Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوصفوان بامداد سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: درسال ۲۰۱۱ کوشید که از سنی ها علیه جنبش ملت استفاده کند.

وی توضیح داد که : بحرین ۲۰ سال پس از حکمرانی حاکم کنونی وضعیت نامناسب و تاسف باری دارد.

بوصفوان یاداورشد که  در بحرین دستگاه قضایی مستقلی وجود ندارد، روابط میان مخالفان و نظام به طور کامل قطع شده است، درخواست های جدی برای تغییرات ریشه ای و عمیق در شیوه اداره مملکت وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگر بحرینی ادامه داد که  دور و محروم کردن شیعیان از مراکز تصمیم گیری و مشارکت آن ها در سیاست و اقتصاد و نافرمانی سنی ها و مهاجرت آن ها به قطر از دیگر مشکلاتی است که مشروعیت آل خلیفه را زیر سوال برده است.

عضو موسس جمعیت اسلامی الوفاق بحرین اظهار داشت: حکومت منامه مشروعیت خود را در داخل از دست داد و پس از آن تلاش کرد که روابط خود را با رژیم صهیونیستی تقویت کند که این مورد نیز به مقبولیت آن در نزد طرفداران داخلی و افکار عمومی در خارج آسیب جدی وارد کرد.

بوصفوان گفت که رژیم آل خلیفه پس از زیرپا گذاشتن قوانینی که مورد توافق همه طرف ها بود، هیچ مشروعیتی ندارد و رژیم از قدرت، به شکل اشتباه و نا مناسب استفاده می کند.

وی افزود: زمان اجرای اعدام ها در بحرین حساب شده است به طوری که این جنایت ها در ماه دسامبر به خاطر جشن های میلاد و تحویل سال و یا تابستان و در زمان تعطیلی پارلمان ها انجام می گیرد تا با بیانیه های محکومیت کمتری روبه رو شود.

بوصفوان ادامه د اد: حدود سه هفته پیش شبکه الجزیره قطر در برنامه "ماخفی اعظم" از موضوعی باورناپذیر پرده برداشت و آن روابط میان نظام آل خلیفه و سازمان القاعده بود.

وی گفت: در مستندی که در این برنامه پخش شد، رژیم از شخصی به نام "هشام البلوشی" برای انجام ترور و عملیات تروریستی در خاک ایران استفاده کرده بود و این عملیات به شهادت شماری از نیروهای سپاه پاسداران منجر شد.

این پژوهشگر بحرینی افزود: این فیلم همچنین از وجود نوعی نافرمانی در ارتش بحرین پرده برداشت زیرا کسانی که در حال گفت و گو با الجزیره بودند از افسران سابق ارتش بودند.

بوصفوان توضیح داد: رژیم آل خلیفه تلاش کرد با شیوه ای، نظرها را از این اقدام شبکه الجزیره منحرف کند.

وی افزود: "علی العرب" و "احمد الملالی" دو قربانی فرار روبه جلو نظام حاکم هستند که چند روز پیش اعدام شدند.

بوصفوان ادامه داد: اعدام این دو جوان بحرینی بدون پاسخ نماند و نمی ماند و این جنایت در داخل و خارج محکوم شد و در بسیاری از کشورها مجالس عزا و تجمع هایی در محکومیت و همبستگی با خانواده این شهدا برگزار شد.

وی گفت: همه این موارد نشان می دهد که اوضاع بحرین طبیعی نیست و با وجود سرکوب شدیدی که از سوی رژیم انجام می شود، همچنان امواج اعتراض ها و انقلاب آغاز شده از سال ۲۰۱۱ وجود دارد.

بحرین از زمان سرکوب قیام مردمی در سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون شاهد موج اعتراض های مردمی است که خواستار اصلاحات سیاسی در این کشور هستند.

به گفته فعالان بحرینی، شمار زیادی از شخصیت ها و رهبران گروه های مخالف، پزشکان، معلمان، دانش آموزان و کارمندان بخش عمومی در زندانهای بحرین شکنجه شده اند.

رژیم آل خلیفه با حمایت های دولت های غربی از جمله انگلیس و با کمک نظامیان عربستان و ماموران امنیتی امارات که در قالب نیروهای سپر جزیره در بحرین مستقر شده اند، اعتراضات مسالمت آمیز مردمی این کشور را با شدیدترین شکل سرکوب می کند.   

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۵۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب

کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده توسط انتشارات سوره مهر منتشر شد و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، کتاب «تیرنگ» نوشته چهار نویسنده به تازگی توسط انتشارات سوره مهر منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب دربرگیرنده چهار نمایشنامه از چهار نویسنده جوان کشورمان است.

«تیرنگ» عنوان کتابی است که چهار نمایش‌نامه با عناوین «سرخ او»، «کسی در گور می‌گرید»، «میراِشکار» و «میان‌بر» را در خود جای داده است.

«سرخ او» به قلم مهیار هزارجریبی، برداشت آزادی از یک زندگی واقعی است که با محوریت شخصیت‌های «ننه حوا»، «گل نسا»، «آقای مهندس»، «خسرو» و «صبور» نوشته شده است.

«کسی در گور می‌گرید» از محمد فخرایی‌مطلق به بیان واگویه‌های مردمان جنوب به خصوص ناخدا‌های این خطه در مواجهه با طوفان و دیگر خطرات دریانوردی و نجات آن‌ها توسط پریان دریایی می‌پردازد که در لحظه به لحظه آن با مراسمی قدیمی به اسم «زار» بیشتر آشنا می‌شویم.

نمایش‌نامه سوم با عنوان «میراِشکار» از بهناز دوستی پاشاکلایی تصویری از مقاومت و تلاش یک زن مازندرانی برای حفظ بقا و موقعیت و حریم خود است. زنی به نام شوکا با شغل میراشکاری که اغلب شغلی مردانه است، مراقبت از جنگل، مزارع و دامِ اهالی را بر عهده می‌گیرد و در روز‌های حماسه قیام مردم آمل و در دل شب با چریکی از گروه سربداران جنگل، در میانه جنگل مواجه می‌شود.

آخرین نمایش‌نامه با نام «میان‌بر» از سجاد بحری نمایشی از روز‌های پایانی جنگ تحمیلی و تصمیماتی است که مردم سرزمین ما گرفته‌اند. تصمیماتی مانند رفتن یا ماندن.

این کتاب با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۵ هزار تومان عرضه شده است.

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب یوسف گم گشته باز آید در ماهشهر
  • گفتگو با نویسنده و بازیگر نمایش‌های طنز رادیو
  • واکنش خیره‌کننده گلر تیم ملی در تایلند (عکس)
  • هیچ خانواده اسرائیلی مایل نیست فرزندش را برای دفاع امارات و بحرین بفرستد!
  • هیچ خانواده اسرائیلی مایل نیست که فرزندش را برای دفاع امارات و بحرین بفرستد!
  • بحرینی: چندجانبه‌گرایی ستون اساسی برای تقویت صلح است
  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • نویسنده‌ای که سوژه غافلگیرش کرد | در ستایش و نکوهش غافلگیری نویسنده