Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@11:57:21 GMT

رابطه اصولگرایان و احمدی‌نژاد ترمیم می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۵۹۰۶۸

رابطه اصولگرایان و احمدی‌نژاد ترمیم می‌شود؟

محمدرضا باهنر می‌گوید در جریان اصولگرایی و حتی نواصولگرایی تاکنون هیچ بحثی برای ائتلاف با آقای احمدی‌نژاد انجام نشده و بعید است که صحبتی هم پیش آید.

به گزارش ایسنا، روزنامه شرق نوشت: عباس امیری‌فر، از نزدیکان سابق و از برائت‌جویان اخیر محمود احمدی‌نژاد، در حالی مدعی شده که رئیس سابق دولت دو سال است که به دنبال گرفتن وقت ملاقات از مقام معظم رهبری است، اما به او وقت داده نشده که اسدالله عباسی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی دولت دوم احمدی‌نژاد و سخنگوی فعلی هیئت‌رئیسه مجلس، هم اخیرا گفته بود که هیچ صحبتی بین اصولگرایان مبنی‌بر جذب احمدی‌نژاد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اصولگرایان و رسانه‌هایشان مدت‌هاست سیاست کلی بایکوت و سکوت خبری را در مورد احمدی‌نژاد در پیش گرفته‌اند. به‌جز مصاحبه اخیر فارس با او که صرفا روایت خبرنگارش از آن دیدار منتشر شد و احمدی‌نژاد فایل مصاحبه را به آنها نداد، تقریبا هیچ ردی از رئیس سابق دولت که از قضا این روزها زیاد هم سفر می‌کند، در رسانه‌های اصولگرایان دیده نمی‌شود؛ به‌جز دو مورد اخیر. تا اینجای کار می‌دانیم که یک‌بار قالیباف فروردین‌ماه به دیدن احمدی‌نژاد رفته و ماه رمضان هم جامعه اسلامی مهندسین به کارگردانی باهنر و خواهرزاده‌اش هاشمی‌ثمره او را  برای افطاری دعوت کردند؛ همان افطاری‌ای که ورود احمدی‌نژاد منجر به خروج ناطق‌نوری از مراسم شد.

باهنر درباره آن دعوت گفته بود: «این دعوت واقعا یک دعوت عام بود و ایشان در همان قالب به مراسم تشریف آوردند، اما در جریان اصولگرایی و حتی نواصولگرایی تاکنون هیچ بحثی برای ائتلاف با آقای احمدی‌نژاد انجام نشده و بعید می‌دانم که صحبتی هم پیش آید. از طرفی پیش‌تر فعالیت‌ها و حضور آقای احمدی‌نژاد هم برای ریاست‌جمهوری انجام شده بود که منتفی شد، اما اینکه ایشان برای انتخابات مجلس بخواهد با حزبی به میدان بیاید یا نه را باید صبر کنیم و ببینیم. مسئله خیلی کوچکی از نظر اجتماعی بود. شوهر همشیره بنده که پدر آقای ثمره‌هاشمی می‌شود، حدود ۲۵ روز قبل فوت کرده بود و آقای احمدی‌نژاد هم از آنجا که با آقای ثمره‌هاشمی برووبیایی دارند و ارتباطشان خوب است، از تهران برای مراسم ختم به کرمان آمدند. همچنین در مراسم ختمی که در مسجد نور تهران برگزار شد حاضر شدند و همان‌جا از من پرسیدند دعوتتان برای افطاری جامعه اسلامی مهندسین جدی است یا نه؟ من هم گفتم بله؛ ما دعوت کرده‌ایم و هرکس بیاید خوب است که ایشان هم بر همین اساس تشریف آوردند. بنابراین فکر نمی‌کنم علتی جز برای همان رفت‌وآمدهای مرسومی که گفتم، وجود داشته باشد. ضمن اینکه فکر نمی‌کنم خود احمدی‌نژاد هم میلی برای رفت‌وآمد با اصولگرایان داشته باشد».

عباسی هم به خبرآنلاین گفته که در جلسات متعددی که بین اصولگرایان تشکیل ‌شده است، تاکنون بحثی از جذب احمدی‌نژاد در میان نبوده و حتی تاکنون هیچ برآوردی از اینکه حضور احمدی‌نژاد تهدید خواهد بود یا فرصت نداشته‌ایم، ازاین‌رو نشانه‌هایی دیده نمی‌شود که از عزم احمدی‌نژاد برای صف‌آرایی انتخاباتی یا جریان‌سازی خبر بدهد. امیری‌فر هم درباره احمدی‌نژاد گفته که برخلاف نظر رهبری که مذاکره با ترامپ را جایز نمی‌داند و او را آدم بسیار بدی می‌داند، احمدی‌نژاد به ترامپ نامه می‌نویسد و با کمال پررویی می‌گوید ترامپ مرد عمل است! هیچ شخصیتی مثل قالیباف با او ائتلاف نمی‌کند، واقعا باعث تأسف است از این بی‌بصیرتی!

محمدحسین صفارهرندی، وزیر پیشین ارشاد احمدی‌نژاد هم دیروز در یک سخنرانی کدها و هشدارهایی داد که به نظر می‌رسد مقصودش رئیس سابقش بوده است. او گفت: متأسفانه برخی از افراد که روزی در کشور انقلابی بودند و شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر می‌دادند،  امروز ترامپ را مرد عمل می‌دانند و دم از رفاقت با دشمنان می‌زنند. اشاره غیرمستقیم او به نامه‌نگاری‌های محمود و تعابیری است که به‌تازگی رئیس سابق دولت درباره ترامپ به کار برده است. صفارهرندی در ادامه هم هشدار داده است:  برخی می‌خواهند در کشور جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب را کنار بزنند و جریان بدلی و خطرناک را که هیچ امتحانی در عرصه‌های مختلف جامعه نداشته است، سر کار بیاورند. به جز جریان برانداز  که مدت‌هاست شعار  اصلاح‌طلب اصولگرا دیگه تمام  ماجرا سر داده، تنها جریانی در داخل که معتقد است اصولگرایان و اصلاح‌طلبان هر دو یک جریان هستند و خود را منادی یک جریان متفاوت یا سوم بر مبنای عدالت‌محوری می‌داند، جریان احمدی‌نژاد است.
ناصر ایمانی، تحلیلگر سیاسی اصولگرا، هم معتقد است که اتفاقی میان احمدی‌نژاد و اصولگرایان حتی قالیباف قرار نیست رخ دهد. او به انتخاب گفته که «اخبار منتشرشده پیرامون دیدار قالیباف و احمدی‌نژاد اساسا اهمیت ویژه‌ای ندارد. از این دیدارها نباید خبر ساخت یا خبر تحلیل کرد. واقعیت این است که اگر این دیدار در ماه جاری یا در ماه‌های گذشته اتفاق افتاده باشد، به صورت یک نشست جدی و به منظور رایزنی و تحلیل وضعیت سیاسی نبوده است. در این دیدار نه توافقی حاصل شده و نه مذاکره سیاسی‌ای به منظور بازیگری در آینده تحولات سیاسی کشور اتفاق افتاده است. بنابراین، با توجه به اینکه خبری مستند از دیدار سیاسی و مذاکره جدی میان احمدی‌نژاد و قالیباف وجود ندارد، به نظر می‌رسد دیدار میان دو طرف در حد یک مصافحه فردی بوده و پرداختن تحلیلی به این موضوع تا حدود زیادی نادرست به نظر می‌رسد. امکان توافق و ائتلاف میان این دو شخصیت سیاسی اصولگرا در وضعیت کنونی محال به نظر می‌رسد. در وضعیت کنونی قالیباف در مسیر تشکل و ائتلاف با جریان‌های اصولگرا قرار دارد و بعید به نظر می‌رسد به سمت محمود احمدی‌نژاد گرایش پیدا کند؛ احمدی‌نژاد با هیچ شخصی نه ائتلاف کرده و نه خواهد کرد. او موضع و جایگاه خود را بسیار متفاوت از آن می‌بیند که با شخص یا جریانی خاص توافق کند».
محسن پیرهادی، از نزدیکان قالیباف، هم با اشاره به دیدار اخیر قالیباف و احمدی‌نژاد گفته افرادی که درباره این دیدار صحبت و اطلاع‌رسانی کردند، افراد غیرمسئول و از نزدیکان آقای قالیباف هستند. او گفته که من خودم حضور نداشته‌ام و تا جایی که می‌دانم، جمعی از مدیران بوده‌اند، اما گویا سایر عیادت‌کنندگان همراهشان هم از اعضای مجمع نبوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اصولگرايان محمود احمدی نژاد انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

به گزارس ایلنا، جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می‌شدند اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده‌شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • ببینید | واکنش جالب چهره سیاسی نزدیک به قالیباف به اختلافات شدید اصولگرایان در مجلس دوازدهم
  • (ویدئو) احمدی نژاد: ۴۰ هزار هکتار بدهیم؟ برای قوچ؟! اون هم ارمنی؟!
  • (ویدئو) واکنش عجیب «احمدی‌نژاد» به طرح حفاظت از قوچ ارمنی؛۴۰ هزار هکتار؟ برای قوچ؟! اون هم ارمنی؟!
  • واکنش عجیب احمدی‌نژاد به زیستگاه قوچ ارمنی!
  • تحسین احمدی‌نژاد از خوانندگی مریم امیرجلالی!
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان