Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین آقا کوچکی رئیس اتحادیه پیراهن فروشان در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  با بیان اینکه بازار پیراهن در رکود است گفت: رکود تحت تاثیر افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم باعث شده تا کالا‌های مختلف از جمله پوشاک در اولویت قرار نگیرد.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان تصریح کرد: باتوجه به اینکه از گذشته، پیراهن قاچاق به بازار وارد شده انبار‌ها مملو از پیراهن‌های قاچاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: تعیین تکلیف فروشگاه های عرضه کننده پوشاک قاچاق/جلوگیری از فروش کالای قاچاق به اشتغال کمک می کند 

آقا کوچکی با تاکید بر اینکه متاسفانه هیچ حمایتی از تولیدکنندگان پوشاک در کشور نمی‌شود اظهار کرد: کمک‌ها بیشتر بصورت شعاری بوده و در عمل ما هیچ حمایتی نداشتیم.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان با اشاره به اینکه تولیدکنندگان پوشاک مشکلی در تامین مواد اولیه در بازار ندارند افزود: پیراهن به کشور‌هایی همچون ترکیه و عراق  صادر می‌شود.

آقا کوچکی اظهار کرد: میزان سفارش‌دوزی در سال‌های اخیر به شدت کاهش یافته و مردم برای رفع نیاز خود به سمت کالا‌های آماده و دوخته شده سوق پیدا کرده‌اند چرا که محصول آماده نسبت به پوشاک سفارش‌دوزی قیمت کمتری دارد.

رئیس اتحادیه پیراهن فروشان  گفت: رونق بازار پوشاک کشور نیازمند حمایت همه جانبه از سوی مردم و سازمان‌های مربوطه است.

آقاکوچکی در پایان افزود: سازمان ها و ارگان های مربوطه باید از تولید کنندگان حمایت همه جانبه داشته باشند چراکه در شرایط نابرابر با محصولات کشورهای دیگر رقابت می کنند.

انتهای پیام/

رونق بازار کشور نیازمند حمایت همه جانبه از سوی مردم و سازمان‌های مربوطه است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اصناف اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۴۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به مازاد تولید سیب زمینی، بخشی از محصول مورد نیاز در انبار‌ها دپو شده است که اتخاذ سیاست نادرست عوارض ۶۰ درصدی صادرات سیب زمینی می‌تواند آسیب جدی به تولید این محصول وارد کند.

او قیمت تمام شده هرکیلو سیب زمینی را ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون هرکیلو سیب زمینی با نرخ ۷ تا ۹ هزارتومان از کشاورزان خریداری می‌شود، درحالیکه هزینه‌های بالای بذر، کارگری، آب و برق، حمل و نقل، دنباله بند‌های کشاورزی و تعمیرات ماشین آلات هیچ تناسبی با درآمد سیب زمینی کاران ندارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به بحران منابع آبی و کمبود نقدینگی انتظار می‌رود که حمایت‌های لازم از بخش تولید صورت بگیرد چراکه دریافت عوارض ۶۰ درصدی صادرات راهکار تنظیم بازار نیست و برای استمرار صادرات و پایداری تولید هرچه سریع‌تر باید این عوارض حذف شود.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه مشکلی در تولید سیب زمینی نداریم، افزود: بنابر آمار سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود که با احتساب سرانه مصرف، این رقم مازاد بر نیاز کشور است که باید در راستای تعادل بازار، تولید مازاد به بازار‌های هدف صادر شود.

او با بیان اینکه صادرات سیب زمینی راهکار تنظیم بازار داخل است، گفت: بنابر آمار طی ۵ سال اخیر به طور متوسط سالانه ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی به بازار‌های هدف صادر می‌شود و در شرایط کنونی باید عوارض صادرات حذف شود تا مازاد تولید صادر شود، در غیراین صورت دلالان و کارخانه‌ها با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت‌ها را کاهش می‌دهند که این امر به زیان بخش تولید تمام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • جریمه قاچاقچی پوشاک در شیراز