Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به راه‌اندازی مرکز نوآوری در حوزه نفت و گاز در این دانشگاه گفت: این دانشگاه ارتباط بسیار تاثیرگذاری با صنایع مختلف کشور دارد و برای توسعه این امر مدل و برنامه جدیدی را در دست اجرا دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین حسینی تودشکی در مراسم امضای قرارداد میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یکی از شرکت‌های بخش خصوصی به منظور راه راندازی مرکز نوآوری در حوزه نفت و گاز در این دانشگاه، گفت: ارتباط دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنعت در حال توسعه است و برنامه داریم فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی و فناورانه دانشگاه بر اساس نیازهای کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحال مذاکره با شرکت‌های بزرگ است، افزود: برنامه داریم بخش‌هایی از واحدهای تحقیق و توسعه و شاخه‌های نوآوری مرتبط با شرکت‌های بزرگ صنعتی را در داخل دانشگاه مستقر کرده و با ایجاد تعامل اعضای هیات علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان با این مراکز نیازمندی‌ها و مشکلات صنعت را در غالب انجام همکاری‌های مشاوره‌ای، انجام پروژه‌ها و پایان‌نامه‌ها و یا رویش شرکتهای دانش‌بنیان و واحدهای فناور مرتفع کنیم.

معاون پژوهش‌وفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در این راستا واحدهای تحقیق و توسعه چند شرکت بزرگ و دو بانک مستقر هستند و با شرکت مپنا، یک هولدینگ شوینده و دو شرکت معدنی برای استقرار کامپلکس‌هایی از مرکز تحقیق و توسعه و نوآوری آنها مذاکرات صورت گرفته و در مرحله نهایی شدن قرارداد هستند.

وی خاطرنشان کرد: با حضور بخش‌های تحقیق و توسعه شرکت‌ها در داخل دانشگاه بستری فراهم می‌شود تا دانشگاه با نیازهای صنعت ه صورت روزمره آشنا شود و با ارتباط نزدیک و موثر با نمایندگان صنعت با سرعت بیشتر و بسیار هدفمند پیشنهادات خود را برای ارائه راه حل موثر با تایید و تعامل نمایندگان صنعت روی میز قرار داده و این پیشنهادات منجر به انعقاد قرارداد و ایجاد استارتاپ‌ها شود.

دکتر وحید حدادی اصل، رئیس دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم گفت: دانشکده نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر توان بالایی در حوزه آموزشی و پژوهشی دارد.

وی افزود: اولویت ما در راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی این است که بتوانیم بستر حضور دانشجویان به صنعت و کارآفرینی را ایجاد کنیم.

رئیس دانشکده مهندسی نفت دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: به محض انعقاد تفاهم‌نامه زمینه اجرایی سازی آن پیگیری و دنبال خواهد شد.

مهندس غلاملو، مدیرعامل این شرکت خصوصی نیز در این مراسم گفت: پس از امضای این قرار داد به سرعت عملیات اجرایی‌سازی آن آغاز می شود.

وی افزود: بنابراین ما مبلغ مورد نیاز را به دانشگاه ارائه می‌کنیم تا فعالیت ها برای راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی به سرعت انجام شود.

مهندس میرمعزی، رئیس هیات مدیره انجمن مهندسی نفت نیز در این مراسم گفت: اولویت وزارت نفت توجه و حمایت از استارتاپ‌ها است. جلسه‌ای که هفته گذشته در وزارت نفت داشتیم، به این موضوع تاکید شد.

وی اظهار کرد: برنامه داریم راه‌اندازی مرکز نوآوری انرژی که قرار است در دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری بخش خصوصی انجام می‌شود را به عنوان نمونه و الگو در کشور توسعه دهیم.

رئیس هیات مدیره انجمن مهندسی نفت خاطرنشان کرد: بنابراین امیدواریم با سرعت و با استفاده از تجارب و نوآوری‌ها بتوانیم این مرکز را راه‌اندازی کنیم و این اقدام تبدیل به نمونه‌ای عملیاتی برای کشور شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مرکز نوآوری دانشگاه اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند

استاندار مرکزی گفت: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریعتر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه عصر امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی که با حضور وزیر صمت برگزار شد، اظهار کرد: این کنسرسیوم در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب شکل گرفته و توسعه اقتصادی در آن انجام شده و سازوکارهای آن به زودی اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی افزود: اقشار مختلف مردم و هر فردی که توانایی کمک به توسعه اقتصادی را داشته باشد، می‌تواند، عضو این کنسرسیوم شوند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: صنایع، شرکت‌های تعاونی، فعالان بخش کشاورزی و معدنی این استان باید هرچه سریع‌تر به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند و آن را تقویت کنند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد، گفت: انتظار می‌رود انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند.

وی ادامه داد: بزرگترین بحران کشور ناترازی انرژی است، این ناترازی به محیط زیست لطمه وارد کرده و راهکار رفع آن توسعه صنعت ریلی است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده است، اضافه کرد: از سال گذشته هنرستان‌های جوار صنعت در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته‌اند.

مخلص‌الائمه افزود: راه‌اندازی هنرستان‌های دیگر هم در حال پیگیری است.

وی با اشاره به پتانسیل صنعتی استان مرکزی گفت: محصولات شرکت هپکو اراک کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند.

استاندار مرکزی افزود: شرکت هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص‌الائمه ادامه داد: لازم است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران و سایر شهرهایی که مترو دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه آب سنگین اراک به ارزش هر کیلو ۸۰۰ دلار تولید می‌شود، گفت: نفت خام بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد، بر این اساس آب سنگین ظرفیت تولیدی ویژه‌ای در استان مرکزی به شمار می‌رود.

مخلص‌الائمه افزود: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن هم انجام شده است.

کد خبر 751559

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • راه‌اندازی مرکز پرورش ماهیان خاوری در رودخانه قزل اوزن
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند