Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران گفت: سود صنعت بیمه و همه شرکت‌های بیمه‌ای کشور در طول یکسال به حدود ۹۰۰ میلیارد تومان می‌رسد، اما سایپا به تنهایی بیش از یک هزار میلیارد تومان به بیمه‌ها بدهی دارد که آن را نمی‌پردازد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمد علیپور در  نشست خبری، با اشاره به بدهی سایپا به شرکت‌های بیمه، گفت: سایپا بیش از یک هزار میلیارد تومان به شرکت‌های بیمه بابت بیمه شخص ثالث خودروهای صفر کیلومتر بدهکار است و از پرداخت این بدهی تاکنون خودداری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل سندیکای بیمه گران خاطر نشان کرد: این شرکت‌ها تلاش می کنند با تاخیر در پرداخت بدهی خود به بیمه‌ها، پول را در اختیار خود نگه داشته و سود بیشتری کسب کنند، اما با هر روز تاخیر در پرداخت این بدهی، بیمه‌ها متضرر می‌شوند.

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران تصریح کرد: در مذاکراتی که انجام شده، تاکید کرده‌ایم که ابتدا تکلیف بدهی ها معلوم شود.

علیپور با انتقاد از بی‌انضباطی ترافیکی در کشور گفت: حدود ۳۰ درصد تلفات رانندگی مربوط به راکبان موتورسیکلت بوده، این در حالی است که در بسیاری از کشورها مانند شرق آسیا شمار موتورسیکلت هایشان نسبت به کشورما بیشتر بوده اما تلفاتشان کمتر است.

وی درباره تصویب اساسنامه سندیکای بیمه‌گران نیز گفت: از مشکلات و ایرادها در سندیکا، نبود ضمانت اجرا برای عملیاتی کردن تصمیمات است.

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران با اشاره به اقدامات انجام شده در سندیکا برای توسعه فعالیت‌ها، افزود: کارگروه‌های تخصصصی و فنی توسط سندیکای بیمه تشکیل شده که باعث ایجاد هماهنگی و ارتقای عملکرد این صنعت شده است.

وی درباره اخذ عوارض و مالیات از صنعت بیمه نیز گفت: عوارض باید از فعالیت‌های مضر و ممنوعه اخذ شود، بنابراین نباید از فعالیت‌های بیمه که کارکردی مثبت در جامعه دارد عوارض دریافت شود.

دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ادامه داد: درباره عوارض و مالیات مربوط به فعالیت‌های بیمه با مجلس نیز مذاکراتی داشته‌ایم و اکنون ذهنیت مسئولان نسبت به اخذ عوارض از بیمه اصلاح شده است.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: محمد علیپور بدهی سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۵۹۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز

معاون وزیر نفت در امور گاز با تأکید بر اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران، این موضوع را اقدامی مهم برای تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و رفاه عمومی دانست.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، مجید چگنی در دومین نشست کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها در سال ۱۴۰۳ که با هدف ارائه گزارش وضع مطالبات شرکت‌های گاز استانی در سال ۱۴۰۲ و بررسی چالش‌ها و تمهیدهای پیش­‌بینی‌شده برای امسال برگزار شد، با اشاره به نقش مهم وصول مطالبه‌ها بر تأمین مالی طرح‌های توسعه‌ای کشور و تأمین رفاه عمومی با اتخاذ رویکرد جهادی برای وصول بدهی مشترکان با اولویت ابربدهکاران تأکید کرد.

وی گفت: ارائه مستمر خدمات دولت، رونق اقتصادی کشور در طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی، منوط به تأمین منابع مالی است و یکی از اجزای مطلوب مصادیق آن توجه به وصول مطالبات است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران افزود: مدیران­‌عامل شرکت­‌های گاز استانی به ‌عنوان رئیس کمیته وصول مطالبه‌ها در استان و مدیران مالی این شرکت‌ها به‌عنوان دبیر کمیته، اهتمام ویژه‌­ای به تحقق وصول مطالبه‌ها داشته باشند.

سیدمحمدحسین حسینی، مدیر مالی شرکت ملی گاز ایران نیز گزارشی از فرآیند وصول مطالبه‌ها ارائه و اقدام‌های حوزه مالی این شرکت در این باره را تشریح کرد.

مسلم رحمانی، مدیرهماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران نیز به‌عنوان دومین سخنران نشست، بیان کرد: وصول مطالبه‌ها و بهینه­‌سازی مصرف از اولویت‌های شرکت ملی گاز ایران است و بی‌­تردید حصول به نتیجه در این فرآیند با سختی و مشکلاتی همراه است.

وی ادامه داد: کمک به بخش مولد اقتصاد کشور با هدف جهش تولید، دغدغه جدی شرکت ملی گاز ایران است، اما در صورت نبود همراهی صنایع در پرداخت مطالبات، شرکت در خدمات­‌رسانی با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

مدیران­‌ عامل شرکت‌های گاز استانی هم در این نشست ضمن بیان گزارشی از وضع وصول مطالبه‌ها در حوزه مأموریتشان، پیشنهادهایی به‌منظور تسهیل در این امر ارائه دادند.

براساس این گزارش، کمیته ویژه وصول مطالبه‌ها، برای هماهنگی با هدف گرفتن تصمیم برای اخذ بدهی از مشترکان به‌ویژه بدهکاران عمده تشکیل شده است که در نشست‌های مستمر با رصد اقدام‌های شرکت‌های تابع، تمهیدهای لازم اندیشیده می‌شود و هماهنگی‌های لازم را به‌منظور تسهیل این فرآیند فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • عوارض مصرف بیش از اندازه برنج سفید
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد
  • حمل و نقل عمومی رکورددار تورم در فروردین ۱۴۰۳/ خوراکی‌ها چقدر گران شدند؟
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود