Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@05:49:47 GMT

گسترش همکاری‌ها میان بعثه‌ حج ایران و عراق

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۷۷۷۹

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب سرپرست حجاج ایرانی یکشنبه شب در دیدار با حجت الاسلام والمسلمین دکترشیخ خالد اباذر العطیه رئیس شورای عالی حج و عمره عراق تصریح کرد: ارتباطات وهمکاری ها بین بعثه های حج دو کشور می تواند الگویی مناسب برای دیگر کشورهای اسلامی و عربی باشد.  

نماینده ولی فقیه در امور حج وزیارت افزود: تقویت هرچه بیشتر روابط بین دو طرف می تواند به بهینه شدن برنامه های زیارتی زائران خانه خدا درچارچوب طراحی های دو کشورنیز منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کشورمیزبان هم برای بهینه شدن برنامه زیارت ضیوف الرحمان اقدامات گوناگونی انجام داده است، اظهار داشت: جایگاه وسطح حج می طلبد جامعه اسلامی بیش از این برای کارها و اقداماتی که برای زائران انجام می شود همفکری و همکاری داشته باشد.

وی افزود: ما آمادگی داریم برای تقویت هبستگی و برادری دینی و فردای بهتر برای زیارت حرمین شریفین کمک نموده و وظیفه خود را ادا کنیم.

درادامه این دیدار رئیس بعثه حج عراق نیز به عمق علاقه و دوستی بین دوملت همسایه ایران و عراق اشاره کرد و با بیان اینکه همکاری بین بعثه های دو کشور از زمان شکل گیری نظام نوپا در عراق ادامه داشته، تصریح کرد: روابط دو ملت به قرن ها قبل باز می گردد  و تفرقه ها و توطئه چینی ها نمی تواند در آن خللی وارد کند.

حجت الاسلام والمسلمین خالد العطیه با اشاره اینکه همکاری بعثه های دو کشور می تواند الگوی دوستی و برادری برای سایر کشورهای اسلامی باشد، افزود: شورای عالی حج و عمره عراق از تجارب بعثه حج جمهوری اسلامی ایران در زمینه ارائه خدمات به حجاج سال هاست که استفاده کرده است.

وی اضافه کرد: روابط مستحکمی بین دو بعثه وجود دارد و فواید آن متوجه حجاج خانه خدا می شود.

حجت الاسلام والمسلمین نواب نیز در ادامه این دیدار با بیان اینکه با پیروزی انقلاب اسلامی گرایش به دین ومعنویت درجهان بویژه کشورهای اسلامی بیشتر شده است، اظهار داشت: دشمنان که احساس خطر کرده اند ازهمان تاریخ، به اسلام هراسی دامن زده و توطئه های مختلفی علیه مسلمانان طراحی می کنند.

نماینده ولی فقیه افزود: مکه و مدینه دو خاستگاه مهم جهان اسلام است و مسلمانان به این سرزمین و عبادت در آن علاقمند هستند و آن را از وظایف دینی شان می دانند.

وی اضافه کرد: درموسم حج مسلمانان می توانند با تکیه بر اخوت و برادری دینی، در کنار هم به گسترش ارتباطات دینی کمک و زمینه به هم پیوستن کشورهای اسلامی را فراهم آورند.

بر پایه این گزارش در پایان این دیدار که رئیس سازمان حج وزیارت و جمعی از مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج نیز حضور داشتند روسای بعثه حج جمهوری اسلامی ایران و عراق ابراز امیدواری کردند که حج امسال، به خوبی و آرامی برگزار شود و حجاج سالم به اوطان شان بازگردند.                 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران و عراق جامعه اسلامی جمهوری اسلامی ایران عراق مسلمانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین الملل که در این همایش ریاست پنل سلامت را برعهده داشت، ضمن اشاره به توانمند‌های حوزه سلامت و فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری در آفریقا، اهمیت گسترش تعاملات با کشور‌های آفریقایی را تشریح کرد.

در این پنل، مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، مدیران سندیکا‌های دارو، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، مدیران شرکت‌های دارو سازی، رئیس انجمن بیمارستان سازی و میهمانانی از کشور‌های زیمباوه، مالی، اتیوپی و الجرایر حضور داشتند.

اعضای پنل ایرانی از حوزه‌های دارو، درمان و گردشگری سلامت، تجهیزات پزشکی، آموزشی، توسعه، جمعیت هلال احمر، سازمان سازمان انتقال خون، انستیتو پاستور ایران، ضمن توضیح درباره توانمندی صادراتی حوزه کاری خود، خواستار افزایش سطح تعلامات با کشور‌های آفریقایی شدند.

درادامه، میهمانان آفریقایی با تمجید از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، علاقمندی خود را جهت گسترش همکاری تجاری با حوزه سلامت ایران اعلام کردند.

نیکنام در پایان گفت: گسترش همکاری ایران و آفریقا در حوزه سلامت قابل پیگیری است و انتقال تجارب و خدمات سلامت به این کشور‌ها وجود دارد.

به گزارش آنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه  ۸ اردیبهشت با حضور رئیس جمهور افتتاح و به مدت پنج روز ادامه دارد. این نمایشگاه میزبان ۲۰۰۰ صاحب نظر از ۸۰ کشور می‌باشد و ۸۰۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه توانمند‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • سفارت آمریکا در بغداد مرکز گسترش انحرافات اخلاقی است
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • تاکید عراق برلزوم افزایش همکاری‌ها برای متوقف کردن جنایات تل‌آویو