Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کردستان، فاتح بادپروا، دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان امروز، 14 مردادماه در جمع خبرنگاران ‌اظهار کرد: بعد از اتمام مهلت ارسال آثار به چهاردهمین چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان، 202 نمایش داخلی متقاضی شرکت در این دوره از جشنواره شدند.

وی افزود: هیئت انتخاب این دوره از جشنواره متشکل از محمودرضا رحیمی، رحمان هوشیاری، امیر راد، محمدعلی صادق‌حسنی و یاسر خاسب، 28 اثر را برای شرکت در مرحله نهایی جشنواره معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان با اشاره به آثار را‌ه‌یافته در بخش‌های مختلف جشنواره بیان کرد: بر همین اساس، 13 نمایش در بخش آزاد، پنج نمایش در بخش آئینی سنتی، سه نمایش در بخش دگرگونه اجرایی، سه نمایش در بخش بین‌الملل(نمایش‌های داخلی) و چهار نمایش در بخش کودک و نوجوان به مرحله نهایی این دوره جشنواره راه یافتند.

بادپروا، نمایش‌های «بی‌پیش بی‌اجاره» نوشته مهسا افتحی به کارگردانی میثم سرآبادانی از تفرش، «زن اینجا نمانده» نوشته افشین خدری به کارگردانی افشین خدری از سنندج، «دست‌های آلوده» نوشته هاشم پورمحمدی به کارگردای سعید ذبیحی از کرمانشاه، «مبارزه» (زینب پاشا) نوشته و کار مهدی صالحیار از تبریز، «هادی و هدی» نوشته و کار الهه پورجمشید از تهران(مشروط)، «یک وال برای خدا نامه نوشت» نوشته و کار بهنام کاوه از آبادان، «گل پری» نوشته و کار سعید بادینی از زاهدان، «آدم‌های با فرهنگ» نوشته و کار رضا فقیهی از تهران، «محورهای مورد تایید فراخوان» نوشته میلاد حسین‌زاده و محمدرضا جعفری به کارگردانی میلاد حسین‌زاده از آستانه ‌اشرفیه، «گلدی می‌خواند» نوشته و کار سیدعلی فخرحسینی از گنبدکاووس، «اسفند یار هم آری» نوشته و کار حسام خلیل‌نژاد از دامغان، «سانتی‌متر» نوشته و کار سوران حسینی از مریوان و «شکس پای ویلیام» نوشته مصطفی کولیوندی به کارگردانی سعیده عبدالهی از ایلام را نمایش‌های بخش آزاد این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان اعلام کرد.

وی به نمایش‌های بخش آیینی سنتی جشنواره اشاره کرد و گفت: نمایش‌های «باسنگ» نوشته احمد شنبه‌نیا به کارگردانی مرضیه آزادی‌خالص از هرمزگان، «شال برون» نوشته و کار امیر امینی از لاهیجان، «میر نوروزی»(میرمران) نوشته نامق خدایار به کارگردانی نامق خدایار و جلال راوند از مریوان (مشروط)، «باربو» نوشته علیرضا اسماعیلی به کارگردانی علیرضا اسماعیلی از سقز(مشروط) و «حنانی» نوشته و کار نسرین اسماعیلی از تربت جام نیز در بخش آیینی سنتی این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان پذیرفته شدند.

دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان همچنین گفت: «زنان کوهستان» نوشته هارولد پینتر به کارگردانی رحیم عبدالرحیم‌زاده از بوکان، «بریدگی» نوشته نیما ایمان‌زاده و سیاوش جدیدی به کارگردانی نیما ایمان‌زاده از سنندج(مشروط) و «روزن» نوشته و کار مشترک رها سلیمانی و سعید اسدی‌سنگابی از تهران، نمایش‌های بخش دگرگونه اجرایی این دوره از جشنواره تئاتر خیابانی مریوان هستند.

بادپروا، نمایش‌های «بهار میاد» نوشته و کار محمد برومند از تهران(مشروط)، «خون عروسک» نوشته و کار یاسر میرحمیدی از رشت و «ایستگاه عشق» نوشته و کار آلبرت بیگجانی از تهران را نمایش‌های بخش بین‌الملل(نمایش‌های داخلی) اعلام کرد.

وی «شکارچی» نوشته و کار لیلا بیگوند از تهران، «شکست غول بیکاری» نوشته پژمان شاهوردی به کارگردانی شیرین شاهوردی از بروجرد، «آلوده نکنیم» نوشته و کار هیام احمدی از اصفهان و «بازی» نوشته محمدرضا جعفری به کارگردانی مریم مهدی‌پور از آستانه‌اشرفیه را نمایش‌های پذیرفته شده بخش بخش کودک نوجوان چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان برشمرد.

بادپروا در پایان اظهار کرد: 100 اثر خارجی متقاضی شرکت در این دوره از جشنواره بودند که آثار منتخب خارجی متعاقباً اعلام خواهند شد.

یادآور می‌شود، چهاردهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی مریوان با دبیری فاتح بادپروا یکم تا پنجم شهریورماه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان فرهنگی جشنواره تئاتر خیابانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه، نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم‌تبار که پیش از این در چهاردمین جشنواره بین‌المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه رفته بود، رتبه دوم بخش نقاد «منتقدین» جشنواره بین‌المللی مونودرامای تونس را از آن خود کرد.

جشنواره مونودرامای تونس در این دوره با محوریت مقاومت و صلح در حالی برگزار شد که ۱۶ کشور دنیا در آن حضور داشتند و در نهایت نمایش «آلاء» رتبه دوم بخش نقاد «منتقدین» را کسب کرد.

این بخش از جشنواره برگزیده‌هایی مجزا در کارگردانی، بازیگری و نویسندگی نداشت و لوح قدردانی و نشان ویژه خود را به بهترین آثار برای کامل‌ترین نمایش به لحاظ فنی، طراحی، بازیگری، متن، میزانسن و طراحی صحنه اهدا کرد.

از دیگر عوامل نمایش می‌توان از صدا: فرهاد قائمیان، محمدرضا آزادفرد، طراح صدا و موسیقی: علی خاتمی، مدیر تولید: حامد گودرزی، دستیار تولید: محسن صفری، طراح نور: حسین نادری، دستیار کارگردان: محمد قیاسی، علیرضا افیونی، مبین آریا، مشاور طراحی صحنه: سینا ییلاق بیگی منشی صحنه: رضوان مقدسی، طراح پوستر و بروشور: رامین رستمی، مشاور رسانه: ناصر ارباب، مربی اریال یوگا: سپیده صمد پور، طراح حرکت: امیر آقاجان و طراح لباس: سمیه پسندیده‌خواه، نام‌ برد.

کد خبر 6097163 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره مستقل کالیفرنیا
  • محلات میزبان جشنواره منطقه‌ای تئاتر خیابانی
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • راهیابی نمایش خسوف از کاشان به جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • قطار جشنواره هنر‌های نمایش کانون همدان در ایستگاه پایانی
  • قطار جشنواره هنرهای نمایش کانون همدان در ایستگاه آخر