Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری باید از سرمایه گذاری در کشور و شهرستان حمایت و زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم کنیم و خطرها و چالش‌های پیش روی سرمایه‌گذاران را از میان برداریم. ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۱ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، فریدون حسنوند امروز در نشست بررسی طرح‌های عمرانی شهرستان اندیمشک در محل سالن اجتماعات کوثربرگزار شد، اظهار داشت: امروز برای توسعه ایران اسلامی و پیشرفت اندیمشک نیازمند وحدت مردم و مسئولان هستیم و باید بدانیم وحدت عامل اقتدار و عزت ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تنگاهای موجود اقتصادی و لزوم همراهی دولت و مردم تکیه بر اعتبارات دولتی را برای تکمیل طرح‌های عمرانی کافی ندانست و گفت: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری و نیازهای شهرستان  باید از سرمایه‌گذاری در کشور و شهرستان حمایت و زمینه را برای حضور سرمایه‌گذاران فراهم کنیم همچنین خطرها و چالش‌های پیش روی سرمایه گذاران را از میان برداریم.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش ارتباطی و مواصلاتی این شهرستان، عنوان کرد: اندیمشک مسیر تردد و ورود و خروج زائران اربعین ، مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور استان خوزستان و شهرهای مختلف ایران اسلامی است و همین مقوله بر اهمیت و جایگاه اندیمشک در حوزه ریلی و جاده‌ای تاکید می‌کند.

بیشترین مشکلات و معضلات معادن کشور در حوزه اقتصادی استوزارت اقتصاد خطاب به بانک‌ها: نرخ سود را رعایت کنیدامام جمعه اهواز: ساختارهای معیوب و افراد فاسد ریشه مشکلات اقتصادی هستند

وی با بیان این که اندیمشک می‌تواند پایلوت گردشگری ایران اسلامی و استان خوزستان باشد، افزود: اندیمشک از دریاچه و سدهای دز کرخه و بالارود برخوردار بوده همچنین جاذبه‌های گردشگری مختلفی را در دل خود جای داده که همین مقوله می‌تواند زمینه را برای توسعه گردشگری و ایجاد اشغال در شهرستان فراهم کند.

حسنوند تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان یک صد تختخوابی اندیمشک را ضروری دانست و بیان کرد: مطابق با ظرفیت‌های جاده‌ای اندیمشک و این که اندیمشک در بین سه استان لرستان ایلام و خوزستان واقع شده و  ردیف‌های بودجه‌ای ملی و استانی این طرح حوزه درمان تعیین شده باید روند اجرایی بیمارستان اندیمشک تسریع شود.

وی با اشاره به این که سدهای دز و کرخه بیش از 8 هزار هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک را آبیاری و سد بالارود نیز امکان آبیاری 11 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را دارد، گفت: سد بالارود یک سد معیشتی و یک تحول بزرگ برای کشاورزی استان خوزستان بوده و اندیمشک را به قطب تولیدات کشاورزی کشور تبدیل می‌کند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم توجه به طرح‌های حوزه وزارت نیرو و نفت در استان خوزستان، خاطر نشان کرد: در این زمینه اقدامات مختلفی آغاز و طرح‌های گسترده‌ای به اجرا رسیده و با پیگیری‌های صورت گرفته، امیدواریم نیازهای استان خوزستان در این زمینه رفع و محرومیت‌های استان به حداقل برسد.

وی با اشاره به اهمیت اشتغال و لزوم بهره گیری از ظرفیت‌های جوان و موجود در شهرستان و کشور اشتغال را یک نیاز مهم و ضروری دانست و ادامه داد: با اجرا و بهره‌برداری از سد جریانی اندیمشک و نیروگاه دوم دز همچنین طرح‌های بزرگ صنعتی نظیر فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌های شهرستان اندیمشک گامی مهم در مسیر تحول و اشتغال برمی‌دارد.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌شوند
  • قانون حمایت از صنایع پایین‌دستی نفت خام و میعانات گازی به تولید و اشتغال منجر می‌شود
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران شناسایی شد
  • تصادف مرگبار در محور اندیمشک _دهلران
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • کشف سه محموله قاچاق در اندیمشک
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند