Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@16:57:01 GMT

 ایجاد تولید از مهمترین عوامل توسعه کشور است

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۴۹۵۵

 ایجاد تولید از مهمترین عوامل توسعه کشور است

عباس پاپی زاده علت اینکه ایران فقط در صادرات مواد خام موفق است را مسکوت ماندن فکر تولید در دانشگاهها عنوان کرد و گفت : فکرها و طرحهای تولیدی باعث توسعه کشور میشود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از دزفول، «عباس  پاپی زاده» (دوشنبه ۱۴ مرداد) در نشست هم اندیشی دانشگاه آزاد با ادارات، سازمان ها و صاحبان صنایع شهرستان دزفول به منظور ایجاد ارتباط واقعی بین صنعت و دانشگاه، اظهار کرد: اساس پیشرفت یک کشور ایجاد تولید است که از مهمترین عوامل توسعه تلقی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی افزود: به دلیل مسکوت ماندن فکر تولید و طرح های علمی در دانشگاه های ایران شاهد این هستیم که در کشور فقط صادرات مواد خام انجام می گیرد.

 

وی با بیان اینکه انتقال یافته برای توسعه در کشور ضعیف است، تصریح کرد: هنوز فرهنگ استفاده از دانش تولیدی در کشور وجود ندارد که این امر به بخش صنعت و تولید نیز وارد شده است.

 

پاپی زاده عدم تامین نهاده ها، عدم موفقیت نسبی در مدیریت و افزایش راندمان و بازاریابی را از مهمترین دغدغه ها و مشکلات صنایع در دزفول عنوان کرد و اذعان داشت: دریافت مجوز و راه اندازی یک کارگاه ۲۰ درصد از مراحل یک کار صنعتی است، ۸۰ درصد اصلی مربوط به مقوله بازاریابی است که بسیاری از کارگاه های صنعتی ما در دزفول و حتی کشور با این مشکل مواجه هستند.

 

وی با اشاره به وجود صنایع کوچک و بزرگ متعدد در دزفول به عنوان یک ظرفیت مهم، گفت: تعداد زیادی جوان تحصیل کرده در رشته های مرتبط با بازار همچون مدیریت وجود دارد که باید وارد چرخه توسعه صنعت شوند بدین ترتیب که دانشگاه آزاد از طریق برگزاری جلسات منسجم و مستمر با اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان این جوانان تحصیل کرده را معرفی کند تا پس از ایجاد انگیزه در این جوانان بتوان از ایده ها و ظرفیت های آنان برای توسعه صنایع و یا راه اندازی مجدد برخی کارگاه های تعطیل شده در سطح شهرستان بهره مند شد.

 

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید یک گروه عارضه یاب نیز برای رشد و توسعه صنایع دزفول با همکاری دانشگاه آزاد، اداره صنعت، معدن و فعالان اقتصادی ایجاد شود اضافه کرد: لازم است برای رفع مشکلات مربوط به مدیریت صنایع، تامین نهاده و بازاریابی کارگروه های تخصصی ایجاد شود.

 

وی عنوان کرد: عده ای فقط به دنبال گرفتن تسهیلات هستند اما در حال حاضر مشکل فقط تسهیلات نیست بلکه عدم برنامه ریزی و عدم تولید فکر و ایده یکی از مهمترین موانع در امر توسعه است.

 

وی برگزاری میزگردی متشکل از ادارات مرتبط با صنعت همچون اداره صنعت، معدن و جهاد کشاورزی، دانشگاه آزاد و سرمایه گذاران دزفول را ضروری دانست و ابراز کرد: برگزاری این میزگردها باعث می شود تا مسائل و مشکلات سرمایه گذاران و فعالان صنعتی شهرستان همچون مجوز و تحویل زمین در همان جلسه پیگیری و برطرف شود.

 

پاپی زاده خاطر نشان کرد: این امر می تواند چراغ راهی برای توسعه حوزه صنعت شهرستان و انگیزه ای برای افراد فعال در این حوزه باشد.

 

وی با بیان اینکه از دو سال پیش طرح هوشمند سازی بخش کشاورزی دزفول در دستور کار قرار گرفته گفت: در این زمینه ۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شرکت کشت و صنعت شهید رجایی دزفول نیز به این امر اختصاص داده شده است. 

 

پایان پیام/589

منبع: شبستان

کلیدواژه: ازدواج خراسان جنوبي ازدواج آسان شیراز نماز جمعه امام جمعه کانون های مساجد بیرجند شهادت امام جواد ع نماینده دزفول شهرستان دزفول دزفول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۴۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت