Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنج‌کاری و کاشت درختان مثمر در بستر و محدوده رودخانه بشار از روش‌های اصلی و ترفندهایی بوده که زمین‌خوران برای تصرف بستر رودخانه بشار به کار می‌بندد. ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۱۷ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در سال‌های اخیر  و با افزایش سیل جمعیت مهاجرت‌ها به شهر  یاسوج شاهد افزایش شدید ارزش املاک در  حاشیه این شهر مهاجرپذیر هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید و فروش زمین‌های زراعی و مسکونی از  یک سو و زیاده‌خواهی برخی از زمین‌خوارن سبب شد که عده‌ای سودجو با ترفندهای مختلف دامنه حرص و طمع خود را تا بستر رودخانه خروشان بشار بگسترانند.

این روزها اکثر رهگذران با نگاهی اجمالی  شاهد این تصرفات و تعرضات به حاشیه رود بشار هستند به گونه‌ای که حتی بیخ گوش مسئولان در یاسوج بر پیکر نحیف بشار زخم می‌زنند و مدیران و متولیان در خواب غفلت همچنان به سر می‌برند.

برنج‌کاری و کاشت درختان مثمر در بستر و محدوده رودخانه بشار از روش‌های اصلی و ترفندهایی بوده که زمین‌خوران برای تصرف بستر رودخانه به کاری می‌بندد و با آغاز فصل برنج‌کاری بخش‌های زیادی از بستر این رود زیبا به زیر کشت برنج می‌رود.

یاسوج| نفس‌های بشار به شماره افتاد؛ رهاسازی پساب کارخانه‌های سنگ شکن در رود +فیلمکهگیلویه و بویراحمد| زمین خواران به بستر رودخانه بشار نیز رحم نمی‌کنند+تصاویر

بدون شک با ادامه این روند و تصرفاتی که گاها در سایه سکوت و چراغ سبز متولیان امر صورت می‌گیرد تا چند سال آینده شاهد تنگ شدن عرصه بر رود بشار خواهیم بود، رودی که هر روز با ساخت و ساز ابنیه‌ها و توسعه باغات عرصه بر آن تنگ شده و نایی برای ادامه مسیر خود ندارد.

سئوال دیگری که ذهن دوستداران محیط زیست  را به خود مشعول کرده این است که چرا با این گونه تخلفات محرز و بدیهی آن هم در  حاشیه رود بشار و قلب شهر یاسوج برخورد نمی‌شود.

حال باید به انتظار نشست دید که  در رقابت بین اجرای قانون و طمع  زمین‌خواران کدام یک پیروز می‌شوند.

انتهای پیام/ش

R41452/P/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۵۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سعید طالبی پور ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: جشنواره کوچ تا یکم خردادماه در پارک ولایت یاسوج برپا خواهد شد.

وی عنوان کرد: این جشنواره، با هدف معرفی آداب‌و رسوم و سنت‌های مردم استان و احیای این سنت‌ها برگزار می‌شود.

طالبی پور با بیان اینکه جشنواره ملی کوچ فرهنگ اقوام، عشایر ایران را با نماد کوچ معرفی می‌کند، گفت: در تقویم جشنواره‌های وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این جشنواره به نام کهگیلویه و بویراحمد به ثبت رسیده است.

وی افزود: یکی از راهکارهای مهم برای معرفی ظرفیت‌های استان برگزاری جشنواره و همایش‌ها در سطح ملی است و در طول سالیان اخیر با برگزاری جشنواره کوچ، بخشی از ظرفیت‌های گردشگری در بخش‌های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد به ایران و جهان معرفی‌شده است.

کد خبر 6097380

دیگر خبرها

  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • هشتیمن جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران‌ زمین در یاسوج برپا می شود
  • هشدار رهاسازی آب سد سفیدرود در گیلان
  • مردم از تردد و توقف در حریم رودخانه‌ها خودداری کنند