Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  محمد خندان رییس اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی استان از اعلام نتایج و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان پایه هفتم استان زنجان خبر داد. به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان زنجان به نقل از اداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی، نتایج آزمون ورودی دوره اول متوسطه مدارس استعدادهای استان زنجان از طریق نشانی اینترنتی http://hoosh.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

medu.ir قابل دسترسی است.

محمدخندان در این خصوص گفت:جهت مشاهده نتایج، لازم است داوطلبان با درج کد ملّی و رمز ورود به پنل شخصی خود در سامانه وارد شده و از نتایج خود مطّلع شوند و در صورت نداشتن رمز ورود همگام (جهت ورود به پنل شخصی) به مدیر مدرسه یا کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل خود مراجعه نمایند.

وی افزود: پذیرفته شدگان در آزمون به منظور ثبت نام، لازم است حدّاکثر تا پایان مردادماه سال جاری با همراه داشتن مدارک (شامل شناسنامه، کارنامه قبولی پایه پنجم و ششم ابتدایی و دیگر مدارک مورد نیاز) به مدرسه مورد پذیرش مراجعه نمایند عدم مراجعه به مدرسه محل پذیرش در مهلت تعیین شده، به معنی انصراف از تحصیل در آن مدرسه خواهد بود.

رییساداره سنجش و پایش کیفیت آموزشی استان زنجان تصریح نمود: از مجموع  2706 نفر شرکت در آزمون تعداد 200 نفر در مدارس نواحی 1و2 زنجان و در هرکدام از مدارس استعدادهای درخشان ابهر و خدابنده تعداد 50 نفر (دختر و پسر) و 25 نفر نیز در مدرسه استعدادهای درخشان شهرستان خرمدره (پسر) پذیرفته شده­اند.
 وی ادامه داد: زمان ثبت و ارسال درخواست‌های تجدیدنظر برای پذیرفته‌نشدگان این آزمون، از روز سه شنبه 15مرداد98 از طریق همین سامانه خواهد بود و خواهشمند است از مراجعه حضوری به ادارات آموزش و پرورش خودداری نمایند.

 شایان ذکر است: مدارس استعدادهای درخشان هیچ گونه لیست ذخیره ای نداشته و امکان هرگونه نقل و انتقال پذیرفته شدگان در سال اول پذیرش وجود نخواهد داشت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعلام نتایج آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی ثبت نام پذیرفته شدگان مهر 98 مدارس استعداد های درخشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون‌ آموزگاری»
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»
  • امکان بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»
  • ثبت‌ مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • ثبت مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی آموزش و پرورش از امروز
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم