Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@03:14:44 GMT

بومی‌سازی تجهیزات مترو

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۶۴۲۰

بومی‌سازی تجهیزات مترو

مژده شعاعی در گفت‌وگو با شهرنوشت، در مورد تأمین و نصب تجهیزات ایستگاه‌های مترو، بیان کرد: درحال حاضر در ایستگاه‌های درحال بهره برداری، تجهیزات به طور کامل نصب شده‌اند و تأمین و نصب تجهیزات برای ایستگاه‌هایی که در آینده مورد بهره برداری قرار می‌گیرند متناسب با برنامه زمان‌بندی انجام می‌شود.

او در مورد وضعیت مناسب‌سازی ایستگاه‌ها برای افراد معلول و کم توان، اظهار داشت: نصب آسانسور، پله برقی و تنظیم ارتفاع واگن با سکوی ایستگاه از جمله اقداماتی است که بر عهده ما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های گذشته آسانسور از کشورهای دیگر وارد می‌شد و شرکت مترو هزینه‌ بسیاری در قبال این واردات پرداخت می‌کرد به همین علت این مورد در اولویت آخر برای تأمین تجهیزات قرار داشت. از این رو، برنامه‌ریزی شد تا برای تأمین این وسیله تجهیزاتی، تولید آن داخلی شود.

مدیر پروژه تجهیزات خط ۷ متروی تهران با اعلام این‌که در اقدامی جدید، با توجه به تحریم‌ها مدیریت شهری برای تأمین تجهیزات مترو به سمت تولید داخلی حرکت کرده است، گفت: در دو ماه گذشته کارگروه تخصصی ساخت داخل با حضور افراد صاحب نظر تشکیل شده است. از کارخانه‌هایی که ظرفیت تولید داشتند بازدید شده تا براساس روندهای مشخص شده تولید تجهیزات را انجام دهند. بعد از فرآیند تأمین تجهیزات، نصب وسایل متناسب با برنامه زمان بندی شروع خواهد شد. اولین اقدام این کارگروه بررسی سطح تکنولوژی تجهیزات و اقتصادی بودن تجهیزات بود. برخی از قطعات می‌توانند ساخت داخل باشند، اما از لحاظ اقتصادی راه اندازی یک خط تولید جداگانه به صرفه نباشد. همچنین برخی از تجهیزات نیز در سطح تکنولوژی تولید داخل نیستند. بعد از این مرحله مشخص شد که در هر بسته تجهیزاتی چه تعداد کارخانه توانایی تولید داخل دارند.

او در مورد روند تعیین شده برای تولید داخلی، بیان کرد: ابتدا یک نمونه داخلی ساخته  و به تدریج برنامه برون سپاری توسط کارخانه ارائه می‌شود. در کنار این فرآیند مشخص خواهد شد که تولید باید تحت لیسانس یا مهندسی معکوس باشد و همچنین چه درصدی از آن وسیله موردنظر امکان تولید داخلی دارد.

شعاعی با بیان این‌که اگر این روند ادامه‌دار باشد دیگر برای تأمین آسانسور مشکلی وجود نخواهد داشت، عنوان کرد: درحال حاضر ۲ ایستگاه از خط ۷ دارای آسانسور هستند. همچنین در فاز بعدی ضمن آغاز فرآیند تولید داخل، اتفاقات خوبی برای نصب آسانسور در ایستگاه‌های مترو در نیمه دوم سال رخ می‌دهد.

مدیر پروژه تجهیزات خط ۷ متروی تهران تصریح کرد: درحال حاضر گزارش فرآیند تولید از کارخانه‌ها دریافت شده و سه بسته‌ (آسانسور، پله برقی و سیستم تهویه هوا) ساخت داخل خواهند بود.

به گفته‌ی مشاور کارفرما در خط ۷ متروی تهران در هفته دوم مردادماه، مناقصه ساخت پله برقی و آسانسورها با کارخانه‌های داخل کشور برگزار شد.

کد خبر 450512 برچسب‌ها مترو خط ۷ مترو تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مترو خط ۷ مترو تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ هادی زند از جابه‌جایی ۴۰ هزارو ۳۰۰ نفر از تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و فولاد مبارکه سپاهان با این ناوگان خبر داد و درباره میزان جابه‌جایی مسافر توسط شبکه مترو تهران و حومه در این مسابقه گفت: ایستگاه ورزشگاه آزادی در خط پنج مترو چهارشنبه ۱۲اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مجموع رفت و برگشت پذیرای ۴۰هزارو ۳۰۰تماشاگر فوتبال بود.

وی افزود: در ساعات قبل از شروع بازی ۱۷هزار نفر با مترو به مجموعه ورزشی آزادی انتقال داده شدند و بعد از پایان این مسابقه نیز ۲۳هزارو ۳۰۰ نفر از تماشاگران به این ایستگاه مراجعه و از طریق مترو به ایستگاه تهران (صادقیه) و ایستگاه گلشهر منتقل شدند.

زند خاطرنشان کرد: با توجه به استقبال مسافری و به منظور رفاه بیشتر تماشاگران و مسافران علاوه بر قطار‌های برنامه ریزی شده ۴ حرکت فوق‌العاده نیز اعزام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرقت میلیاردی از مترو تهران
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • دیوید کامرون: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیس برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور