Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیدکاظم نورمفیدی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره انتقاداتی که به وی در شبکه های اجتماعی مطرح می شود، اظهارکرد: انتقاد به تعبیر امام (ره) از الطاف الهیه بوده و در زندگی انسان متفکر لازم است که این مسأله وجود داشته باشد.

وی با بیان این که اگر انتقاد نبود جوامع بشری رشد و تکامل پیدا نمی کردند، افزود: تکامل علوم در نتیجه نقدها به مسائل مختلف ایجاد شده و پیشرفت در زمینه های مختلف را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نورمفیدی گفت: من از انتقاد در زمینه مختلف استقبال کرده و همواره افرادی را به این کار تشویق و ترغیب می کنم. در جلسات تفسیری خود همواره از علما، مستمعان و غیره می خواهم که اگر نقد علمی دارند، بیان کنند.

وی تصریح کرد: نقد و انتقاد باید در جامعه وجود داشته باشد و نبود آن عیب است اما این امر با تخریب و توهین و جهل و دروغ فرق می کند زیرا به این ها نقد گفته نمی شود.

نورمفیدی با بیان این که تخریب ها قبل از انقلاب هم وجود داشته، اضافه کرد: حتی شخصیت امام (ره) را هم تخریب کرده و اعلام می کردند که افکار وهابیت را ترویج می کند.

وی گفت: بعد از انقلاب تخریب ها به شکل و نحو دیگر انجام می شود و ادامه دار است و هیچوقت در مقابل این تخریب ها و تهمت ها نایستادم و از خودم دفاع نکردم و ممکن است عده ای این دفاع نکردن را بر درست بودن آن حمل کنند.

وی افزود: اما زمانی که کسی در زندگی خود مشق و سیره ای داشته باشد خود را به این سخنان مشغول نمی کند. یک عالم وظایف دینی و اجتماعی دارد و ما باید به این وظایف درست عمل کنیم و اگر خود را درگیر انتقادها و تخریب ها کنیم ما را از اصل قضیه دور می کند.

امام جمعه گرگان با بیان اینکه افترا پایانی ندارد و مقابله با آن صرف هزینه است، اظهارکرد: دعوا و نزاع ها بین دو عالم ایمان مردم را ضعیف کرده و مسبب آن باید در آخرت پاسخگو باشد بنابراین بنده هیچگاه به خود اجازه نداده ام که وارد این عرصه ها شوم.

نورمفیدی گفت: روحانیت جایگاه بالایی دارد و دعوا این ارزش و جایگاه را پایین آورده و برای حفظ جایگاه روحانیت به طور کلی وارد این عرصه ها نمی شوم.

وی یادآور شد: برخی بنده را به شکایت ترغیب می کردند اما این امر به صلاح مردم و دین نیست و مردم از یک عالم دینی ورود به عرصه دعواهای بی ملاک را نمی پذیرند.

کد خبر 4685796

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان بوشهر قزوین شیراز گرگان خطبه های نماز جمعه شهرکرد خرم آباد سانحه تصادف بیرجند مشهد آتش سوزی مجلس شورای اسلامی استانداری سمنان گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۳۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است

حجت السلام راشد رئیسی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: معلم با تعلیم و نشرِ علم، انسان‌ها را به سوی کمال و پیشرفت سوق می‌دهد و مربی انسان‌سازی در جامعه است‌.

وی با اشاره به حدیث پیامبر بزرگ اسلامی (ص) که فرمودند:«انَّما بُعِثتُ لِاُتمِمَّ مکارم الأخلاق»، افزود: اخلاق از مسائل مهم دین اسلام است و تکمیل و تعلیم مکارم اخلاقی هدف اصلی معلمان در نظام تعلیم و تربیت است.

نماینده ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج عشایری کوهرنگ ادامه داد: معلمان با صبر و حوصله رسالت تعلیم و تربیت خود را برای شکوفایی و پویایی علم و فرهنگ و اخلاق جوامع بشری اجرا می‌کنند.

رئیسی عنوان کرد: تربیت و احیای اخلاق وظیفه سنگینی است که بر دوش فرهنگیان و معلمان نهاده شده است، همچنین کلید سعادت و شقاوت یک ملت دست فرهنگ است.

وی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش آینه ی تمام نمای آینده کشور است و شادابی و نشاط جامعه در حول محور معلمان با انگیزه می چرخد بیان داشت: در راس این هرم معلم قرار دارد چون تمدن ساز است.

رئیسی با بیان اینکه جایگاه معلمان به ویژه معلمان ابتدایی در نقش پذیری و الگو برداری دانش آموزان بی بدیل و تاثیر گذار است گفت: تبیین جایگاه معلمان از نگاه حاکمیت می‌بایست توسعه محور باشد.

وی با اذعان بر اینکه هویت بخشی به آموزش و پرورش توسط معلمان خوب صورت می‌پذیرد و امروز معلمان خلاق و مبتکر می‌توانند در جایگاه آموزش و پرورش تاثیر گذار باشند گفت: آموزش و پرورش یک دستگاه حاکمیتی است و همگان باید در این راستا حرکت کنند.

رئیسی خاطر نشان کرد: تمامی برنامه آموزش و پرورش در اجرای سند تحول بنیادین و ساحت‌های شش گانه آن و گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری باید تبیین گردد.

کد خبر 6093946

دیگر خبرها

  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • به موضوعات مهم جامعه کارگری، توجه شود
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • نرمخویی و مدارا از خصوصیات پیامبر (ص) بود
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد