Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسمی گفت: با توجه به وقوع سیل اخیر در استان‌های اصلی تولید، پیش بینی می‌شود که تولید قزل آلا نسبت به سال قبل ۳۰ درصد کاهش یابد.

 

ارسلان قاسمی مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تاثیر وقوع سیل بر تولید ماهی اظهار کرد: با توجه به وقوع سیل در ۴ استان عمده تولیدکننده قزل آلا و از بین رفتن بخشی از مزارع پرورش پیش بینی می‌شود که تولید قزل آلا نسبت به سال قبل حدود ۳۰ درصد کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بازار محصولات شیلاتی تابع عرضه و تقاضا نیست، افزود: حضور واسطه‌ها و دلالان در نحوه توزیع آسیب جدی به بازار می‌زند، اما در فصل تابستان به سبب فرهنگ مصرف، قیمت نوسان چندانی ندارد.

قاسمی از افزایش تولید میگو، ماهیان کپور و خاویار نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: البته از الان نمی‌توان درصدی برای رشد تولید اعلام کرد و در فصل پاییز می‌توان تصویر روشن تری از تولید ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: پیش بینی تولید ۱۴۰ هزار تن قزل آلا در سال ۹۸/ حداکثر قیمت هر کیلو قزل آلا در خرده فروشی‌ها ۳۸ هزار تومان

این مقام مسئول با اشاره به اینکه قانون انتزاع ضربه مهلکی به بخش کشاورزی وارد کرد، بیان کرد: بنده از ابتدا با اجرای قانون انتزاع مخالف بودم چرا که در تمامی کشور‌ها کار‌های تخصصی به وزارت خانه‌های مربوط واگذار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه وزارت جهاد کشاورزی تخصصی در امور بازرگانی ندارد، گفت: براین اساس وزارت بازرگانی به هر نحوی باید اجرا شود تا امور مربوط به تنظیم بازار داخل و خارج را بر عهده بگیرد چرا که اجرای قانون انتزاع موجب شد تا در سال‌های اخیر به جای بحث تنظیم بازار در حوزه داخلی و خارجی، رسیدگی و نظارت بر خرید و فروش فقط محلی برای توزیع رانت شد.

مدیر عامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه وزارت جهاد کشاورزی هیچگونه تخصصی در امر بازرگانی ندارد، از این رو باید به امور مربوط به تولید و رونق تولید بپردازد و امر تجارت به وزارت خانه مربوط واگذار شود.

انتهای پیام/

وزارت جهاد کشاورزی تخصصی در امور بازرگانی ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی صادرات واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۷۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: از ابتدای فروردین ماه ۱۳۹۷ تا چهاردهم اسفند ۱۴۰۲، میزان تعهدات ارزی صادرکنندگان استان ۲۰۰ میلیون یورو بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت کردستان، طه سمیعی اظهار کرد: طی سال گذشته در مجموع از ۳۳۴ کارت بازرگانی فعال در حوزه تولیدی و غیرتولیدی در استان کردستان، مجموع ارزش بازگردانده شده حاصل از فعالیت این کارت‌ها، ۲۰۰ میلیون و ۷۳ هزار و ۱۶۴ یورو بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت بازرگانان با استفاده از کارت‌های بازرگانی، ۱۵۵ میلیون و ۴۴ هزار و ۳۴۴ یورو در بخش تولید و یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون و ۴۵۵ هزار و ۵۲۴ یورو نیز در بخش غیرتولیدی تعهد سررسید شده ارزی ایجاد کرده‌اند، افزود: تنها در بخش تولیدی ۹۲ میلیون و ۶۳۷ هزار و ۹۵۷ یورو و در بخش غیرتولیدی نیز ۱۰۷ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۰۷ یورو ارز بازگردانده شده است.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان با اشاره به اینکه در سال گذشته ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است، خاطرنشان کرد: در این مدت ۲۷۹ کارت بازرگانی نیز تمدید شده است.

سمیعی ادامه داد: از مجموع ۳۵۶ کارت صادر شده، ۳۴۲ مورد در حوزه بازرگانی، شش مورد در حوزه صنعت، دو مورد در حوزه معدن و شش مورد نیز در حوزه کشاورزی صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، از نظر تعداد صدور ۴۰ درصد رشد داشته است.

وی به وضعیت کلی کارت‌های بازرگانی دارای اعتبار و فاقد اعتبار در کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در بخش اتاق بازرگانی ۸۰۸ کارت دارای اعتبار و سه هزار و ۳۲۶ کارت فاقد اعتبار وجود دارد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در بخش اتاق تعاون نیز شش کارت بازرگانی فعال و ۱۳۵ کارت بازرگانی فاقد اعتبار وجود دارد و در مجموع از چهار هزار و ۲۷۵ کارت موجود در هر دو بخش، ۸۱۴ کارت فعال و سه هزار و ۴۶۱ کارت نیز غیرفعال است.

کد خبر 749148

دیگر خبرها

  • بخش‌خصوصی به‌شرط وجود زیرساخت‌ها، تجارت خارجی کشور را توسعه می‌دهد
  • ۲۰۰ میلیون یورو ارز حاصل از فعالیت کارت‌های بازرگانی در کردستان بازگردانده شد
  • ۳۵۶ مورد کارت بازرگانی جدید در کردستان صادر شده است
  • ریل ذوب آهن اصفهان پشتیبان توسعه تجارت کشور با جهان
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع