Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرگزاری برنااز لرستان؛ فتحی بیرانوند در جلسه شورای اداری  پلدختر ،اظهار کرد: سیلاب فروردین و بارندگی یک نعمت خداوندی‌ست که از آنها حداکثر استفاده می‌شود، ولی شاید بخشی از این اتفاق به‌خاطر عدم توجه به مسائل زیست‌محیطی در گذشته بوده و باید این موارد را در گذشته مورد توجه قرار می‌دادیم، امیدواریم سیل اخیر درس عبرتی برای همگان باشد و نگاهمان به طبیعت نگاه مهربانانه باشد وگرنه در آینده با خشم طبیعت مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه اگر سالانه ده‌ها روز بحث ریزگردها را داریم نتیجه فراموشی محیط‌زیست بوده است ، افزود: کانون‌های ریزگرد در داخل و خارج کشور ایجاد شده و ما مجبور به تنفس‌‌کشیدن هستیم، بنابر این در هر دستگاهی که هستیم باید به موضوع محیط‌زیست توجه داشته و نگاه یکسانی داشته باشیم.

فتحی بیرانوند  با بیان اینکه محیط‌زیست یک مسئله همگانی بوده و مقام معظم رهبری این مسئله را یک مسئله فراجناحی دانسته و فرمودند که مربوط به همه دولت‌ها است،  تصریح  کرد: در جریان سیلاب زیرساخت‌های شهری پلدختر از جمله سیستم فاضلاب تخریب شده‌است که می‌تواند کانون بیماری‌ها باشد، مسئولان باید بازسازی زیرساخت‌های فاضلاب شهر را در دستور کار قرار بدهند.

او گفت : خط قرمز همه ما سلامتی مردم است که اگر به مخاطره بیفتد با مشکلات زیادی روبه‌رو می‌شویم، ادارات آب‌وفاضلاب شهری و روستایی اصلاح سیستم فاضلاب را در دستور کار قرار بدهند و اگر انحام نشود با دستگاه‌های متولی که قصور کنند برخوردهای قانونی خواهیم داشت.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حفاظت محیط زیست خشم سیل طبیعت مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد