدهیم. محبوبیت و منفور بودن نباید ملاک باشد و معیار این است که بین خود و خدا آنچه در توان داریم انجام بدهیم.

استاندار کرمان گفت: باید فرد مسئولیت را در شرایطی قبول کند که توانایی دارد و ما از انتقاد استقبال می کنیم.

فدایی با اشاره به اینکه هر کاری بتوانیم برای این استان و مردم نجیب کرمان انجام خواهیم داد، تصریح کرد: ما نیاز به مطبوعات قوی داریم که روی پای خود ایستاده و به ارتقا فرهنگ جامعه کمک کنند و از سوی دیگر صادقانه در جهت اصلاح مدیریت استان و بهبود کارها فعالیت کنند.

وی افزود: مطالبه گری باید تعریف شود و اگر به معنای انعکاس مشکلات مردم و نیازها باشد استقبال می کنیم اما اگر به معنای خواسته های غیرکارشناسی و تحمیل به دولت باشد، نتیجه بخش نیست.

استاندار کرمان تاکید کرد: معتقدم اگر مدیری با تذکر اشکالات را رفع و رفتارش را درست کند، لزومی ندارد آن مدیر را تغییر بدهیم و از سوی دیگر وقتی بخواهیم مدیری را تغییر بدهیم، نمایندگان، وزارتخانه و گروه های سیاسی نظر دارند و میانگین گرفتن این نظرات کار سختی است و معمولا وزارتخانه ها به راحتی مدیران را تغییر نمی دهند.

عدم تغییر یک مدیر ناکارآمد به واسطه پافشاری مسئولین در وزارتخانه

فدایی اظهار داشت: چند ماه است به دنبال تغییر یک مدیر در استان هستم و بر اساس عملکرد وی به این نتیجه رسیده ام که قطعا باید تغییر کند، اما احساس می کنیم هنوز برای دوستان ما در وزارتخانه این تغییر مدیر سخت است هر چند در مدت استانداری بنده، جاهایی که لازم بوده مدیرانی را تغییر داده ایم و از طرفی وقتی بخواهیم مدیری را تغییر بدهیم باید فرد بهتری را انتخاب کنیم و باید مطئمن باشیم که این تغییر، بهبود ایجاد می کند و به نفع استان است.

وی ادامه داد: تذکرات از باب این است که معتقدم برخی مدیران سوء نیت ندارند اما آشنا نیستند و تذکر می دهیم که تغییر رفتار بدهند و این مسئله محسوس است.

استاندار کرمان یادآور شد: موفقیت هر سیستمی به همکاران آن سیستم است و یک مدیر باید همکارانی انتخاب کند که کارآیی داشته و بتوانند کار کنند و در غیر این صورت موفق نخواهند بود.

فدایی درارتباط با درست نبودن اجرای برخی پروژه ها عنوان کرد: احساس می کنم در همه شرایط بهترین تصمیم را گرفته ایم و در این زمینه می توانیم بحث کنیم و استدلال دو طرف را بشنویم.

وی تشریح کرد: برخی از رفت و آمد مسئولان به استان وظیفه آنهاست و باید برخی از مسائل را از نزدیک ببینند و این سفرها بدون نتیجه نیز نبوده است و حداقل در سفر آقای نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور به  جنوب استان کرمان موضوع ساخت 10 هزار واحد مسکونی برای محرومان مصوب و کار هم اکنون آغاز شده است.

استاندار کرمان در خاتمه بیان داشت: اعتباراتی که امسال توانستیم در سفرهای وزرا به استان و جلسات بنده در تهران، بگیریم، ارقام تعجب برانگیزی بوده است که به عنوان مثال رقم یکی از پروژه های آب استان در سال جاری 9 هزار میلیارد تومان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۴۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز سه‌شنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه فرهنگ و اقتصاد دو بال پیشرفت و توسعه هستند، اظهار داشت: اهل رسانه که در نزد مردم معتبر و قلم و سخن نافذ دارند، گنجینه هستند و باید در خدمتگزاری به مردم قلم و زبان خود را به کار گیرند.

از روی حدس و گمان قلم نزنیم

وی با تأکید بر اینکه از روی حدس و گمان سخن نگوییم و قلم نزنیم، افزود: جمهوری اسلامی یک نظام مردمی است، آگاهی دادن به مردم که پایه انقلاب و نظام هستند؛ مانند هوا نیاز است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با تأکید بر اینکه آگاهی دادن درست، کارشناسی، به‌دوراز بداخلاقی‌ها در همه عرصه‌ها موردنیاز است و اهل رسانه اولین گروهی هستند که این وظیفه را انجام می‌دهند، گفت: در این راستا سه وظیفه عمده اهل رسانه اطلاع‌رسانی درست، نقد منصفانه و تبادل آرا است.

حجت‌الاسلام شاهرخی، بیان داشت: یک ملت آزادی‌خواه آزادی را به ارمغان می‌آورد، آزادی قلم در قانون اساسی مورد تأکید است، اهل رسانه می‌توانند در رشد و کمال ملت مؤثر باشند.

وی بر لزوم انتقاد سازنده، بر اساس آمار، اخلاقی و پرهیز از تهمت، بی‌اخلاقی و... از سوی رسانه‌ها تأکید کرد.

برنامه «اعتلای فرهنگی» خرم‌آباد تدوین و اجرا شد

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نماینده ولی‌فقیه در استان وظایفی بر عهده دارد، در ارتباط با امام‌جمعه خرم‌آباد نیز برنامه‌ای تحت عنوان «اعتلای فرهنگی» شهر تدوین کرده‌ایم.

حجت‌الاسلام شاهرخی با اشاره به همکاری مدیران اجرایی و تشکل‌ها و دنبال‌کردن هشت مسئله اساسی شهر با بهره‌گیری از ۲۵ کارشناس در این راستا، بیان داشت: ترویج سبک زندگی اسلامی در نهاد خانواده، توجه به حجاب و عفاف در جامعه، ارتقای کیفی مراسم نمازجمعه، بزرگداشت سالروز اقامه اولین نمازجمعه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بسط و گسترش جهاد تبیین باهدف بصیرت‌افزایی و بیان خدمات نظام و توطئه دشمنان در جنگ شناختی، ارتقای کیفیت مدیریت مساجد، ارتقای روحیه پهلوانی و ترویج آموزه‌های اخلاقی در بین ورزشکاران، انسجام‌بخشی دررابطه‌با تشکل‌های فرهنگی از جمله هشت مسئله اساسی بوده که دنبال شده است.

وی بیان داشت: ۵۸۳ برنامه نیز در راستای این هفت مسئله در شهرستان‌ها برگزار شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در عرصه فرهنگ ۱۲ مسئله راهبردی در استان احصا شده است، گفت: ایجاد هیئت‌های اندیشه‌ورز، ایجاد مجمع مشورتی جوانان دفتر نماینده ولی‌فقیه، بازدید از نقاط مختلف و رصد وضعیت، تعامل با نهادهای دولتی، اجتماعی و فرهنگی از جمله اقدامات دراین‌رابطه بوده است.

حجت‌الاسلام شاهرخی با بیان در حوزه روحانیت هفت برنامه راهبردی را احصا و پیش‌بینی کرده‌ایم، گفت: رصد مدارس حوزه علمیه، ارتباط با طلاب و روحانیون، ارتقای سطح آموزشی و دینی حوزه‌های علمیه و... از جمله اقدامات در این زمینه بوده است.

«سخن درمانی» برای لرستان نتیجه‌ای ندارد

وی با اشاره به تعریف هشت راهبرد در حوزه جوانان، گفت: در عرصه اقتصاد نیز راهبردها و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان در ادامه سخنان خود با اشاره به نامه‌نگاری با سران قوا در رابطه مسائل و مشکلات مردم لرستان، افزود: وضعیت استان را بیان کردیم، سخن درمانی و دیدار درمانی در لرستان نتیجه ندارد، لرستان نیازمند کاردرمانی است.

حجت‌الاسلام شاهرخی، گفت: نظام خدمات اساسی انجام داده، اما شاهد توسعه متوازن در لرستان نیستیم، لرستان نیازمند تحول همراه با جهش است.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم امید آفرینی در جامعه در کنار بیان مسائل و مشکلات از سوی رسانه‌ها، عنوان کرد: اطلاع‌رسانی ما همیشه بر پایه آمار و اطلاعات دقیقی بوده، ورود ما از باب هدایت و نظارت در مسائل است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به بازدید از ماشین‌سازی خرم‌آباد و روند مطلوب فعالیت این واحد اقتصادی، گفت: برخی از مصوبات سفر در مورد آن انجام و برخی هم باید عملیاتی شوند.

حجت‌الاسلام شاهرخی در ادامه سخنان خود با تأکید بر لزوم پرهیز از تمسخر و تخریب مدیران و مسئولان از سوی رسانه‌های استان، افزود: اهل رسانه باید کمک کنند مشکلات استان حل شود و نقدها منصفانه باشد، همچنین کسی حق ندارد مقابل انتقاد سازنده و همراه با مستندات و آمار بایستد.

وی در ادامه با تأکید بر لزوم برخورد با استخدام‌های غیرقانونی از سوی دستگاه‌های نظارتی، گفت: بعضی کارها ظاهرش قانونی و باطن آن تبعیض است و این را به سازمان بازرسی هم اعلام کرده‌ایم.

کد خبر 6093100

دیگر خبرها

  • درخواست ترامپ برای تغییر نتانیاهو
  • لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ارتش رژیم صهیونیستی: ظرف ۷۲ ساعت تکلیف روشن می‌شود
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده