Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با اشاره به اهمیت رسالت خبرنگاران در گام دوم انقلاب گفت: نقش رسانه‌ها و خبرنگاران در بیداری، آگاهی بخشی، هدایت افکار عمومی و روشنگری برکسی پوشیده نیست، خبرنگاران مسئولیت سنگین الهی و تعهد افکار عمومی را بر عهده دارند. ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۹ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، آیت‌الله سید احمد میرعمادی امروز در دیدار با اصحاب رسانه استان که در بیت نماینده ولی‌فقیه در لرستان برگزار شد با بیان اینکه شهید محمود صارمی الگوی خبرنگاران، مظهر صداقت، شجاعت و امانت بوده است اظهار داشت: شهید صارمی ایثارگری، فداکاری و تعهد رسانه‌ای‌ خود را کاملا نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنچه برای خبرنگاران لازم است مسئله صداقت، شجاعت و امانت است و این جلسه بسیار با ارزش، با معنویت و مهم است چرا که موتور محرکه افکار عمومی در این جلسه جمع هستند، همچنین این جلسه قوه عاقله افکار عمومی استان لرستان است.

بازدید مدیرعامل خانه کتاب از تسنیم در آستانه روز خبرنگار/ رسانه‌ها برای حل مشکل کتابخوانی کمک کنندنماینده ولی‌فقیه در خوزستان: رسانه‌ها مردم را به سمت انتخاب آگاهانه هدایت کنندمشهد|فرهنگسرایی که تنها نام رسانه را یدک می‌کشد؛ لطفا این سایت را «به روزرسانی» کنید

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با بیان اینکه رسانه‌های استان لرستان در حادثه سیل خوش درخشیدند عنوان کرد: رسانه‌های استان در سیل اخیر انعکاس بسیار خوبی از اخبار ویرانی‌ها، حوادث و کمک‌رسانی‌های سیل داشتند و در ماجرای سیل نمره عالی گرفتند و چیزی کم نگذاشتند.

وی با اشاره به اینکه رسانه‌های استان لرستان انصافا رسانه‌های سالم، دلسوز و انقلابی هستند بیان کرد: خوشبختانه در استان رسانه‌ای که منحرف باشد و حرفی غیر از مسیر انقلاب بزند نداریم و این ارزش است که انسان حرمت، وقار، منزلت و اعتبار رسانه‌ای خود را حفظ کند و بتواند رسالت رسانه‌ای خود را دنبال کند.

میرعمادی با اشاره به اهمیت رسالت خبرنگاران در گام دوم انقلاب گفت: نقش رسانه‌ها و خبرنگاران در بیداری، آگاهی بخشی، هدایت افکار عمومی و روشنگری برکسی پوشیده نیست، خبرنگاران مسئولیت سنگین الهی و تعهد افکار عمومی را بر عهده دارند از این رو کار رسانه بسیار مهم، حساس و تاثیرگذار است به ویژه در این دوره از تاریخ که دوره  رسانه و یا عصر فضای مجازی نامگذاری شده است.

وی تصریح کرد: امروز عصر رسانه و فضای مجازی است که این فضای مجازی ناشی از تحول  صنعتی و پیشرفت تکنولوژی است و امروز مقابله و جنگ فرق کرده برهمین اساس خبرنگاران در میدان جنگ نرم فعالیت می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: امروز جنگ نرم مهمترین و اساسی‌ترین چالش است که دنیا با آن روبرو است و حتی تمام تعاملات سیاسی، فرهنگی، مذهبی، اقتصادی و غیره در دنیا بر محور رسانه می‌چرخد.

وی با بیان اینکه اهمیت رسانه به ویژه در فضای مجازی بسیار مهم و اساسی است اظهارداشت: در ایران اسلامی یک مرحله مهمی از انقلاب را پشت سر گذاشته‌ایم، چهل سال از اول انقلاب سپری شده و وارد گام دوم انقلاب شده‌ایم و برای اینکه نقش رسانه‌ها در گام دوم انقلاب را متوجه شویم باید به این سوال پاسخ بدهیم که در گام دوم انقلاب با چه مسئله روبرو هستیم؟

میرعمادی با بیان اینکه در گام دوم انقلاب بحث پیشرفت و ترقی کشور با اعتماد به ظرفیت‌های درونی و حفظ استقلال مطرح است، افزود: در گام دوم تقابل بین اسلام ناب و استکبار جهانی است و امروز یک طرف جبهه مقاومت قرارگرفته که بسیار وسیع شده و در مقابل استکبار جهانی قرارگرفته است.

وی با اشاره به اینکه در گام دوم انقلاب شاهد ایستادگی خط مقاومت در برابر خط سازش هستیم عنوان کرد: امروز دنیا متوجه شده که خط مقاومت خط سربلندی، پیروزی و موفقیت است و وقتی سپاه پاسداران  پهباد آمریکایی را سرنگون می‌کند نه تنها ایرانیان بلکه تمام آزادگان دنیا احساس غرور کرده و تشکر می‌کنند.

نماینده ولی فقیه درلرستان بیان کرد:در گام دوم انقلاب به دنبال رشد اخلاق و معنویت هستیم و می‌خواهیم با معنویت و اخلاق حرکت کنیم نه با سلاح مادی و همچنین در گام دوم انقلاب به دنبال بحث تمدن سازی  هستیم که در همین راستا نیازمند خبرنگار و رسانه در تراز انقلاب اسلامی ایران هستیم و باید بسنجیم که رسانه ما مناسب با این هدف هست یا خیر؟

میرعمادی گفت: رسانه‌ها باید در تراز انقلاب اسلامی ایران باشند و خبرنگاران سطحشان را به تراز انقلاب اسلامی برسانند و در این سطح قلم بزنند؛ اگر این افق و آینده روشن را ببینیم می‌توانیم  بفهمیم  در چه جایگاهی قرار داریم و بر اساس احساس مسئولیت، تواتمندی، خوش فکری و دانش به میدان رسانه آمده‌ایم.

نماینده ولی فقیه در لرستان با اشاره به رسالت خبرنگاران در گام دوم انقلاب تصریح کرد: اولین رسالت خبرنگاران در گام دوم انقلاب داشتن مواضع انقلابی و ارزشمداری است، رسانه محافظه کار و سازشکار نمی‌تواند در گام دوم انقلاب نقش آفرینی کند بلکه ما رسانه انقلابی  با روحیه انقلابی جهت دفاع از ارزش‌های انقلابی و قدرت ایستادگی در برابر زور و تزویر می‌خواهیم.

وی خاطرنشان کرد: ایستادگی در برابر صاحبان قدرت و ثروت  و مبارزه با فساد از دیگر رسالت‌های خبرنگاران در گام دوم انقلاب است، امروز برای رسانه‌ها افتخار است که ریشه مبارزه با فساد به دست آنها بوده استکه این روشنگری رسانه‌ها مایه امید است. 

نماینده ولی فقیه درلرستان تلاش برای تبیین و تحقق بیانیه گام دوم انقلاب را از دیگر رسالت‌های خبرنگاران در گام دوم انقلاب دانست و اظهارداشت: مقام معظم رهبری در این بیانیه توجه به جوانان را مطرح کرده‌اند و باید ببینیم رسانه‌ها فقط این بیانیه را تکرار کردند یا تبیین و باید ببینیم رسانه‌ها برای حاکمیت مدیریت جوان در استان، نماینده جوان در استان چکاری انجام دادند و چند درصد مدیران جوان، متعهد و انقلابی هستند.

وی مطالبه‌گری را از دیگر رسالت‌های خبرنگاران دانست و افزود: مطالبه گری حق گرایانه از دیگر رسالت‌های خبرنگاران است و رسانه‌ها باید این مطالبه‌گری را به گفتمان عمومی تبدیل کنند، در مطالبه‌گری اقراض سیاسی و جناحی را دخالت ندهند و توجه کنند منافع استان را در نظر بگیرند نه منافع شخصی و مدیران چراکه پویایی، نشاط ، شادابی و پیشرفت  خبرنگار در مطالبه گری است.

میرعمادی عنوان کرد:مقام معظم رهبری اولین مطالبه گر است و خبرنگاران باید الگو بگیرند، به دنبال حق مردم باشند و رسانه باید زبان مردم باشد نه متملق دستگاه و مدیر، رسالت رسانه روشنگری است نه تملق گویی،امروز حق مردم و منافع استان احیا شودو همچنین رسانه‌ها باید پاسخگوی مردم نه دستگاه و مدیر باشند.

وی بیان کرد: بیان مطالب واقعی و امید آفرین از دیگر رسالت‌های خبرنگاران است و با توجه به شرایطی که امروز در جامعه داریم در هیچ دوره‌ای نداشته‌ایم،دستاوردها و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را باید گسترش بدهیم چرا که گسترش امید توسط رسانه‌ها در جامعه از مهمترین رسالت‌های رسانه‌هاست و باید اخبار امیدبخش را به مردم منعکس کنیم با دروغ نمی‌خواهیم امیدبخشی کنیم.

نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: امید مایه پیشرفت و یاس جزء گناهان کبیره است، رسانه‌ها سیاه نمایی نکند  بلکه مطالب واقعی وامید آفرین منتشر کنند و به جامعه امید بدهند.

وی تصریح کرد: اگر خبرنگاری نقد مشفقانه و خیرخواهانه داشته باشد مدیران باید سعه صدر داشته باشند و انتقادپذیر باشند و هرگاه خبرنگاری از مدیری انتقادی به دور از توهیت، تهمت و تخریب کرد و آن مدیر شکایت کرد طرف آن مدیر بنده هستم و همواره مدافع رسانه‌های انقلابی و مومن هستم و تا زمانی که اینجا هستم اجازه نمی‌دهم خبرنگار مومن و انقلابی آسیب ببینند.

میرعمادی گفت: جهت پیشرفت و منافع استان رسانه‌ها باید متحد و منسجم باشند این خطر دو دستگی نباید اتفاق بیفتد و شان خبرنگار این نیست که به خبرنگاران توهین کنند چراکه قلمی که برای هوای نفس است معلوم است.

نماینده ولی‌فقیه در لرستان اظهار داشت: رسانه‌ها دو دستگی را کنار بگذارند و متحد شوند چرا که بهترین حافظ منافع استان خبرنگاران هستند، رسانه‌ها از دو دستگی و تبدیل شدن به رسانه‌های اجیری پرهیز کنند و شان خود را حفظ کنند و به خاطر مبلغی شان و جایگاه خود را نادیده نگیرند.

وی افزود: اصحاب رسانه قشر نخبه، فرهیخته و پیشگام در مدافع حقوق مردم هستند و نباید درگیر مسائل حاشیه‌ای و اختلافات درونی شوند.

میرعمادی عنوان کرد:گاهی اوقات مطالب نوشته می‌شود که سنگین است و احساس می‌شود دانش رسانه‌ای و بنیه  علمی وجود ندارد بر همین اساس باید برای نوشتن مطالب مطالعه کنید البته مشکل این است که خبرنگاران استان در کارشان تقسیم‌بندی تخصصی نشده‌اند. 

وی تصریح کرد: تلاش و تبلیغ در حوزه فرهنگ دینی و پیگیری منویات رهبری حقی است بر گردن رسانه‌ها و رسانه‌ای که منویات رهبری را دنبال نکند به ملت، کشور و خون شهدا  جفا کرده است و همچنین جهت گسترش فرهنگ ایثار و شهادت، نماز جمعه، عفاف و حجاب، دین و دیانت مردم باید مطلب ارائه دهند.

انتهای پیام/ح

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، در این مراسم باشکوه پس از قرائت قرآن کریم، جمعی از بزرگان طوایف عراق و خوزستان در خصوص مجاهدت ها و اقدامات شایسته آیت الله موسوی جزایری در سالیان گذشته، سخنانی ایراد کردند.   بسیاری از بزرگان طوایف و عشایر عراق به فعالیت های آیت الله جزایری در کشور اشاره کرده و نقش این عالم بزرگوار را در اتحاد بین اعراب کشور عراق و خوزستان موثر دانستند؛ همچنین خواستار حضور بیشتر وی در کشور عراق شدند.   ناصر سودانی نماینده پیشن اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت: قطعا برگزاری چنین مراسمی، تجدید بیعت با مقام روحانیت، مرجعیت و ولایت فقیه است.   وی افزود: این گونه مراسمات موجب همبستگی اجتماعی در جهت ایجاد انسجام‌ ملی و رفع کدورت ها و اختلاف‌ها با محوریت روحانیت و مرجعیت بوده و اثر مثبتی دارد.   این استاد دانشگاه بیان کرد: تکریم شخصیت های دارای جایگاه علمی، اخلاقی، تربیتی، سیاسی، اجتماعی، جهادی و انقلالی برای نسل‌های جدید به عنوان یک الگو تلقی شده و خدمات شایسته این بزرگواران بهتر معرفی می شود.

وی تصریح کرد: امیدواریم برپایی چنین مراسماتی رو به افزایش بوده تا نسل جدید ما بیشتر با بزرگان خود آشنا شوند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا موسوی جزایری فرزند آیت الله جزایری گفت: ابتدا لازم می‌دانم که از حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام‌ جمعه اهواز و همچنین دیگر شخصیت‌هه به دلیل برگزاری آیین نکوداشت آیت الله موسوی جزایری تشکر کنم و امیدوارم این مراسمات به طور مداوم برقرار باشد.   وی با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل و تکریم از شخصیت یک عالم ربانی افزود: راه اندازی مراسمات تکریم و تجلیل علما، دانشمندان و انسان های خادم لازم و ضروری است.   در پایان این مراسم آیت الله موسوی جزایری بیان کرد: برما واجب است تا از همگان به ویژه برادران عراقی تشکر و تقدیر کنیم.
 
وی با اشاره به اینکه برادری و محبت بین عشایر عراق و خوزستان از مهمترین مطالبات ما است افزود: هنگامی که برای کسب علم نزد آیت الله خویی به کشور عراق عزیمت کردم، شاهد مهمان نوازی و جوانمردی مردمان این خطه بودم.

آیت الله موسوی جزایری ایران و عراق را ۲ کشور مقتدر دانست و گفت: اگر این ۲ ملت، متحد شوند هیچ کشور مستکبری نمی تواند مقابل آنها ایستادگی کند همانگونه که در جریانات اخیر، آمریکایی ها رژیم صهیونیستی را از رویارویی با ایران منع کردند.   وی افزود: از همه مردم و سیاستمدارن می خواهیم تا بین این ۲ کشور دوستی رواج پیدا کند البته این اتحاد به امید خدا روز به روز بیشتر می شود.   بر اساس این گزارش، آیت الله موسوی جزایری سال ها به عنوان نماینده ولی فقیه و امام‌جمعه اهواز در استان خوزستان خدمت کرد و اکنون زعامت حوزه های علمیه استان خوزستان را برعهده دارد. وی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری به عنوان نماینده مردم تهران برگزیده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم عزاداری شهادت حضرت امام صادق (ع) در بیت نماینده ولی فقیه در خوزستان
  • روحانیت در دفاع از دین جان و مال را فدا می‌کند
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • خطبه های نماز جمعه نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان
  • انتقال زائران حج تمتع از مدینه به مکه با قطار سریع‌السیر
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • حماسه «وعده صادق» روایت فتح می‌خواهد
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد
  • اهمیت عملیات وعده صادق مانند تسخیر لانه جاسوسی است